Nuk e kam than une ket por Delli
kqyre ma mier
dhe kerkush nuk mundet te mshifet pas bashkimit kombetar
siq ban vetfundosja e albin-qosiqit
e ti ndihmoi serbis
pse ti a mendon qe krejt rastesisht e kan te njejten formul siq ka than edhe Delli
albini me tadiqin a
jo balit jo kjo eshte e vertet e madhe se ne nji legen han se bashku
dhe vetfundosja koken e ka ne serbi
dhe ate e udheheqin njerzit e serbis si krasniqi
albini pireva mikullofci sfeqla etj.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Kandy, une mbeshtes pamvaresine e plote te Kosoves, dhe njohjen e kesaj pamvaresie nga te gjithe. Te kete te sigurt kufijte, te njihen krimet ndaj shqiptareve te Kosoves e te kerkohet drejtesi e demshperblim per to, te mos kete nderhyrje nga X-i a Y-i, te kete demokraci te mirefillte e ekonomi te mirefillte, e te kete zhvillim social te gjithanshem. Keto jane shume te rendesishme per te tashmen.
Pastaj, se cfare mendoj une per pune bashkimi, sot a neser, a pas dekadash, kjo eshte puna ime e mendimi im.
Mos ki frike se nuk mbytem une ne nje pike uje te Tadic dhe as me intereson fare se c'thote Tadic, Papic, Mamic, ABCKFIRHEHTJXH-vic..Po dhe te thuhet se te gjithe atyre qe mund t'ju shkoj bashkimi nepermend jane pale me Tadic, as ate s'e 'ha', si me thene...
Po nese e japin presheven dhe bujanovcin, edhe un kisha pranu bashkimin me shqiprin,
me gjithse jem te bashkuar
Me pjesen e pare jam dakord, kurse me te dyten jo.
Normal qe njerezit e thjeshte qe e duan bashkimin nuk jane dashakeq, perkundrazi, por ata qe e bejne sot ne Kosove Bashkimin politike te dites padyshim qe prej tyre nuk pritet e mira.
Dhe besoj e di se per kend e kam fjalen.
I feel Kosovereign!
Nuk eshte aq i thjeshte sa mendohet bashkimi sepse ne plan te pergjithshem u referohet territoreve dhe numrit te popullsise.Por ama ne duhet qe midis nesh te stabilizojme ekonomine,te njohim me shume njeri-tjetrin,te mesohemi me gabimet tona dhe me mentalitetet tona te cilat nuk jane te njejta.Pra ky proces kerkon nje kujdes shume te madh dhe gjerat t zhvillohen hap mbas hapi,te piqemi si shtete dhe me pas ty hyjme bisedemeve,deri ne memonetin e bashkimit ne duhet te perpiqemi qe te rrisim influencen tek njeri-tjetri qofte ekonomikisht,ne turizem,arsim,kulture,aktivitetesh,televizion dhe ate politik.
Persa i perket Tadicit ai eshte nje njeri i mbaruar dhe qe u jane vene shpatullat mbi mur,dhe leshon deklarata te tilla ne menyre qe te iki ''me ceremoni'' themi ne ketej.Megjithate kjo daklarate i ul shume gjakrat tek ne por jo tek ballkani se me pas fillojne pretendimet edhe te shqiptareve te malit te Zi te maqedonise dhe te trevave te tjera,pra ne nese duam ta bashkohemi ta bejme me te gjithe ose me aq sa mundemi gjithmone me urtesi dhe jo me vrull dhe pa pyt njeri se ashtu e bejme rremuje tere ballkanin dhe nisin konfliktet dhe polemikat e 1913
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
bashkimi Kosoves me Shqiperi ne keto ndarje krahinore,ku bashkohet xhihadisti kosovar me labin e jugit,kur te degjon emrin xhihadist ibrahim labi jugor do te terorizohet,kur degjon xhihadisti kosovar emrin pandeli do te terorizohet,kur xhihadisti kosovar shkon ne durres dhe ben nje aksident thor ne companin e sigurimeve kom ba sudar,je perplasur ,kuku nana jem kta spo dikan as shyp me fol spe dikan qka eshte sudari,te rim njeher deri sa te vdesin slavoturkorugoviqistat dhe deri sa te vdesin laboortodksoslavvoenveristat
Krijoni Kontakt