Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 153
    Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    KY cuni i Rucit vazhdon te vrase njerez dhe poashtu vazhdon te shetise i lire.Para disa vitesh plagosi dike ne pub me sa mbaj mend,nuk u burgos.I rrezikshem ky tipi.Me keq se i ati
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Mesa mora vesh une mini cuperi eshte fut me t\kuqe ne kryqzim ..ndersa cuni rucit ka qene me shpjetesi te madhe. Por perderisa eshte i biri i nje personazhi politik normal qe do behet buje e madhe. Une mendoj qe shoferi mini cuperit te rraset ne burg per shkelje te rregullave te qarkullimit dhe cunit te rucit ti hiqet leja qarkullimit perjetsisht ,se nuk eshte hera pare qe perfshihet ne incidente te tilla.
    Ti thua qe viktima duhet te futet ne burg.. Ai qe ecen me shpejtesi me bmw x6 , i duhet te shkele pak gaz shkon ne 100 kl , duhet te hiqet vetem leja e qarkullimit.. Psikologjia tipike komuniste, fajtori eshte viktima.

Ku e di ti qe e ka fajin tjetri dhe jo cuni i Gramozit ? Mos ishte ti aty dhe e pe nga fillim deri ne fund ? Edhe sikur ta marrim si te vertete u fut me te kuqe, po cuni Gramozit ku shkon me shpejtesi ne vijen e drejte? Nese nuk ecte me shpejtesi a do e kishte shmangur perplasjen ? Eshte llogjike qe kur nuk ecen shpejt, ke kohe te frenosh ose te manovrosh...

Nuk mund ta them se kush ishte shkaktar i aksidentit sepse jane hetimet qe e thojne kete , por di nje gje qe militantet partiake jane te kalbur ne shpirt..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2011 më 10:05
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Krimineli i tille ngelet. Jam e sigurt qe nga kjo ngjarje ai perseri do dali i pafajshem. Mjer viktimat.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    me siguri do dali i pafajshem,,,

se shtylla i ka dale para,,,,

se ku ka qene tu ec per qejf ne trotuare,,,

mendoj qe ky do jete arsyetimi gjykatesit qe do e liroje,,,

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    ku ku per ne thuaj!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mire se na del i pafajshem po nuk e kontrollon njeri kete se i kuj eshte makina si e financoi
    se une di qe nje komshi imi rumun ketu beri aksident e kishte makinen me targa rumune edhe pse jeton ketu dhe u kontrollua dhe makina x5 dhe doli e vjedhur
    pra dyfsih denim
    mos me thoni se ky ja mbyll gojen policeve e ju thot ma ka dhuru baba se 70 mije euro dhurat e di se ketu deklarohen me shkrim jo me goje

ku mundem me e pa nej foto tijen se ne google sggjeta gja
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mire se na del i pafajshem po nuk e kontrollon njeri kete se i kuj eshte makina si e financoi
    se une di qe nje komshi imi rumun ketu beri aksident e kishte makinen me targa rumune edhe pse jeton ketu dhe u kontrollua dhe makina x5 dhe doli e vjedhur
    pra dyfsih denim
    mos me thoni se ky ja mbyll gojen policeve e ju thot ma ka dhuru baba se 70 mije euro dhurat e di se ketu deklarohen me shkrim jo me goje

ku mundem me e pa nej foto tijen se ne google sggjeta gja
    O goldo,po te gjitha keto x-et edhe y-psilonet jane te vjedhura mor burr...Drejtori i gardes gjezdiste me porche te vjedhur,drejtore policie e deri gjykates e prokurore qarkullojne me makina te vjedhura.Pse budallenj jane ate ti blene keto makina me cmimin e fabrikes!Po te zene e te kontrollojne ashtu si thua ti i bie te dorezojne te gjithe makinat edhe te qarkullojne me bicikleta pastaj...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Sa Cuna ka ky Ruci, se shume shpesh lexojme - cuni I Rucit kshu e ashtu!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sa Cuna ka ky Ruci, se shume shpesh lexojme - cuni I Rucit kshu e ashtu!
    Nje ka po e ka shejtan me brire..gjithmone i hap telashe dreqi...here zihet me shoket edhe gjuajne me pistoleta neper lagje...here merr mjell e shtron pete...lere mos e pyet...i nxiu diten te atit qe mos qofte!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Nje ka po e ka shejtan me brire..gjithmone i hap telashe dreqi...here zihet me shoket edhe gjuajne me pistoleta neper lagje...here merr mjell e shtron pete...lere mos e pyet...i nxiu diten te atit qe mos qofte!
    Si eshte ajo shprehja molla nuk bie larg pemes, kriminel i ati, kriminel i biri.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •