Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 76 prej 111 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1106
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin

Prandaj mos te lejojme as ne Familje as ne shoqeri e as ne shtetet tona te zhvillohen njerezit qe mendojne dhe veprojne me mllefin dhe urrejtjen fetare,tu themi stop dhe ti kundershtojme ne qdo bisede dhe ne qdo kontakte me keta njerez te semure apo qe jan duke u infektuar me kete viruse mjafte te rrezikshem qe munde te na kushtoje shume.

Nuk eshte aq e lehte sa duket Firaku! Nuk varet nga ne nese dikush ka ato mendime, ose me mire te them, ka ato bindje!
    Mundemi t'i kundershtojme ne muhabet, mundemi edhe te perpiqemi ti bindim qe mendojne gabim... por eshte e kote. Keto njerez jane te bindur 100% per ato qe dine e per ate qe bejne, se perndryshe nuk do arrinin te benin gjeste te tilla.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Shum te nderuar,
    me nje teme tjeter dikush e permendi nje fjal te mencur: ´´As nji flok e debores nuk ndihet fajtor qe ndodhi orrteku i debore´´

Problemi qendron tek sjellja jone, qi i lejojm te rinjet shqiptar te sille si te ishin arabe rreth nesh, dhe ne vetem i injorojm. Nuk nderrmarrim asgje se nuk eshte i imi.
    Mirepo kur te ndodh ´´orrteku´´ te gjith auuuuu qka u bo nuk e kam dite duhet te dini qe sa me shum kohe e gjate qe te kalon, dhe njerez te ketill nuk asgjesohen, kemi me pas nje rrezik serioz.
    Une kur eci me koleg ne qytet shohim shqiptar te veshur dhe mjekerr cjap karakteristik, thote njeri prej nesh shikoje eshte bere si arabe, tjetri thote lere more se nuk jemi prinderit e ti.
    Une them qe ketu qendro gabimi, po nese eshte ndonje i aferm i yti duhet te mos i flitet keti njeri dhe kur mundohet te predikoj duhet ti thuash axplicit nuk me intereson kjo gje ekstremiste.

Ne te gjith jemi fajtor qe ndodhin keto raste. Te gjith shqiptaret sepse nuk duhet lejuar ne tek fqinjet apo tek te afermit qe te kene sukses ne zbatimin e deshires se tyre.

Ne jemi te gjith Fajtor qe ndodhi ky rast Antishqiptar te gjith jemi Fajtor
    Fjale me mend ke thene Hillirian-zo, vetem ata qe mendojne keshtu mund te ndalojne elementin extrem te arrije ne vepra te tilla.
    Gezoni respektin tim te sinqerte.
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Aashtu e ka vlersu dhe ka vepru , gjithkush vendos per jeten e vet.

se qka bahet me at djal nuk na ha palla neve as pak, as nuk asht mir me ja mbajt gajlen.

e din mir se qka ka vepru aj, me qellim ta caktuar ka vepru.
    Ou?? S'di pse kam pershtypjen qe nuk do ishe shprehur ne kete menyre po te behej fjale per ndonje jo-mysliman!
    Nuk ja mbajme gajlen atij, koka ben-koka peson thote nje shpehje, por problemi eshte qe me kete vlersimin e veprimin e tij ka marre jete njerezish te tjere, e ka lene femije jetime.
    Kshuqe, edhe pse ne menyre indirekte, qellimi i caktuar i tij na prek.... sepse fare mire mund ti ndodhi cdokujt nje e keqe e tille.... mjafto te imagjinosh sikur te kishin kapur plumbat ndonje kalimtar aty rreth e rrotull

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo more?! ne qenkemi fajtore e...
    mbane pergjethsi ti nese dikush behet homoseksual??? une jo.
    ti do i thuash: shiko ore njeri i dashur, nuk eshte mire te besh keshtu sepse......
    po nese nje femer vishet si k**ve??? mbane pergjethsi ti? une jo. eshte e drejta e saj te vishet si te doje e te beje cfare te doje me trupin e saj.
    ti do i japesh leksion, se cfare eshte mire e cfare eshte keq???

lirine e mendimit e ke degjuar ndonjehere?

Nuk duhet kshu trup, secila kultur ka Korrnizen e vete dhe ata njerez qe ne rrethin tuaj kane mundesi te jene shmbull por edhe ti afrohen sjelljeve ne kufi te korrnizes qe nuk lejon kultura.
    Por duhet te dini qe edhe korrniza e kulturore eshte flexibile, dhe nese lejohen keto gjera qe kan kapercyer kufirin e korrnizes, nje dite mos tju vjen interesante kur ne shpi tuaj te keni nje Muxhahedi.
    Sepse korrnizen e bene rrethi i njeriut dhe shkon duke u adaptuar.

P.s. Per qka i perket K..r.v.e.s. secili qytet i madh duhet me pas shum K...rva sepse nese nuk ka ksi lloj ateher aj qytet nuk eshte qytet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ou?? S'di pse kam pershtypjen qe nuk do ishe shprehur ne kete menyre po te behej fjale per ndonje jo-mysliman!
    Nuk ja mbajme gajlen atij, koka ben-koka peson thote nje shpehje, por problemi eshte qe me kete vlersimin e veprimin e tij ka marre jete njerezish te tjere, e ka lene femije jetime.
    Kshuqe, edhe pse ne menyre indirekte, qellimi i caktuar i tij na prek.... sepse fare mire mund ti ndodhi cdokujt nje e keqe e tille.... mjafto te imagjinosh sikur te kishin kapur plumbat ndonje kalimtar aty rreth e rrotull

Sipas ati djaloshi, ata ishin nis per me lan familje jetima , e i lan te vetet.

,,gjdo veper shperblehet sipas qellimit,,

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    Po e shohe qe ka nevoje te shkruajme per kete qeshtje,sepse po shifet qe ne Forum ka edhe te atille qe po mundohen ta arsyetojne dhe mbrojn nje veper mjafte te ulet dhe te poshter sikur kjo ne Franfurt ku u vrane dy Amerikan dhe dy te tjere u plagosen.
    Si shqiptar te jeshe Mysliman apo i Krishtere apo Ortodoks nuk ka asgje te keqe bile eshte krejte normale dhe per kete gje nuk kemi pasur problem as gjate historise,mirpo koheve te fundit tek disa besimtar mysliman qe ende jan nje numer i vogel verehet nje lloje urrejtje ndaj Amerikaneve per shkake te problemeve dhe lufterave qe po ndodhin ne Lindje me disa shtete Myslimane dhe qe nuk kane kurrfar lidhej me shqiptaret.Keto gjera duhet menjeher te fillohen te luftohen te mos marrin permasa me te gjera,sidomos ne familje prinderit duhet keto gjera ti kundershtojne tek bisedat me femijet e tyre.Perpose Fese asgje nuk na lidhe me keto shtete ne krahasim me popullin dhe Shtetin Amerikan me te cilet na lidhin shume gjera te mira qe na u gjenden gjithmon ne anen tone,duke na ndihmuar aq shume sa qe as ne vetit nuk do dinim ti ndihmojme ma shume.
    Prandaj mos te lejojme as ne Familje as ne shoqeri e as ne shtetet tona te zhvillohen njerezit qe mendojne dhe veprojne me mllefin dhe urrejtjen fetare,tu themi stop dhe ti kundershtojme ne qdo bisede dhe ne qdo kontakte me keta njerez te semure apo qe jan duke u infektuar me kete viruse mjafte te rrezikshem qe munde te na kushtoje shume.

Nuk kemi qene nuk jemi dhe nuk do behemi popull qe vrajme Aleatet tone per asnje lloje feje.
    Ne fillim mendova qe do thuni nji menquri, por ju e muret kahjen e urrejtjes ndaj komunitetit musliman e kjo me ben shum te mendoj per sjelljet tuaja jo dinjitoze.

Djali me origjin shqiptare ka lind ne gjermani asht rrit atje asht shkollu asht shoqeru me njerz nga perendimi ketu tjera erna fryjn.per ate i thojn perendim e jo jug !!!

juve sju shkon aspak mendja qe femijt ketu as nuk jan gjerman as nuk jan shqiptar e pra me shum mall te gjith e kan nga nji shqiponje ne qaf, por disa qafira si ju i quni arab e femijt duhet me mbajt djatht apo majt !

ketu ne lajme tregojn gjithshka, ne internet ke gjithshka ne shkoll e pune flitet gjithshka e koka e njeriut asht kompjuter ajo kur mbushet bllokon !

po mir , po ku i mur djali videot me i pa e mu shoku ?
    po ato video ne internet mesiguri vet ushtaret i tregojn me u tregu qka bejm ne !
    pa mendu se gjithkush i shef ato.

une ju lus lexoni e ndegjoni njerzit qe e njofin ate te shkrujn per te e ju mos e flliqni gojen se qka pshtyni ju bjen syve se ja keni tepru duke shar muslimanet dhe duke na konsideru neve arap e turq !!!!

dhe kjo po ndodh ne shum raste e kjo duhet te pushon me urrejtja mes veti .

jan shtet qe i kan siper keto e ju ne vend se me ba kokes pyetje ju beheni ma zi si ne afrik lapidoni qdo njeri qe asht kosovar dhe musliman !

ketu qdo njeri qe ka nenshtesin e huj quhet me at shtetsi qe ka e jo qka ndodh e keqe asht kosovar e qka asht e mir asht gjerman !

asnji se prek koken me then ai 21 vj pa pervoj jete e ka vendos te bej diqka ndaj padrejtesis , bile as qe i ka shku mendja qe ushtaret qe ka vra sjan fajtor aspak .

pra mos folni me emocione se ato te qesin jasht kontrolle.

flm per mirkuptim .

edhe me ne fund nuk di pse asnji kamer nuk ishte tregu ne vendin e ngjarjes ku e dim sot se gjithku ka kamera ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 05-03-2011 më 08:28
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Nuk duhet kshu trup, secila kultur ka Korrnizen e vete dhe ata njerez qe ne rrethin tuaj kane mundesi te jene shmbull por edhe ti afrohen sjelljeve ne kufi te korrnizes qe nuk lejon kultura.
    Por duhet te dini qe edhe korrniza e kulturore eshte flexibile, dhe nese lejohen keto gjera qe kan kapercyer kufirin e korrnizes, nje dite mos tju vjen interesante kur ne shpi tuaj te keni nje Muxhahedi.
    Sepse korrnizen e bene rrethi i njeriut dhe shkon duke u adaptuar.

.
    a thua mbajne gjermanet pergjethsi per kete aridin???
    jo per gje por me sa kam lexuar, familja e tij ka 30 vjet ne gjermani.
    a thua mbajne gjermanet pergjethsi per ate tipin qe perdhunoi vajzen per vite me rradhe???
    JO. jane mendje te devijuara dhe kaq.

nga ky populli jone i vogel shqiptare, ka dale nje numer marramendes kriminelesh.
    pra ti ke hallin e ketyre tipave qe ndjekin keto rryma islamike.
    po hallin e atyre hajduteve, trafikanteve te prostitutave dhe droges nuk e ke???

jane shume me te shumte ne numer kete qe permenda une, sesa keto aridat.
    te jesh i sigurt per kete.

p.s. une as nuk mbaj fare pergjethsi per njerez te tille. pergjethsine le ta mbajne prinderit dhe familjaret. jo une dhe ti.
    une ndjehem i tureperuar si shqiptar per kete veprim, por pergjegjes 0%
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Sipas ati djaloshi, ata ishin nis per me lan familje jetima , e i lan te vetet.

Shperblehet??
    Eshte koncepti krejtesisht i gabuar sipas meje... ato ishin ushtar, qe marrin urdhra per gjithcka. Ka edhe plot ushtar shqiptar qe "lene jetim", atehere ca do behet... te dalim t'i vrasim dhe ato??

Keto lloj njerezish duan te bejne drejtesi vete! Po sikur thone qe drejtesine e ben Zoti: vonon por nuk harron! Apo nuk eshte keshtu??
    Pastaj, se vrau dy ai, ca ndodhi? Nuk do shkojne me ushtaret atje ku ishin nisur? Shkurt muhabetit, keto njerez mire qe nuk kane tru ne koke, por per mendimin tim jane te semure psiqikisht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Shperblehet??
    Eshte koncepti krejtesisht i gabuar sipas meje... ato ishin ushtar, qe marrin urdhra per gjithcka. Ka edhe plot ushtar shqiptar qe "lene jetim", atehere ca do behet... te dalim t'i vrasim dhe ato??

Keto lloj njerezish duan te bejne drejtesi vete! Po sikur thone qe drejtesine e ben Zoti: vonon por nuk harron! Apo nuk eshte keshtu??
    Pastaj, se vrau dy ai, ca ndodhi? Nuk do shkojne me ushtaret atje ku ishin nisur? Shkurt muhabetit, keto njerez mire qe nuk kane tru ne koke, por per mendimin tim jane te semure psiqikisht.
    Keta jan ushtar qe paguhen me vrra njerz,, keshtu e ka vlersu djaloshi nga franfurti

qellimin e kan pas me lan jetim dhe kan lan jetim ne shpi te vet.

edhe aj djalosh ka vepru me vrasje ka vra jeten e vet dhe asht ne burrg

Pastaj, se vrau dy ai, ca ndodhi? Nuk do shkojne me ushtaret atje ku ishin nisur? shkojn 4kater ma pak sa qe asht planifiguar, dhe nuk ndihen te qet.

Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 05-03-2011 më 08:33

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Ne fillim mendova qe do thuni nji menquri, por ju e muret kahjen e urrejtjes ndaj komunitetit musliman e kjo me ben shum te mendoj per sjelljet tuaja jo dinjitoze.

Djali me origjin shqiptare ka lind ne gjermani asht rrit atje asht shkollu asht shoqeru me njerz nga perendimi kety tjare erna fryjn.

juve sju shkon aspak mendja qe femijt ketu as nuk jan gjerman as nuk jan shqiptar e pra me shum mall te gjith e kan nga nji shqiponje ne qaf, por disa qafira si ju i quni arab e femijt duhet me mbajt djatht apo majt !

ketu ne lejme tregojn gjithshka, ne internet ke gjithshka ne shkoll e pune flitet gjithshka e koka e njeriut asht kompjuter ajo kur mbushet bllokon !

po mir , po ku i mur djali videot me i pa e mu shoku ?
    po ato vieo ne internet mesiguri vet ushtaret i tregojn me u tregu qka bejm ne !
    pa mendu se gjithkush i shef ato.

une ju lus lexoni e ndegjoni njerzit qe e njofin te shkrujn per te e ju mos e flliqni gojes se qka pshtyni ju bjen syve se ja keni tepru duke shar muslimanet dhe duke na konsideru neve arap e turq !!!!
    jan shtet qe i kan siper keto e ju ne vend se me ba kokes pyetje ju beheni ma zi se ne afrik lapidoni qdo njeri qe asht kosovar dhe musliman !

ketu qdo njeri qe ka nenshtesin e huj quhet me at shtetsi qe ka e ko qka ndodh e keqe kosovar e qka asht e mir asht gjerman !

asnji se prek koken me then ai 21 vj pa pervoj jete e ka vendos te bej diqka ndaj padrejtesis , bile as qe i ka shku mendja qe ushtaret qe ka vra sjan fajtor aspak .

pra mos folni me emocione se ato te qesin jasht kontrolle.

flm per mirkuptim .

edhe me ne fund nuk di pse asnji kamer nuk ishte tregu ne vendin e ngjarjes ku e dim sot se gjithku ka kamera ....

Oj ti Zonje lereni videot, po per qfar arsye nuk po interesohen te rinjet shqiptar per gjera te popullit tone, a pak ko video per masakrat qe jan bo ne kosove.

Po sipas shkrimeve tau. Vetem sipas shkrimeve ti je atentatorja e pare ne te ardhmen, sepse edhe vajzat kan me i shti neper keto shina.

Faqja 76 prej 111 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •