Close
Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 314
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    keshtu qe feja s'do te beje problem per unitet kombetar mes shqiptaresh.
    keshtu qofte si thua ti, por une nuk mund ti them bashkekombas atij qe me thote selam alekum ne vend te mirmengjesit, nuk mund ti them bashkekombas atij qe ben synet dhe ngre flamurin turk ne mes te librazhdit, nuk mund ti them bashkekomas atij me benevreke qe me quan kafir, nuk mund te quaj bashkekombas ata qe ngrene flamurin turk "per inat te komshise" e keshtu me radhe lista nuk ka te mbaruar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 22-07-2011 më 04:29
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    Karcar L1
    Ky esht nje debat per ceshtje shqiptare apo ti thjesht po mer pjes dhe ter kohen na shpjegon bindjet e tua pa qen i hapur per fakte apo teori ndryshe nga te tuat?

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    keshtu qofte si thua ti, por une nuk mund ti them bashkekombas atij qe me thote selam alekum ne vend te mirmengjesit, nuk mund ti them bashkekombas atij qe ben synet dhe ngre flamurin turk ne mes te librazhdit, nuk mund ti them bashkekomas atij me benevreke qe me quan kafir, nuk mund te quaj bashkekombas ata qe ngrene flamurin turk "per inat te komshise" e keshtu me radhe lista nuk ka te mbaruar.
    Edhe une nuk mund ti them ...KURRE...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Edhe une nuk mund ti them ...KURRE...
    http://www.youtube.com/watch?v=5l9TI...ature=youtu.be

Ketyre me siguri qe i thuani vellezer sepse jane te njejte me juve

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin

As ketyre kurre..... gjysherit e stergjysherit e mi kane derdhur gjak kunder grekut .... ..prandaj mos e ngaterro kekun me byrekun ...miku im.Fol per veten ..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    Pse i ngaterron gjerat kot se koti dhe me hidhesh dege me dege...... ajo qe them une eshte te behet regjistrimi se jo cdo shtetas shqiptar eshte i etnise arberore. Sic ta thashe dhe me siper ka lloj lloj etnish, ti thua nga dolen......atje kane qene po se ke ditur.....ke kujtuar se kane qene shqiptare lol.........te pakten ne korce dihen qe ka me qindra vllehe dhe sllave (ose shule sic u themi ne), ti harron romet dhe jevget qe i ke me mijra ne cdo qytet te shqiperise.... e pra jepu dhe ketyre te drejten te thone se cfare jane....mos i bej shqiptar me zor.

PS me shikon mua te flas per greket? nuk jane vetem greket qe marin fryme ne shqiperi. Censusi nuk behet per grekt... se e ke kuptuar gabim por behet per ne, te dime sa jemi ku jemi , ciles fe i perkasim , cfare pasurish kemi dhe cfare jemi etj etj

@halla mine

mos me bej te te therres topa.t time, apo ju zuri pilja gjizke juve dhe ju duket vetja burra...spurdhjake

dakort me ty jam une , qe te dim se sa grek e turq e rom e maqedons e bosnjak kemi .....por nuk eshte momenti i duhur .....

ke sh fshatra ne bregdetin jugor qer jan vetshpallur grek per arsye ekonomike .....ok !! le te behet rregjistrimi etnik por preju pensionet e pastaj le te deklarohen cte ken qef

e di ti sec do te ndodh nqs ne jug te shqiperise do na dalin 30-40 % grek per arsye ekonomike ...te siguroj une qe grreqia nk do rri me duar kryq

keshtu qe kur ske pula nuk ke pse ben yyyshhhhhhh....mos e krruj sum.en me gjethe fiku se pastaj fillon e krruhesh gjith jeten

mbi sali e mbi ed ka shqiperi ,mbi mysliman e ortodoks e katolik ka prap shqiperi kete duhet te kuptojme te gjith ,

nuk eshte as momenti e as vendi per rregjistrim etnik perderisa greqia paguan per tu ber grek

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    dakort me ty jam une , qe te dim se sa grek e turq e rom e maqedons e bosnjak kemi .....por nuk eshte momenti i duhur .....

ke sh fshatra ne bregdetin jugor qer jan vetshpallur grek per arsye ekonomike .....ok !! le te behet rregjistrimi etnik por preju pensionet e pastaj le te deklarohen cte ken qef

e di ti sec do te ndodh nqs ne jug te shqiperise do na dalin 30-40 % grek per arsye ekonomike ...te siguroj une qe grreqia nk do rri me duar kryq

keshtu qe kur ske pula nuk ke pse ben yyyshhhhhhh....mos e krruj sum.en me gjethe fiku se pastaj fillon e krruhesh gjith jeten

mbi sali e mbi ed ka shqiperi ,mbi mysliman e ortodoks e katolik ka prap shqiperi kete duhet te kuptojme te gjith ,

nuk eshte as momenti e as vendi per rregjistrim etnik perderisa greqia paguan per tu ber grek
    Bravo...Mardo!

me ke mar fjalet nga goja!

Une nuk jam kundra rregjistrimit te popullsise me vetdeklarim apo feje si parim! une jam kundra berjes se tij ne kete kohe! spese nuk do te dali e verteta! E verteta ka qene e groposur shume gjithmone ne shqiperi!

Historia e shqipersie e vertet nuk eshte shkruajtur as nje here ne teresi, dhe aq me pak gjate kohes se diktatures! Ky mentalitet akoma egziston edhe sot! sepse jane te njejtit njerez qe sundojn! Prandaj une nuk besoj asnje gje qe kjo qeveri miraton! ketu perfshij edhe ligjin qe miratuan me mungesa votash qe ta bejn sic duan greket, jo si cdo europa. Berisha e pranoj vete kete gje me goj!

Ne shqiperi gjat diktatures ka egzistuar nje element qe e ka luftuar diktaturen nga brenda! Keta ndodheshin ne pozicionet me te larta te qeveris! Ata u asgjesuan dhe u varrosen si Deshmore te asaj Diktature! Dekoratat qe u dhan ne emer te diktatures jane mekate sepse ata u shuan pikerisht per te kunderten!

Ka pasur nje element ne shqiperi qe u shtypen si skllaver dhe ata ishin dashamiresit me te medhej te demokracis dhe punuan per te miren e atij populli me "mundesite" qe kishin per ate kohe! Ata u quajten "Armiq te popullit"

Ka pasur nje element ne shqiperi qe ishin bashkpunetoret me besnik te diktkatures kriminela te etur per gjak! dhe Armiqt e vertet te popullit! Ata u azgjesuan nga diktatori thjesht sepse i kishte friken se do tia marrin pushtetin! Ata u quajten "Tradhetat te popullit"

Nga etiktat qe iu jepeshin njerezve ne ate kohe kjo e fundit plotesisht e pershtatshme! Por edhe kjo ishte nje te fsheur brenda! Ata nuk shduken sepse ishin ne te vertet armiq te popullit por sepse ishin nje kercenim per antishqiptarin me te madh te te gjitha koherave!

Pra edhe rregjistrimi i popullit me vetdeklarim ka nje te fshehur shume te madhe! Perse do ta bej qeveria kete me cdo kusht! Pse diskretitohen njerezit qe mbajn flamurin shqiptar dhe jo ata qe ngren flamurin "vorio-epiriot" ne mes te Korces? Dhe kur flamurtati eshte nje zyrtat i lart i shtetit grek?

Ata qe nuk jane shqiptar dhe nuk ndjehen shqiptar ose te ulin koken dhe te mesojn si te bashkjetojn dhe rrespektojn ligjet dhe kombin te cilet ata jane bere pjes, ose te hikin! Nuk do te permbyset e gjithe shqiperia per hire te tekave te disa mentaliteteve klanore!

Cdo rrethan ka perjashtimet dhe kufirin e vet! Kur arsyeja nuk punon me dhe kufijt e tolerances tejkalohen ate here eshte e kot te aryetosh me te paarsyetuarin! Ka ardh koha qe arsyeja nuk punon me me kete element ne shqiperi qe vashdon te mbaj ison, me ndergjegje apo jo,e te ligeve fqinj!

Kur kombi te kercenohet, nuk ke nevoj te arsyetosh me! Duhet verpruar, dhe jo vec me llafe!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin

Me siguri ktu e ka kry shkollen Korcari me flamurin grek ne dor dhe i pa benum synet .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    te pakten e kam bere nje shkolle gje qe smund ta them per ca e ca
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Pse i ngaterron gjerat kot se koti dhe me hidhesh dege me dege...... ajo qe them une eshte te behet regjistrimi se jo cdo shtetas shqiptar eshte i etnise arberore. Sic ta thashe dhe me siper ka lloj lloj etnish, ti thua nga dolen......atje kane qene po se ke ditur.....ke kujtuar se kane qene shqiptare lol.........te pakten ne korce dihen qe ka me qindra vllehe dhe sllave (ose shule sic u themi ne), ti harron romet dhe jevget qe i ke me mijra ne cdo qytet te shqiperise.... e pra jepu dhe ketyre te drejten te thone se cfare jane....mos i bej shqiptar me zor.

PS me shikon mua te flas per greket? nuk jane vetem greket qe marin fryme ne shqiperi. Censusi nuk behet per grekt... se e ke kuptuar gabim por behet per ne, te dime sa jemi ku jemi , ciles fe i perkasim , cfare pasurish kemi dhe cfare jemi etj etj

@halla mine

mos me bej te te therres topa.t time, apo ju zuri pilja gjizke juve dhe ju duket vetja burra...spurdhjake
    une nuk shohe ndonje problem qe ne formularet per regjistrim te jete edhe rubrika per perkatesine etnike,por per mua eshte nje apsurd i llojit te vet ceshtja fetare(besimi), jo se me han palla se sa do te dalin aso e keso por regjistrimi behet per disa arsye praktike qe jan me interes per shtetin dhe shoqerine.
    Por edhe per ket gje mund te gjendet zgjidhje shum leht dhe lire, cdo kishe dhe xhami apo tempull tjter fetar le te paraqes listat e atyre qe aktivisht praktikojne fene dhe ja do i keni te dhenat me reali mbi ket ceshtje.
    P.S. KorcarL, Ju jetoni ne USA ,nese je legalisht aty me siguri e din cka eshte cenzusi ,regjistrimi, ketu Kurr nuk kerkohet te deklarosh ceshtjen e besimit apo perkatesise etnik(pos races)!

Faqja 15 prej 32 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •