kjo nuk ka te bej me luften brenda llojit,limaj dhe r.haradinaj jan penges per disa projekte te nderkombtarve dhe per ket arsye perballen me procese te pafundme gjygjesore.
ju ne nje tem tjeter me keqkuptuat kur thash se d.haradinaj po doika me shku persei ne dubrav,prishja e planeve te nderkombtarve eshte e rrezikshme,ata i eleminoin kundershtaret,e jo pse une kam deshir qe haradinaj te shkoi ne dubrave.
Po ti mir the,por edhe nderkomtaret ndihmohen nga persona qe jan me ndikim ne kosov,ku te njejtit kan dosje ne euleks,nese nuk behen te ndeghuar,dosja u del ne tavolin,rasti dick marti nuk ka qen pa hir,ajo akuz eshte e lidhur direkt me keto ngjarje,thaci ka me i hanger te gjith ne fund ka me hanger kryet e vet.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Ne Qofte Se Ka Vrare Police Serb Iu Bafte Dita 1000 E Eshte Hero.....
Ne Qofte Se Ka Shperdoru Besimin E Njerzise E Ka Pervetsu .....mira Asht Ti Jape Llogari Popullit E Jo Hages
Po Qe E ParA (dhe besoj se eshte) Ado Mu Dashte Me Shperthy Ne Tubime Mbar Shqyptare Deri Ne Nje Kuptim Pre Eu Leckes Se Ketu Herojt Nuk I Dorzojme Po I Mbrojme......
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Bravo EULEX.
Kjo është drejtësia!! Hajdutet , vrasesit dhe malltretuesit e shqiptarve duhet të gjithë të burgosen! Shpresoj që sa më shpejt ksaj ti bashkangjitet edhe Azem Syla , Xhavit Haliti , Rrustem Mustafa , Kadri Veseli e shumë shumë të tjerë që jan mbedh në qerdhen e mafias (PDK).
Tashi ta kërkoje pak ky ministri më i sukseseshmi në kosov Fatmir Zeza se si qenka vendi në dubrav!
Unë jamë tu pi prej qjefit
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Turp per Eulexin.
Eulex Made in Serbia.
kjo parulla EULEX MADEIN SERRBIJA mos e ka paralajmru VV maspari po karrikagjite se kane pa qe eshte ashtu.
populli kot nuke thote se qeni i keqe ta bjen ujkun ne shpi.
Nuk akuzohet kush se ka vrare polic serb ne kohe lufte.Lerini ato perralla.Po te ishte ky arrest per polic serb qe neser tere shqiptaret duhet te ngriteshin ne kembe per lirimin e tij dhe te tjereve.
Fatmir Limaj ja pafte hajrin ish ushtareve te tij ,vellezerve Mazreku qe i ka edhe bashkevendas,se pikerisht fjalet dhe deshmite e tyre rezultojne me fletearrestin e sotem.
Drejtesia duhet te respektohet ,pavaresisht kushdoqofte ai.Tekefundit edhe Limaj e permendi se duhet te mesohemi e te respektojme shtetin,drejtesin dhe ligjet.
Krijoni Kontakt