Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 153
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Si eshte ajo shprehja molla nuk bie larg pemes, kriminel i ati, kriminel i biri.
    Jo ore se ka plot prinder kriminele qe i kane shkolluar femijet e tyre dhe i kane bere njerez per se mbari...

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ashtu do te thejne qafen te gjithe,ata te cilet me pasurine e popullin vozitin me BMW,te shtrejta .

Shqiptaria ka ra ngushte me femijet e Deputeteve, Ministrave ,dhe pasanikeve,

Gomaret politikane,nuk dine se si edukohet femija . Pra Gomari pjelle vetem gomare .

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    sa kaqola prej jush driving cdo dit se ka komentet nuk e keni iden ma te vogel se sa kollaj ndodhin aksidentet. te shtunen ne darke duke drive ne rrug te drejt me futet mu para turinjve i cift pleqsh. dolen ka i tip kthese ene hyn me te kuqe. kon fishkelly gomat ka frenimi o none o none. nuk i kom lon llaf pa i sha. hapa xhamin e makines ene nja pes munuta nuk kom lon sharje pa ulurit e bertit. anglisht shqip ene italisht. nuk e kisha hallin per vete se un kom suv po e kisha hallin se ata kishin makin te vogel ene kisha me i bo pershesh. me i kom ne boten tjeter ene kishin dal xhiro ne 12 te notes.
    no glove no love

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Po ata per ate pune kane dale o tiku..te gjenin ndonje pilot me kamion si puna tende edhe te shkonin tak fak ne boten tjeter,se mbase e kan patur pensionin e ulet apo mbase jeta pa sex iu eshte dukur e merzitshme,po ti c'kusur kishe thuaj!Sa per temen ne po flasim per rastet kur tejkalohen normat e shpejcis mren m'qytet,ene kur jon djem deputetesh me tank x16-ta e kan komen akoma ne ma t'rond se ne hallexhijt me makina 500 euro-she qe me ja shkel gazin me ja cu posht shasis,nuk i kalo psedhit km mór...

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Ti thua qe viktima duhet te futet ne burg.. Ai qe ecen me shpejtesi me bmw x6 , i duhet te shkele pak gaz shkon ne 100 kl , duhet te hiqet vetem leja e qarkullimit.. Psikologjia tipike komuniste, fajtori eshte viktima.

Ku e di ti qe e ka fajin tjetri dhe jo cuni i Gramozit ? Mos ishte ti aty dhe e pe nga fillim deri ne fund ? Edhe sikur ta marrim si te vertete u fut me te kuqe, po cuni Gramozit ku shkon me shpejtesi ne vijen e drejte? Nese nuk ecte me shpejtesi a do e kishte shmangur perplasjen ? Eshte llogjike qe kur nuk ecen shpejt, ke kohe te frenosh ose te manovrosh...

Nuk mund ta them se kush ishte shkaktar i aksidentit sepse jane hetimet qe e thojne kete , por di nje gje qe militantet partiake jane te kalbur ne shpirt..
    Si m..i mas kpuces mje qep. E kupto qe po bohesh qesharak. Une thashe "mesa mora vesh fajin me te madh e ka pas ky tipi me mini cuper" qe o fut me t'kuqe. Se zakonisht kto lloj tipash i gje me bollek ne tiron sidomos kur jane te shoqerum me pjeshka mrapa bojn si shofera dhe shkelin cdo rregull te qarkullimit. Tashi ky eshte versioni im nga njerez qe e kane pa skenen se une aty afer kom shpine. Cuni rucit ka hy ne jeshile por ama ka qene ne shpejtesi te madhe dhe ska mujt me deviju dot. Tani une thashe qe faji me i madh eshte i ktij qe eshte fut me t'kuqe pastaj fajtori tjeter eshte cuni rucit. Jashte shtetit njerzit qe futen me t'kuqe konsiderohen si kamikaz dhe futen ne burg ti po na trego prralla militantesh. Mos boj rolin e idiotit kot se spo e mbro njeri. Sa per dijeni e kom pas dhe ne shkolle cunin e rucit edhe pse eshte me i vogel dhe sme ka pelqy kurre si tip. Une qe e njof me mire se disa tjer ,deri ne klase 8 ka qene cun mami ky ledio ,me vone filloi tu mor kot meqense i kishte shpatllat e ngohta.

Kshu ti cun ,her tjeter mos me cito pa lidhje se ti sme njef edhe nuk e di se cfare mendoj une per cunin e rucit ..etj. Ska pune partish ktu e militantesh se jane te fundit qe me interesojne. Besoj se kaq mjafton.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    po ajo e ndjera qe u nda nga jeta kush eshte?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    edhe ju si beni..nje njeri vrau..a thua vrau tere tiranen..u bene ata me nje breshke me i dale para tigrit te rucit..ai i kishte tere mundesite ti vriste te gjithe ata qe ishin ne kuperin..por eshte treguat tolerant..veq njeren vrau..per kete duhet falenderuar e jo te futet ne burg...

a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Nje ka po e ka shejtan me brire.
    Dhe që të gjithë me vajzën e kovaçit bredhin..?

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Ore qenush i madh paska qen ky djali i Gramozit. Ne shum vende i del emri....

Ky nuk esht aksident, eshte vrasje me dashje.
    Si u ecka me shpejtesi sketerre ne mes te Tiranes????!!!!
    Nese ka fis kjo rahmetlija, ta marrin kelyshin e ta terheqin zvarre....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Ore qenush i madh paska qen ky djali i Gramozit. Ne shum vende i del emri....

Ky nuk esht aksident, eshte vrasje me dashje.
    Si u ecka me shpejtesi sketerre ne mes te Tiranes????!!!!
    Nese ka fis kjo rahmetlija, ta marrin kelyshin e ta terheqin zvarre....
    E harrove Tanin e Topit ?
    Revolution 1848

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •