Close
Faqja 82 prej 102 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    personalisht jam shum i shqetesuar nga kto qe po na ndodhin gjithkohen po mbetemi ne defenziv per dallim nga serbet qe vazhdimisht ne ofenziv, kjo po shkon ne dem tonin, edhe diqka qe te bie ne sy nese i shiqon ngjarjet me hollesi, dua te them shum serb qe ishin zen rob ishin torturuar dhe me pas liruar dhe tash ata po dalin deshmitar, kujtoj edhe ne rastin ramush haradinaj ne hag ku serbet qe ishin torturuar me pas liruar deshmonin kunder tij, edhe ne rastin limaj mund te del ashtu, si politikan nuk e pelqe por si luftar ka merita te mdhaja me kujtohet vizita e tij me regjep selimin ne jezerc nerodime sa forc te madhe na pat dhan me viziten e tij kur se harroj mu afrua me pyeti si po kaloj nga jam dhe sa vjeq jam si sod me duket

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    edhe diqka me rendesi me permend ketu qeveria e serbis vazhdimish i ka keshilluar serbet lokal me keshilla juridike per te ngritur padi nda shqiptareve sidomos ndaj ushtareve te uck, per dallim nga qeveria jon qe ne ket pik ka deshtu total, per mendimin tem te pa aft me qeveris ket vend, gjithnje po mbetet ne defenziv, dhe para syve te botes ne po dukemi sikur ne te ishim agresori e jo viktima, fatkeqesi per ket vend

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Lima eshte dorzua gjykates ne keto ore,ajo qe me shqeteson me se shumti eshte se asnje lajm nuk na vie nga institucionet ton,qoft kryeministri apo ministri i punev te mbrendeshme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    qe po ta verteton qe te ka taku ne jezerc
    oj zoj e nderume nuk asht ktu puna veq per nje fatmir apo disa njerz, po puna asht se kto akt akuza qe po i bajn serbet e kosoves i ka msu qeveria e serbis me keshilla juridike ktu asht problemi, pse qeveria jon as nje grup juristesh nuk mundi me formu e me ngrit akt padi ndaj policve serb nda ushtarve serbe ktu asht problemi krejt te defenziva jon e te ofenziva serbe na shkoj jeta vetem duke u mbrojt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Mos u ligeshtohuni djema se ne do ta fitojme betejen...........Shqiperi Etnike, nuk ka rruge tjeter!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Per te njejtat ,,krime'' ishte i akuzuar Z.Limaj edhe ne Hage,pra sipas kesaj vepre qe beri Eulexi,Hages nuk po i besojka Euleksi fare...
    Duhet te protestojm te gjithe kunder Hages qe e mban Haradinajn atje....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Euleshi ka deshtuar ne Mitrovice dhe po mundohet qe ti mbulone deshtimet e veta dhe fillone ti arrestoj Çlirimtaret per ti orjentuar shqipetaret nga keto figura te UÇK-es per ti ikur pergjegjesise q'emori kur u vendos ne Kosove per ti aktivizuar gjykatat ne veri kjo eshte loja e Eulleshit dhe duhet kadale per t'ju treguar se keto lojra nuk dote shiten te ne
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...qysh ne at koh kur i bastisi euleshi zyret e limes prej asaj kohe euleshi u dal ashiqare qe ky mision osht pro serbis , pra eulexi =vetserbia.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    kjo eshte lufta brenda llojit!
    tash keta e hane njeri tjetrin !

harami eshte ka filluar ti ngulfat dhe krimet duhet te zbardhen!
    shkathtesiste e thaqit po dalin ne shesh cdo moment!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...qysh ne at koh kur i bastisi euleshi zyret e limes prej asaj kohe euleshi u dal ashiqare qe ky mision osht pro serbis , pra eulexi =vetserbia.....
    kete mision e ka thirr thaci sikurse qe ka thirr edhe pacollin me u ba shef i kompanise kosova!

tash fajet i keni vet se edhe me serbi u bet me tre gishtat edhe me moske po sende te mire prej ketyre nuk priten!
    mos vajtoni bane se vet i keni lyp te gjitha dhe afajmiri Zotit edhe keni me gjet !

Faqja 82 prej 102 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •