Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 246
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

skipetar

Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Ku është dallimi prej kësaj që shkrove ti për Kryeministrin e SHTETIT TË KOSOVËS, Hashim Thaçi, me atë që e shprehin Shkijet e Dick Marty?
    jo jo zotri gabim un e akuzoj thaqin per shitjen e pasuris se kosoves dhe korrupsion dhe falje te teritoreve shkijeve siq esht rasti i decentralizimit e keshtu me rradh kurse sa i perket dik martyt i ciki akuzon hashim legenin per kinse tregti me veshk e kso gjera un kurr nuk e besoj qe hahimi ka ber nje gje te till por hashimi ka demtu kosoven kurse dik marty edhe nje njeri icili ka perqellim ta njellos UCK-, E hashim thaqi ska ber kso veprash ne as nje mnyr dhe hashm plolar dote perfitoj nga kjo akuz se pse hashimi dote del i terun kurse dote dote psojn ndonje ish ushtar i UQK-S icili ka luftu pa hile per kosove

edhe nje her hashimi ska ber tregti me veshk por me pasuri te kosoves

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    jo jo zotri gabim un e akuzoj thaqin per shitjen e pasuris se kosoves dhe korrupsion dhe falje te teritoreve shkijeve siq esht rasti i decentralizimit e keshtu me rradh kurse sa i perket dik martyt i ciki akuzon hashim legenin per kinse tregti me veshk e kso gjera un kurr nuk e besoj qe hahimi ka ber nje gje te till por hashimi ka demtu kosoven kurse dik marty edhe nje njeri icili ka perqellim ta njellos UCK-, E hashim thaqi ska ber kso veprash ne as nje mnyr dhe hashm plolar dote perfitoj nga kjo akuz se pse hashimi dote del i terun kurse dote dote psojn ndonje ish ushtar i UQK-S icili ka luftu pa hile per kosove

edhe nje her hashimi ska ber tregti me veshk por me pasuri te kosoves
    A janë pasuri e Kosovës fabrika e autopjesëve "Ramiz Sadiku", dhe hidrocentralet e Lumbardhit, Radavcit, e Burimit, që janë të blera nga një prej udhëheqësve të Vetvendosjes, Florin Krasniqi?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    A janë pasuri e Kosovës fabrika e autopjesëve "Ramiz Sadiku", dhe hidrocentralet e Lumbardhit, Radavcit, e Burimit, që janë të blera nga një prej udhëheqësve të Vetvendosjes, Florin Krasniqi?
    Atdhetar sikurse që eshte F.Krasniqi i behet HALLALL e gjithe Kosova jo vetem : "Ramiz Sadiku", dhe hidrocentralet e Lumbardhit, Radavcit, e Burimit.... , duhet nga njera ane te jesh i kenaqur qe po sjell lekun ne atdhe dhe po punon per ate .

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Atdhetar sikurse që eshte F.Krasniqi i behet HALLALL e gjithe Kosova jo vetem : "Ramiz Sadiku", dhe hidrocentralet e Lumbardhit, Radavcit, e Burimit.... , duhet nga njera ane te jesh i kenaqur qe po sjell lekun ne atdhe dhe po punon per ate .
    Sipas kësaj që shkruani ju, i bie se kur e blen dhe e shet pasurinë e Kosovës Florin Krasniqi i Vetvendosjes, atëher ai është atdhetar, kurse kur e blen dhe e shet pasurinë e Kosovës Hashim Thaçi i PDK-së, atëher ai është hajn.

Sidoqoftë, fjalën "atdhetar" e keni përdor gabimisht. Ja ku i keni përkufizimet e fjalëve "atdhetar" dhe "sipërmarrës" nga fjalorshqip.com:

ATDHETAR m. sh.
    Ai që e do atdheun e popullin e vet dhe që u shërben atyre me besnikëri, ai që lufton me vetëmohim për të mbrojtur interesat e vendit të vet, patriot. Atdhetar i kulluar. Atdhetar i madh (i flaktë).

SIPËRMARRËS m. sh.
    Pronar kapitalist që drejton një ndërmarrje të vetën ose që merr përsipër të bëjë një punë për të tjerë, duke nxjerrë fitime për vete. Sipërmarrësit kapitalistë. Sipërmarrësit e mëdhenj. Sipërmarrësit e ndërtimeve. Sipërmarrësi i teatrit. Fitimet e sipërmarrësve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 22-06-2011 më 20:37 Arsyeja: përkufizim më i qëlluar

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Po.
    1. VV nuk eshte kunder privatizimit ne teresi(sic mundohen ta paraqesin hajnat e PDK-se dhe ti ke ra ne grack te tyre).
    2. Eshte kunder privatizimit te asseteve baze strategjike per ekonomin e sigurin e Kosoves si PTK-ja, KEK-u, Aeroporti, Trepca.
    3. Kjo eshte qeveri jolegjitime e dale nga vjedhjet masovike te denoncuara nga te gjithe prej qytetarit te thjeshte deri te EU-ja, OSBE, ambasadat.. vezhguesit nderkombetar. S'ka legjitimitet te beje asgje ne emer te qytetareve. Eshte qeveri e pakices shqiptare+serbet me vende(20) te rezervuara(se bashku bejne 5-6 vota me shume se opozita, shumice e rrejshme pra, jo e dale nga votimet).
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Po.
    1. VV nuk eshte kunder privatizimit ne teresi(sic mundohen ta paraqesin hajnat e PDK-se dhe ti ke ra ne grack te tyre).
    2. Eshte kunder privatizimit te asseteve baze strategjike per ekonomin e sigurin e Kosoves si PTK-ja, KEK-u, Aeroporti, Trepca.
    3. Kjo eshte qeveri jolegjitime e dale nga vjedhjet masovike te denoncuara nga te gjithe prej qytetarit te thjeshte deri te EU-ja, OSBE, ambasadat.. vezhguesit nderkombetar. S'ka legjitimitet te beje asgje ne emer te qytetareve. Eshte qeveri e pakices shqiptare+serbet me vende(20) te rezervuara(se bashku bejne 5-6 vota me shume se opozita, shumice e rrejshme pra, jo e dale nga votimet).
    Brenda të njëjtit legjitimitet i kanë ulëset në Kuvend Vetvendosja, të cilat shihet se i ka pranuar. Brenda të njëjtit legjitimitet vepron ndërrmarja e Florin Krasniqit, që është udhëheqës i Vetvendosjes.

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Brenda të njëjtit legjitimitet i kanë ulëset në Kuvend Vetvendosja, të cilat shihet se i ka pranuar. Brenda të njëjtit legjitimitet vepron ndërrmarja e Florin Krasniqit, që është udhëheqës i Vetvendosjes.
    A dmth eshte dashte t'a refuzoj kuvendin ne teresi..
    Dmth VV eshte fajtore pse ka pranu te qendroj ne kuvend me plaqkitsa..
    plaqkitesit s'kan asnje faj.. pak a shume kete thua.
    Lehte eshte me ba keso akuza.. e me i mbyll syte para gremines.
    VV me 14 deputet nuk mund te beje per momentin me shume.. nuk mund ta leshoje kuvendin, do ta demtonte edhe me shume veten dhe Kosoven pa sjell asnje dobi. Pdk-ja do te vazhdonte pa asnje rezistenc sepse edhe ato pak iniziativa qe mirren si opozite nga VV nuk do te ishin.
    Ti po e kqyr gishtin qe tregon indikon henen, jo henen.

P:S. Thash qe qeveria eshte jolegjitime, jo Kuvendi ne teresi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga halla mine : 22-06-2011 më 21:08

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    hajla ti me i-e moderuar se halla mine ne mendime !
    I nderuar G-2,a ka mundesi per me shum sqarime per fjalen ma larte ju lutem paraprakishte,se di ju ne qfare kuptimi e keni then,(lidhur me Hallen mine)?
    Mirepo, une te siguroi se jam me e Moderuar se Halla mine, perkrah tentatives ne fjale a po ne mendime,si t'thuash-
    lidhur me disa shkrime te saj hamendese do t'jen per mua,(ato s'perputhen me mendimet e mia ne asni kontest)thjeshte une kam tjeter mentalitet,ajo ka tjeter,
    dhe se kuptoi pse eshte dashur te hyj ne kete mes une?per faktin se mua s'me pelqen te flase me interes,per politike,as gjetiu..une jam nje tip qe flase vetem fakte,dhe realitetin,dhe nese dal jashte ketyre,(si them vetes njeri). E ke parasyshe,sa i perket Liderit te VV-endosjes,te pakten e them se dallon prej tjerave parti politikane te sotme,dhe kur e them te sotme,me shum e them per kete (aktuale ne pushtet)..kshtuqe dihet cila eshte,(dhe s'don fjale) une vetem qe kam then,(se i duhet me shum durim ne politik)per faktin se ashte ca i nxitum ne te tilla raste,dhe kjo nuk eshte diqka dhe fyese qe kam then,as qe thashe,thjeshte ishte qka une mendoja per kete parti,kuptohet per Liderin e saj-z.Albin Kurti ne krye me partin.

megjithate fjale sa duam po kemi qe te gjithe,por pun pak qe thote populli...Flm-besoi ne mirekuptim.

Hajla,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 22-06-2011 më 22:08
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Atehere me trego se si quhet nje person qe gjuan me gure ne ndertesen e qeverise? Si quhet?
    Quhet shqiptar i revoltuar me padrejtesit, hajnit, korrupsionin..
    i revoltuar kunder atyre qe bashkpunojn me shkije per shitjen e kosoves copa-copa, kunder qeverise qe serbia e mbeshtet dhe dihet pse..

Qysh i qunanin titistat shqipfoles protestuesit e 81-tes, qe s'kan mbet sen pa gju e pa thy..
    Edhe titistat e sodit, legjitim si ateher per serbin, nuk po bejne ndryshe..
    Juve edhe me numra serbia ju mbeshtet ne kuvend, me shkijet e vet, pa ta s'kini te gjalle.. nji fjale s'guxoni me kundershtu, se le ma me marr nej aksion ma serioz..
    Rugova s'paku haptas nuk m'varej prej tyre.. sic eshte rasti juaj, ku jetegjatesia e qeveris varet direkt prej deshires se serbis.

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •