Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 153
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    ktu ne usa ka ca rrug malore ene te ngushta qe nuk lejohet ma shum se 25 miles/hour. ka makina qe ecin ene me 50 miles/hour. they take the risk sepse o do i kapi policia ose do thyjn qafen. mos flasim masanej per camera ne semafor. i here ka qen ora 1 e notes rruga bosh hyna me te kuqe. mas i jave me vje gjoba ne shpi me gjith foton qe tregote makinen tuj kalu me te kuqe. $200 per i kaprico.
    Ka kshu rrugesh ketej, po nuk krahasihen me kaosin atje. Dhe po speed-e rruga eshte bosh, ose ska njerez verdalle.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    pinkije atje osht kaos mer daj. makinat hypshin ene ne trotuar me kalu. i miss my tirona. rruga me dy korsi, kater makina kalojshin hahahahahahahahahahaha. atje ka spektakel, osht jeta ma interestorante.
    no glove no love

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    pinkije atje osht kaos mer daj. makinat hypshin ene ne trotuar me kalu. i miss my tirona. rruga me dy korsi, kater makina kalojshin hahahahahahahahahahaha. atje ka spektakel, osht jeta ma interestorante.
    E di daje e di. Been there, seen that. And I don't miss it at all.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    XYZ 21/11/2011 15:35
    E pashe vete aksidentin dhe ishte X6 qe u fut me te kuqe, bile dhe me shpejtesi te madhe. Shikojeni ne foto qe ka perfunduar nja 50m me tutje, mire qe nuk mori perpara njerez te tjere ne trotuar. Polici rrugor ishte aty dhe e ka pare gjithe skenen, por duke e ditur si funksionon ketu, kam pershtypjen qe do t’a nxjerrin te pafajshem. Ngushellime familjareve te viktimes.

Edhe une kete mendova sa lexova per pjesmarresit ne aksident.

Ne Shqiperi se çka nje si biçim marreveshje xhentellmenash mes politikes qe kalamojt nuk preken kushdo qofte ne pushtet. Dmth kane gjithmone imunitet ndaj ligjit ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Prape ky mortja, djali i Rucit?!. Ky ka shpetu njehere (nese eshte i njejti djale) pa e vra Lacianet tek Vip-i tek blloku. Djem politikanesh shqiptar.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk eshte nevoja e tabelave kur dihet limiti i shpejtesise ne zonat e banuara.....
    Nuk eshte e mundur qe ne cdo kryqezim te tiranes te vihen tabela.
    Kur jep provat per te mare patenten e ke mesuar se sa eshte norma e lejuar e shpejtesise ne qendrat e banuara.
    Keshtu qe ne kete pike ska cte te beje avokati...

Ne ate ore qe ndodhi aksidenti nuk ka shume qarkullim tek ruga e elbasanit

A thua e ka marre me provim patenten Ruçi Jr. ??? M'duket shume e habitshme te kete ndodhur diçka e tille ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    ecni kadal hapini syt mir mos u merni me tel ene mesazhe ene ju rujt zoti se kur del ne rrug me maqin sikur del ne luft. ene mos ecni me makina te vogla
    no glove no love

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    E di daje e di. Been there, seen that. And I don't miss it at all.
    Forum AngloShqiptar

Sorry, I thought !
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Edhe une kete mendova sa lexova per pjesmarresit ne aksident.

Ne Shqiperi se çka nje si biçim marreveshje xhentellmenash mes politikes qe kalamojt nuk preken kushdo qofte ne pushtet. Dmth kane gjithmone imunitet ndaj ligjit ...
    Lere se sot ne lajme thane qe fajin e ka patur makina tjeter qe kishte kaluar me te kuq e me nje shpejtesi shume te larte!! Normal qe do dali pa prekur djali rucit!

La vita non si spiega, si VIVE!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Lere se sot ne lajme thane qe fajin e ka patur makina tjeter qe kishte kaluar me te kuq e me nje shpejtesi shume te larte!! Normal qe do dali pa prekur djali rucit!
    Per ke flet ti per cunin e Rucit ? Pse se njohim ne ate dhe se si do dale palagur... Ca rendsi ka sa plagos dhe sa vret , cuni i partise s'ka'faj.. fajin e ka makina tjeter se shkoi i ra BMW-se luksoz qe kishte ndaluar tu prit dashnoren.. Nga xhelozia kishte qejf me ja prish makinen...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 22-11-2011 më 16:53
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •