Close
Faqja 115 prej 139 FillimFillim ... 1565105113114115116117125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 1386
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ti deklarohu si tė duash. Nuk di cke me kėtė katolicizmin ti. Nėse do pyet troc se cfarė jam, dhe nėse unė dua tė jap pėrgjigje. Mos mė vendos fjalė kur un nuk kam thėnė gjė.

Deklarimi i lirė ėshtė deklarim i lirė, dhe shpresojmė qė tė ndodhi sa mė shpejt dhe ti thyejmė disa mite qė po na mbajnė peng me errėsirėn 500 vjecare Otomane.
    ....cka tash ???....mjere shqiptaria, ka mbet te mbrohet nga derivate pa te kaluar....nga shtresat e uleta te shoqerise......ka dale magjupi mbret thone...

hajt medet.....
    albanish by nature

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anėtarėsuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Ti deklarohu si tė duash. Nuk di cke me kėtė katolicizmin ti. Nėse do pyet troc se cfarė jam, dhe nėse unė dua tė jap pėrgjigje. Mos mė vendos fjalė kur un nuk kam thėnė gjė.

Deklarimi i lirė ėshtė deklarim i lirė, dhe shpresojmė qė tė ndodhi sa mė shpejt dhe ti thyejmė disa mite qė po na mbajnė peng me errėsirėn 500 vjecare Otomane.
    S'e di a te pyes veten se c'kam me katolicizmin, apo te te pyes ty se c'ke me muslimanet dhe ortodokset?

Shiko, ki kujdes se mos ato "mitet" po te dalin fakte, e s'di cfare do t'i bejme hallit tend pastaj.
    Nje gje te jesh i sigurt, edhe une jam pro rezimit te miteve, dhe mezi pres ate dakik.
    I feel Kosovereign!

Ne shqiperi eshte i veshtire nje proces i tille. Jam plotesisht dakord qe nuk eshte me 70% nr i myslimaneve ose qe nr i ateisteve eshte rritur... por qe vazhdojme te jemi me shume myslimane them se po.

p.s - prape nje teme tjeter ti "alla shkodranēe" (meqe para pak ditesh hape ate temen ne lidhje me gjuhen gege, te shkruar po disa vite me pare e po nga autor shkodran) Mos u cudit pastaj kur te them qe ti ke "lidhje me shkodren me shume se me saranden"

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Komuniteti musliman i shqiperise , eshte kundra regjistrimit fetar . Si duket u ka hyre frika ne pallce , se nuk do dalin as 10 % . Edhe pastaj humbasin fonded terroriste arabe .

Regjistrimi fetar duhet te bere sa me shpejte !!! T ju tregohet nje here e pergjithmone vendi qe kan.

Me qe u kujtova , a maroj regjistrimi ne kosove ? Sa dolen musliman ? Te shikojme a jan me te vertet 90% musliman sic deklarojne ...

Me thene te drejten, i perket me shume ceshtjes kombetare artikulli mesa lexova....
    Ceshtja qendron se perderisa besimi eshte individual, pjese botes se brendshme te njeriut, nuk e kuptoj pse duhet deklaruar....Shteti eshte i shpallur laik me Kushtetute, dhe jemi te shpallur si Republika e Shqiperise, jemi shqiptare dhe nuk e kuptoj pse duhet politizuar kaq shume feja! Sa me shume te politizohet ceshtja e fese, aq me shume do kete pasoja te padeshiruara per nje Komb. Edhe sikur te behej nje deklarim i tille, do kishte shume spekullime, dhe nuk e shoh aspak te nevojshme politika te tilla ne kete rast. Kur shteti yne eshte pjesetar i konferences islamike, c'a do me shume spekullim qe ben vete shteti yne kundrejt shetasve te tij...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 15-06-2011 mė 13:18

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Me thene te drejten, i perket me shume ceshtjes kombetare artikulli mesa lexova, sepse edhe si shkodrane qe jam me zor e kuptoj nganjehere Ardianin.
    Ceshtja qendron se perderisa besimi eshte individual, pjese botes se brendshme te njeriut, nuk e kuptoj pse duhet deklaruar....Shteti eshte i shpallur laik me Kushtetute, dhe jemi te shpallur si Republika e Shqiperise, jemi shqiptare dhe nuk e kuptoj pse duhet politizuar kaq shume feja! Sa me shume te politizohet ceshtja e fese, aq me shume do kete pasoja te padeshiruara per nje Komb. Edhe sikur te behej nje deklarim i tille, do kishte shume spekullime, dhe nuk e shoh aspak te nevojshme politika te tilla ne kete rast. Kur shteti yne eshte pjesetar i konferences islamike, c'a do me shume spekullim qe ben vete shteti yne kundrejt shetasve te tij...
    Pikerisht , si i behet te jesh pjestar i konferences islamike , kurre ne fakt nuk e di , a popullsia tende eshte muslimane ?!

Regjistrimi i sherben te kundertes e asaj qe thua .Regjistrimi nuk lejon spekullim . Po te thote urdhro ke kaq ateiste,musliman, krishter etc .

Me duket se ke ngaterruar definicionet . Regjistrimi behet per te ndaluar spekullimet , edhe jep nje pamje te qarte .

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Pikerisht , si i behet te jesh pjestar i konferences islamike , kurre ne fakt nuk e di , a popullsia tende eshte muslimane ?!

Regjistrimi i sherben te kundertes e asaj qe thua .Regjistrimi nuk lejon spekullim . Po te thote urdhro ke kaq ateiste,musliman, krishter etc .

Me duket se ke ngaterruar definicionet . Regjistrimi behet per te ndaluar spekullimet , edhe jep nje pamje te qarte .
    Ore ti e kupton se cfare them une apo jo? Kur te them qe shteti yne ishte aq i afte te behet pjese e konferences islamike, si mendon ti se nuk eshte i afte qe te beje spekullime me shifrat? Ne me nje firme i falim detin greqise, lere me pas ne raste te tilla deklarimi feje, mendon ti se nuk do kete spekullime???
    Lum si ti qe mendon keshtu....
    Une mendoj ndryshe, dhe kjo nuk ka te beje fare me faktin se mos ndoshta ngaterrova perkufizimet....

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Ore ti e kupton se cfare them une apo jo? Kur te them qe shteti yne ishte aq i afte te behet pjese e konferences islamike, si mendon ti se nuk eshte i afte qe te beje spekullime me shifrat? Ne me nje firme i falim detin greqise, lere me pas ne raste te tilla deklarimi feje, mendon ti se nuk do kete spekullime???
    Lum si ti qe mendon keshtu....
    Une mendoj ndryshe, dhe kjo nuk ka te beje fare me faktin se mos ndoshta ngaterrova perkufizimet....
    Une e kuptoj shume mire . Flmnderit per interesimin . Nga ana tjeter une konstatoj se ti nuk kupton ate qe them une edhe jo e kunderta .

C fare ka te beje greqia me delkarimin fetar ?! ( Nuk flasim per deklarim etnik ketu )

Une te te them te verteten nuk e dija me para qe berisha ka ne plan qe te ndryshoje te dhenat e regjistrimit per te na bere neve musliman me zore . Si duket ti duhet te kesh informata solide , pra do besoj ty ......

Regjistrimi bazohet jo ne spekullim po ne te dhena solide . Tani a po sugjeron qe shqiptaret nuk jan te afte te deklarojne preferencat fetare ?

A di ti ndonje komb tjeter qe nuk di a eshte i krishter a musliman a ateist , budsit a cfare do lloj tjeter ?

Pra spekullim kemi tani edhe jo kurre do behet regjistrimi ... Shpresoje ta kesh kuptuar me mire tani ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 15-06-2011 mė 14:49

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    une personalisht vetem me katoliket shqiptar nuk kam as nje problem . Sinqerisht kam respekt , se jan te vetmit qe e ruajten traditen , edhe nuk puthen ****** e tyrqve .
    ke harruar te shtosh qe asnje shqiptar katolik nuk e mohon kombesin e vet. si disa qe thone ortodoks grek ose mysliman arab & turk.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kujt i intereson te dije sa ateiste e sa budiste ka ne Shqiperi?
    Mos flisni brockulla ne diell
    Te gjitha keto kane prapaskene gjeopolitike.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Tetova - Informacione tė pėrgjithshme
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 01-10-2007, 15:16
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Islamizimi te shqiptaret!
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 17:38
  5. Islamizimi te shqiptarėt
    Nga Agron Jozef Mje nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2004, 05:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •