Kush punon per Kosoven duhet te punoj deri ne fund te jetes se tij si ne luft si ne paqe ,prap ma mir per Limajn qe eshte per trimeri i akuzuar ,se te ish akuzuar per hajni .
Sa per protesta ,Shqiptart edhe jan ngop edhe nuk po dijn me protestu ,se pe bajn berrllog.I kemi pa ne 2004,e Shqiptarizem osht edhe me i prezentu botes se mundemi me qen te civilizuar ose po bahemi bangladesh apo kto shtetet aziatike ne trend .
duhet maturi kto dite.
duhet te kemi bashkpunim mes forcave politike.
te mendohet ne cdo ceshtje se... ne sfond qendron tadici e shesheli..
pra te mbrohet kosova..
askush te mos i shoh ngjarjet si "shi ne kallamoq te vet"..
e para i urrej njerzit qe nuk e folin realitetin
e dyta shka pres prej VV
une shume pres prej vetvendosjes krahasim me PDK nuk kqyrin me shit Kosove!
disa pytje kandidate e PDK
shka u zhvilluar 10 vite e fundit Kosova prej PDK?
Shitja e te Gjithve Prona Shoqerore ne disa persona konkretish antarve familjar!
ku ki pa ti ne bote nje politikan mbrenda 10vite multimilioner mu ber perveq Kosoves
nese nuk beson vete ti Berat Luzha ai ta spjegon me mire!
te pershendes bjeshka
o zotri pushka e shqiptarve ska pushuare ne asnje okupim qe nga koha e turqise dihet cilate kane qen forcate shqiptare dhe ato armike ne luften e 2 B. ushtria shqiptare kishte ndjekur gjermanet deri ne vishe grad ndersa YU me pelqimin e bashksise nderkombetare pra me tryeza nuk lejuane bashkimin e shqiptarve vime me vone ne 68 me protesta masive fitojn shqiptaret flamurin univerzitetin kushtetuten 74. erdhum ne vitine 1990 ne kuvendine e manipuluare hiqen gjitha ato drejta qe ishin fituare me munde,ndersa me luften e fundite dihet sakrifica qe u be edhe u fitu lufta u qliru kosova,pas qlirimit tashe permes tryezes ka filluare coptimi i saje edhe dale nga dale edhe hubja e teritoreve.
kjo eshte ne pika te shkurta ajo qka kam mendu nese nuk eshte ashtu argumentoje.
E para nese se ke pa qe 10 vite perparimi ne Kosove,nuk kame cka mirrna
E dyta relaiteti po ndodhe nuk ka ketu ''fol nuk fol realitetin''
E treta Berat Luzha udhen shume po ja nxen juve breee
Edhe e katerta edhe e fundit,nuk ke cka me citon mu,ti pasurov per vete kqyre Gjermanin leje ti Kosoven leme mu leje Beratin veq veten tane kqyre.
KLM....E fundi nuk ke cka me citon.
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
ha-ha
pse spo thush keshtu ma mire une jam Kandidate e PDK edhe po kqyri me fitu dicka per PDK
sa i perket Berat Luzha aben te me tregojsh si e arriti ai ate pasuri qe eka?
e treta sa i perket jetes time beso ti nuk ke nevoj hiq te qajsh koken sepse krahasim me ty jeten ekam te sigurume po me thimben familjet Kosovare qe nuk kan buke me hanger se sa per veti mire eshte tuj shku!!!
te pershendes bjeshka
Krijoni Kontakt