Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ambasadori i SHBA-ve Christopher Dell
    Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti duket se kanë të njëjtën formulë

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Tadiç, pranon bashkimin Kosovë-Shqipëri

Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë mund të ishte një zgjidhje, nëse me atë rast edhe Serbia do të fitonte territor si kompensim
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    SHQIPERI ETNIKE - VETVENDOSJE
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Ambasadori i SHBA-ve Christopher Dell
    Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti duket se kanë të njëjtën formulë
    Sa ekzagjeron dhe ti mor burre! Keshtu i bie qe te gjithe ata qe dikur (ne nje te ardhme, psh) te donin bashkimin e shqiptareve, sic e ka dash vet Zoti, te jene pro-Tadic a pro-xxxVIC. Nuk ka nevoje per keto....

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    Sa ekzagjeron dhe ti mor burre! Keshtu i bie qe te gjithe ata qe dikur (ne nje te ardhme, psh) te donin bashkimin e shqiptareve, sic e ka dash vet Zoti, te jene pro-Tadic a pro-xxxVIC. Nuk ka nevoje per keto....
    Sofi nuk eshte koha per bashkim.
    Fillimisht duhet t'i zgjidhim problemet tona vec e vec, e tek pastaj te shohim nese interesi jone eshte bashkimi, apo mbetja e dy shteteve shqiptare.
    Une e mbeshtes kete te dyten.
    I feel Kosovereign!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Nuk e kam than une ket por Delli
    kqyre ma mier
    dhe kerkush nuk mundet te mshifet pas bashkimit kombetar
    siq ban vetfundosja e albin-qosiqit
    e ti ndihmoi serbis
    pse ti a mendon qe krejt rastesisht e kan te njejten formul siq ka than edhe Delli
    albini me tadiqin a
    jo balit jo kjo eshte e vertet e madhe se ne nji legen han se bashku
    dhe vetfundosja koken e ka ne serbi
    dhe ate e udheheqin njerzit e serbis si krasniqi
    albini pireva mikullofci sfeqla etj.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Sofi nuk eshte koha per bashkim.
    Fillimisht duhet t'i zgjidhim problemet tona vec e vec, e tek pastaj te shohim nese interesi jone eshte bashkimi, apo mbetja e dy shteteve shqiptare.
    Une e mbeshtes kete te dyten.
    Kandy, une mbeshtes pamvaresine e plote te Kosoves, dhe njohjen e kesaj pamvaresie nga te gjithe. Te kete te sigurt kufijte, te njihen krimet ndaj shqiptareve te Kosoves e te kerkohet drejtesi e demshperblim per to, te mos kete nderhyrje nga X-i a Y-i, te kete demokraci te mirefillte e ekonomi te mirefillte, e te kete zhvillim social te gjithanshem. Keto jane shume te rendesishme per te tashmen.

Pastaj, se cfare mendoj une per pune bashkimi, sot a neser, a pas dekadash, kjo eshte puna ime e mendimi im.

Mos ki frike se nuk mbytem une ne nje pike uje te Tadic dhe as me intereson fare se c'thote Tadic, Papic, Mamic, ABCKFIRHEHTJXH-vic..Po dhe te thuhet se te gjithe atyre qe mund t'ju shkoj bashkimi nepermend jane pale me Tadic, as ate s'e 'ha', si me thene...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Po nese e japin presheven dhe bujanovcin, edhe un kisha pranu bashkimin me shqiprin,

me gjithse jem te bashkuar

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Kandy, une mbeshtes pamvaresine e plote te Kosoves, dhe njohjen e kesaj pamvaresie nga te gjithe. Te kete te sigurt kufijte, te njihen krimet ndaj shqiptareve te Kosoves e te kerkohet drejtesi e demshperblim per to, te mos kete nderhyrje nga X-i a Y-i, te kete demokraci te mirefillte e ekonomi te mirefillte, e te kete zhvillim social te gjithanshem. Keto jane shume te rendesishme per te tashmen.

Pastaj, se cfare mendoj une per pune bashkimi, sot a neser, a pas dekadash, kjo eshte puna ime e mendimi im.

Mos ki frike se nuk mbytem une ne nje pike uje te Tadic dhe as me intereson fare se c'thote Tadic, Papic, Mamic, ABCKFIRHEHTJXH-vic..Po dhe te thuhet se te gjithe atyre qe mund t'ju shkoj bashkimi nepermend jane pale me Tadic, as ate s'e 'ha', si me thene...
    Me pjesen e pare jam dakord, kurse me te dyten jo.

Normal qe njerezit e thjeshte qe e duan bashkimin nuk jane dashakeq, perkundrazi, por ata qe e bejne sot ne Kosove Bashkimin politike te dites padyshim qe prej tyre nuk pritet e mira.
    Dhe besoj e di se per kend e kam fjalen.
    I feel Kosovereign!

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Nuk eshte aq i thjeshte sa mendohet bashkimi sepse ne plan te pergjithshem u referohet territoreve dhe numrit te popullsise.Por ama ne duhet qe midis nesh te stabilizojme ekonomine,te njohim me shume njeri-tjetrin,te mesohemi me gabimet tona dhe me mentalitetet tona te cilat nuk jane te njejta.Pra ky proces kerkon nje kujdes shume te madh dhe gjerat t zhvillohen hap mbas hapi,te piqemi si shtete dhe me pas ty hyjme bisedemeve,deri ne memonetin e bashkimit ne duhet te perpiqemi qe te rrisim influencen tek njeri-tjetri qofte ekonomikisht,ne turizem,arsim,kulture,aktivitetesh,televizion dhe ate politik.

Persa i perket Tadicit ai eshte nje njeri i mbaruar dhe qe u jane vene shpatullat mbi mur,dhe leshon deklarata te tilla ne menyre qe te iki ''me ceremoni'' themi ne ketej.Megjithate kjo daklarate i ul shume gjakrat tek ne por jo tek ballkani se me pas fillojne pretendimet edhe te shqiptareve te malit te Zi te maqedonise dhe te trevave te tjera,pra ne nese duam ta bashkohemi ta bejme me te gjithe ose me aq sa mundemi gjithmone me urtesi dhe jo me vrull dhe pa pyt njeri se ashtu e bejme rremuje tere ballkanin dhe nisin konfliktet dhe polemikat e 1913
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po dhe te thuhet se te gjithe atyre qe mund t'ju shkoj bashkimi nepermend jane pale me Tadic, as ate s'e 'ha', si me thene...
    jo jo larg asaj askush nuk ka than as nuk mendon ashtu

ketu ben pjes vetem vetfundosja e albin-qosiqit
    nji sen qe duket kallauz nuk don themi kah ne
    edhe ketu keta te vetfundosjes po shifen haptazi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    bashkimi Kosoves me Shqiperi ne keto ndarje krahinore,ku bashkohet xhihadisti kosovar me labin e jugit,kur te degjon emrin xhihadist ibrahim labi jugor do te terorizohet,kur degjon xhihadisti kosovar emrin pandeli do te terorizohet,kur xhihadisti kosovar shkon ne durres dhe ben nje aksident thor ne companin e sigurimeve kom ba sudar,je perplasur ,kuku nana jem kta spo dikan as shyp me fol spe dikan qka eshte sudari,te rim njeher deri sa te vdesin slavoturkorugoviqistat dhe deri sa te vdesin laboortodksoslavvoenveristat

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •