Close
Faqja 83 prej 102 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Lima eshte dorzua gjykates ne keto ore,ajo qe me shqeteson me se shumti eshte se asnje lajm nuk na vie nga institucionet ton,qoft kryeministri apo ministri i punev te mbrendeshme
    Nuk vjen i nderur se ata vet e kan burgos,per ket dhe i lejuan te manipulojn me zgjedhje,e te vin ne pushtet me cdo kusht,po nuk u ben te ndegjueshem,dalin dosje tjera.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    oj zoj e nderume nuk asht ktu puna veq per nje fatmir apo disa njerz, po puna asht se kto akt akuza qe po i bajn serbet e kosoves i ka msu qeveria e serbis me keshilla juridike ktu asht problemi, pse qeveria jon as nje grup juristesh nuk mundi me formu e me ngrit akt padi ndaj policve serb nda ushtarve serbe ktu asht problemi krejt te defenziva jon e te ofenziva serbe na shkoj jeta vetem duke u mbrojt
    !!!!!!!!!! nuk eshte zonj por zotni
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 16-03-2011 më 17:26

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    kete mision e ka thirr thaci sikurse qe ka thirr edhe pacollin me u ba shef i kompanise kosova!

tash fajet i keni vet se edhe me serbi u bet me tre gishtat edhe me moske po sende te mire prej ketyre nuk priten!
    mos vajtoni bane se vet i keni lyp te gjitha dhe afajmiri Zotit edhe keni me gjet !
    ...jo o sharlatan ket mision edhe at tjetrin mision me emer unmik e ka thirr aj m.u.t,i qe cofi si qen ibrahim rugoviqi....se aj u kan direkt i lidhur me shki .....ai i bnete thirrje per qdo dit ketyre dy misioneve.....
    edhe une rruhna moti....

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    kjo eshte lufta brenda llojit!
    tash keta e hane njeri tjetrin !

harami eshte ka filluar ti ngulfat dhe krimet duhet te zbardhen!
    shkathtesiste e thaqit po dalin ne shesh cdo moment!
    kjo nuk ka te bej me luften brenda llojit,limaj dhe r.haradinaj jan penges per disa projekte te nderkombtarve dhe per ket arsye perballen me procese te pafundme gjygjesore.

ju ne nje tem tjeter me keqkuptuat kur thash se d.haradinaj po doika me shku persei ne dubrav,prishja e planeve te nderkombtarve eshte e rrezikshme,ata i eleminoin kundershtaret,e jo pse une kam deshir qe haradinaj te shkoi ne dubrave.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    kjo nuk ka te bej me luften brenda llojit,limaj dhe r.haradinaj jan penges per disa projekte te nderkombtarve dhe per ket arsye perballen me procese te pafundme gjygjesore.

ju ne nje tem tjeter me keqkuptuat kur thash se d.haradinaj po doika me shku persei ne dubrav,prishja e planeve te nderkombtarve eshte e rrezikshme,ata i eleminoin kundershtaret,e jo pse une kam deshir qe haradinaj te shkoi ne dubrave.
    Po ti mir the,por edhe nderkomtaret ndihmohen nga persona qe jan me ndikim ne kosov,ku te njejtit kan dosje ne euleks,nese nuk behen te ndeghuar,dosja u del ne tavolin,rasti dick marti nuk ka qen pa hir,ajo akuz eshte e lidhur direkt me keto ngjarje,thaci ka me i hanger te gjith ne fund ka me hanger kryet e vet.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Ne Qofte Se Ka Vrare Police Serb Iu Bafte Dita 1000 E Eshte Hero.....
    Ne Qofte Se Ka Shperdoru Besimin E Njerzise E Ka Pervetsu .....mira Asht Ti Jape Llogari Popullit E Jo Hages
    Po Qe E ParA (dhe besoj se eshte) Ado Mu Dashte Me Shperthy Ne Tubime Mbar Shqyptare Deri Ne Nje Kuptim Pre Eu Leckes Se Ketu Herojt Nuk I Dorzojme Po I Mbrojme......
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Bravo EULEX.

Kjo është drejtësia!! Hajdutet , vrasesit dhe malltretuesit e shqiptarve duhet të gjithë të burgosen! Shpresoj që sa më shpejt ksaj ti bashkangjitet edhe Azem Syla , Xhavit Haliti , Rrustem Mustafa , Kadri Veseli e shumë shumë të tjerë që jan mbedh në qerdhen e mafias (PDK).

Tashi ta kërkoje pak ky ministri më i sukseseshmi në kosov Fatmir Zeza se si qenka vendi në dubrav!

Unë jamë tu pi prej qjefit

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-03-2011
    Vendndodhja
    Large nga toka!
    Postime
    11
    Turp per Eulexin.
    Eulex Made in Serbia.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    kjo parulla EULEX MADEIN SERRBIJA mos e ka paralajmru VV maspari po karrikagjite se kane pa qe eshte ashtu.
    populli kot nuke thote se qeni i keqe ta bjen ujkun ne shpi.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nuk akuzohet kush se ka vrare polic serb ne kohe lufte.Lerini ato perralla.Po te ishte ky arrest per polic serb qe neser tere shqiptaret duhet te ngriteshin ne kembe per lirimin e tij dhe te tjereve.
    Fatmir Limaj ja pafte hajrin ish ushtareve te tij ,vellezerve Mazreku qe i ka edhe bashkevendas,se pikerisht fjalet dhe deshmite e tyre rezultojne me fletearrestin e sotem.
    Drejtesia duhet te respektohet ,pavaresisht kushdoqofte ai.Tekefundit edhe Limaj e permendi se duhet te mesohemi e te respektojme shtetin,drejtesin dhe ligjet.

Faqja 83 prej 102 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •