Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ARI-tanjugu
    qysh po u shkoin punet juve te vetfundosjes se ALBIN-DAQIQ-TADIQ-QOSIQIT
    rreth ndarjes se Kosoves ei

Dell
    Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti duket se kanë të njëjtën formulë

Pjes nga Intervista e Ambasadorit Amerikan DELL

Mentor Shala RTK
    -Por ju jeni këtu dhe ka disa ide që qarkullojnë në Kosovë dhe në Serbi për ndryshimin e kufijve në Ballkan. Kishim edhe një deklaratë të presidentit serb, z. Tadiq në lidhje me atë që duan të bisedojnë me Shqipërinë, me zyrtarët e Tiranës për ndarjen territoriale të Kosovës midis shtetit të tij dhe Shqipërisë. Cili është mendimi juaj për këtë ide?

Ambasadori Dell:
    Në thelb këto janë ide të dala mode të shek. XIX. Politika e shek. XIX ishte e tëra për vizatimin e kufijve, lëvizjen e kufijve, lëvizjen e popullatave. Kjo nuk është politika e Evropës së shek. XXI. Shkurt, unë mendoj se këto ide janë të parëndësishme në kontekstin e tanishëm. Çfarë më habit mua është se edhe Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti, e kjo është goxha intriguese, apo jo – duket se kanë të njëjtën formulë: t’ia lëmë Serbinë dhe Shqipërinë që të zgjidhin problemet e Kosovës. Kjo mua më duket paksa ironike dhe natyrisht edhe shumë interesante.

------------------------

Tadiq: Kosovën ta ndajmë me Shqipërinë!

“Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë është një nga zgjidhjet e mundshme për t’i dhënë fund konfliktit në Ballkan, me kusht që Serbia të marrë një pjesë të territorit të Kosovës”, ka deklaruar presidenti serb, Boris Tadiq, për të përditshmen gjermane “Frankfurter Allgemeinen Zeitung”
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Ju ore i gjore qe jeni nga mendja qe keni, ju gje tjeter s'dini perpos fyerjve, sharjeve dhe propagandave - Sllavo - Titiste. Ju me fakte nuk mund te ballafaqoheni sepse nuk keni fakte dhe nuk keni kapacitet te duhur.

Qarte shifet se kush e ka Hashim Thacin idol - njerzit te nivelit te te tij.
    po ti ore ku ke te drejt te akuzosh dikend bre
    po nuk ka postim qe nuk me ke ofendue
    edhe ate edhe ne gjuhen serbe
    qe ti e kupton shum mier

qe edhe ne privat sme len pa me sha e ofendue
    taman si nji rrugaq i vetfeundosjes se ALBIN-DAQIQ-TADIQ-QOSIQIT
    qe je
    veq nejse ma se u shkon prer fytyre juve te rrugaqve te vetfundosjes

Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB
    Ore Gomar me juve as nuk ja vlene te meremi. Sepse juve perpos nje Gomari nuk jeni asgje tjeter. Keshtu qe vetem ju vazhdoni me ofendimet e juaja gomareske, dhe me propaganden e juaj te cilen e keni mesuar ne sitemin Titisto- Jugosllav. Per mua ju nuk jeni asgje tjeter perpos nje Gomar i Thjesht. Dhe nje gje ju kisha lute me me mua mos beni debat fare.

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po ti ore ku ke te drejt te akuzosh dikend bre
    po nuk ka postim qe nuk me ke ofendue
    edhe ate edhe ne gjuhen serbe
    qe ti e kupton shum mier

qe edhe ne privat sme len pa me sha e ofendue
    taman si nji rrugaq i vetfeundosjes se ALBIN-DAQIQ-TADIQ-QOSIQIT
    qe je
    veq nejse ma se u shkon prer fytyre juve te rrugaqve te vetfundosjes
    Po ju nuk jeni asgje tjeter pervec asaj qe ju kame thene. Jeni nje Gomar qe beni propaganda Gomareske.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ambasadori i SHBA-ve Christopher Dell
    Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti duket se kanë të njëjtën formulë

Tadiç, pranon bashkimin Kosovë-Shqipëri

Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë mund të ishte një zgjidhje, nëse me atë rast edhe Serbia do të fitonte territor si kompensim
    SHQIPERI ETNIKE - VETVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    hashimi bashk me dellin le t`zhvalliten bashk se kerkujt kto pallavra smun ja shesin.
    naiv milet si na ska kerkun hiq,ma shume i besojme t`hujit se tonit,faji i paedukates edhe dashnise per atdhe fallc qe e kan disa.
    tadiqi edhe albini dallojne,sepse tadiqi pranon bashkimin vetem nese i falet mitrovica,e albini nuk thot me fal mitrovicen.mos u boni aq budalle,sepse shkau eshte ne gjendje me ni fjale me i hutu shqiptart(qiftin e disave).jon tu e pa krejt bota qe na mes vete vesh mu mar kurr hiq,kshtu qe cak kryesor i shkinav eshte grabitja e trepqes e pasurimi i serbise edhe njehere prej a deri ne zh.jon tu e pa qe as ne kosove as ne shqiperi nuk jem ni fjale,hala kan me vjedh udheheqsat e primare e kan pasurimin personal.
    e ti llapi-qk,tregona per at vllaun ton nga podujeva qe vidhke vetura me shkije te mitrovices ne prishtine per me i shit ne serbi,qesi muhabete kallxona t`shpiunave qysh jeni ju,mos na kallxo ti per politike e politika nanen ty...
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 04-06-2011 më 13:18

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    hashimi bashk me dellin le t`zhvalliten bashk se kerkujt kto pallavra smun ja shesin.
    naiv milet si na ska kerkun hiq,ma shume i besojme t`hujit se tonit,faji i paedukates edhe dashnise per atdhe fallc qe e kan disa.
    tadiqi edhe albini dallojne,sepse tadiqi pranon bashkimin vetem nese i falet mitrovica,e albini nuk thot me fal mitrovicen.mos u boni aq budalle,sepse shkau eshte ne gjendje me ni fjale me i hutu shqiptart(qiftin e disave).jon tu e pa krejt bota qe na mes vete vesh mu mar kurr hiq,kshtu qe cak kryesor i shkinav eshte grabitja e trepqes e pasurimi i serbise edhe njehere prej a deri ne zh.jon tu e pa qe as ne kosove as ne shqiperi nuk jem ni fjale,hala kan me vjedh udheheqsat e primare e kan pasurimin personal.
    po a merr vesht lopa?

qaq merr vesht llapi lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    derjansi pajtohem me ty, e di nuk mer vesh ky gerrdhaja,por te tjeret mos te marin seriozisht kete ahmak.ky sdin tjeter,me ja hek kunden ky ish bo shoqe me lopen

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po ju nuk jeni asgje tjeter pervec asaj qe ju kame thene. Jeni nje Gomar qe beni propaganda Gomareske.
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    derjansi pajtohem me ty, e di nuk mer vesh ky gerrdhaja,por te tjeret mos te marin seriozisht kete ahmak.ky sdin tjeter,me ja hek kunden ky ish bo shoqe me lopen:D
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po a merr vesht lopa?

qaq merr vesht llapi lol
    sa mier ju rrin juve ftyra e vetfundosjes se albin-qosiqit more
    po ku dini ju me komunikue me njerz bre
    po ju rrugaqa ini ju rrugaqa e kini familjen ju rrugaqa e keni partin etj
    hajde shani e mue as per raki skini mundesi mem kap
    more rrugaqa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    sa mier ju rrin juve ftyra e vetfundosjes se albin-qosiqit more
    po ku dini ju me komunikue me njerz bre
    po ju rrugaqa ini ju rrugaqa e kini familjen ju rrugaqa e keni partin etj
    hajde shani e mue as per raki skini mundesi mem kap
    more rrugaqa

....qeto llafe edhe une kisha me ju than ketyre rrugaqve t'albin tadqi k.u.r.v.e.s.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •