berat buzhala osht sikur llapi,gogi e shume tjer,kurgjo hiq veq se nje mercenar i pdk-se,nje katunar me vesh llapoq,nje njeri pa konstrukt dhe nje hajn palidhje...spaku per pakurrizor mos flisni se me vjen me vjell phuuuuuuuuuu.
berat buzhala osht sikur llapi,gogi e shume tjer,kurgjo hiq veq se nje mercenar i pdk-se,nje katunar me vesh llapoq,nje njeri pa konstrukt dhe nje hajn palidhje...spaku per pakurrizor mos flisni se me vjen me vjell phuuuuuuuuuu.
Ishte shume intersant dje ne emisionin 10 minutesh, ku asnje nga vetevendosja nuk kishe pas guxim te perballet me zv. Ministrin Ilir Mirena ( kete e kishin thene vete vetevendosja).
Kjo tregon qe ne kete levizje ka fillu me ra morali i rrejshem qe e kane pas deri me tani. Kjo u pa edhe sot ne parlament :d.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Natyrisht GOGI, se juve nga PDK ju ka hy friga ne palce. Se gjer dje - gjer ne kuvend te kaluar - Kosova nuk kishte opozite te mirefillte. E gjithe opozita me perparshme ishte e njejte sikurse juve. Sepse para kamerave kinse jeni njeri kunder tjetrit e ne fakte te gjithe keni qene te njejte. Mirepo me 12 Dhejtor te Vitit 2010 Populli i Kosoves e dha verdikin e tij. Edhe pse pas shume manipulimeve dhe vjedhjeve te VOTAVE - LVV arriti ti kete 14 Deputet.
Tani keni aq frige sa qe edhe edhe me propaganda e me etiketime te ndryshme mundoheni ta njyllsoni LVV dhe Liderin e Saj.
Po cfare shefi keni ju ore zoteri - kur tri herash sa ka dale Albin Kurti ne foltore te Kuvendit te Kosoves - Shefi i juaj Hashim Thaci me gjeste te ndryshme u mondonte ta injoronte fjalimin e Albinit dhe me pastaj kur nuk duronte dot me dilte nga Kuvendi.
Ju mund te thoni, ju mund te beni propaganda sa te doni, bile bile ndonjeherash keto propaganda tuajat ma qojne mallin e propagandave te RTS- dhe Shetit Serbo Sllav kur mundoheshin tia ulnin vlerat e UCK-se dhe Popullit. Por keto propaganda tuajat dhe micionarve tjere si Berat Buzhala e tjere, me populli i shendosh nuk pije kete uje qe ju mundoheni tia servoni.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Faktet po tregojne vetvetiu, gjerat po shihen kuj i ka ra morali.
Ti ngom B.C.B, une nuk jam ardh ketu me me lon takime.mkjo eshte bote virtuale dhe nese ti ben perpjekje te me gjesh, une te garantoj qe do me gjesh.
pata met sha po spot shaj se boll po flliqi sherri juj,e me rrejt sikur ti sma ban ftyra.
a po me kallxon ti mu ku ke luftu ti?ku e ke pas uniformen vesh?cilen brigade je kon?ne cilen zone?ne sa aksione ke mar pjese?
qito pytje pergjigju,edhe bonu real kallxo drejt,spaku qetu mos rrej/
edhe ni sen rrejte,kryeministri jot nuk po guxon me fol me albinin a e ke vrejt veq ik prej parlamentit kur fol albini.
Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 23-06-2011 më 13:14
Krijoni Kontakt