Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 66 prej 111 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1106
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Une nuk jam i keti mendimi, sepse ka shum shqipetar ne gjermani perqfar arsye nuk po behen te gjith si ky apo edhe ngjajshem sikur ky krimineli. Po merren me kontraband te gjith atyre gjerave prej qka behet paraja leku, por jo me Xhihad
    Mirepo ky nuk eshte produkt i gjermanis sepse po te ishte produkt i kultures gjermane pse nuk u bo katolik apo protestant dhe i sulmu islamistet.
    Ky eshte produkt i stergjyshit te tij, mirepo inderekt sepse aj i ka treguar se islami eshte feja ajo qe te dergon tek Zoti, mirepo stergjyshi apo gjyshi nuk e di te sigurt i tij nuk ka pas mundesi te spjegoj keti teroristit me shum, mirepo kurreshtja e keti dhe interesi per fe dhe ka has ne hoxhallar te diaspores apo edhe per fat te keq tek ndonji predikues vehabist, si rrjedh eshte ekstremizmi. Ky ku i pat prinderit? per me shum se gjysma e fajit e ka prindi. (Ky eshet vetem mendimi im)
    Gjdo njeri eshte produkt i rrethi dhe mjedisit.
    Hillirian nuk do thoja se fajet i ka gjyshi...........tash ne vetem mund te spekulojme, sepse asnjeri nuk e dijme sigurte si, por vetem po japim mendimet tona.

Pleqte qe une kam njofte ne Kosove.......ata pak, sepse une nuk njoh shumicen, nuk jane ithtarë te xhihadit........ bile edhe sot jane kunder vehabistave te shfaqur neper trojet tona.

Une mendoj se mbase eshte taku ne Gjermani me grupe fanatike e radikale muslimane e qe ia kan la trurin........... se vetem nje me tru te fshire ben dicka te tille.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Vetem jutubja nuk egziston moj angjelina, e shikove videon me ato perdhunime te femrave ne afganistan nga ushtaret amerikan qe i transmetoi balkanweb?

Une per vete nuk munda ta shikoj dy here sepse ishin rrenqethese edhe pse nuk ishin me zë!!
    Ajo që transmetoi Balkanweb ishte sekuencë shoqëruese, jo videoja që ka parë ky tipi. Të mos i ngatërrojmë gjërat.
    Elegance is an attitude.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    E pash vodoin ,dhe ndjej keqardhje per kete djalin,se si mund te katandiset njeriu ne
    nje moshe kaq te re,sipas deklarates qe ky kishte dhene,del qe motivi i vrasjes te dy ushtarve amerikan ashin skenat e dhunimeve te ushtarve amerikan qe kishin bere ndaj vajzave afgane, qe ky kishte pare ne You Tube!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Mendimi ime eshte keshtu:

Kjo eshte per mu....Nuk ka nevoj Kosova me marr per barr kete raste.
    dian,kur ti besh femin edhe duhesh te kujdesesh per ta,se askush nuk merr pergjegjsin per femit e tu,edhe ky majmuni,pse eshte rrit diku tjeter,nuk don te thot se eshte i pa fajshem ky dhe kryekput familja e ti,se ky eshte i shtyr prej familjes se ti,keta persona te luhatshem vehabi i kap me leht.
    Ja psh. ky far fisniku-student,ne forma tinzare veq e perkrah ket akt,dhe shum te tjer si ky,ktu nuk ka kurfar arsyetimi,ket duhet ta denoj vet vllaznillaki i vet,ta leqit(ta shpall si te pa deshiruar te asj familje)vetem ne ket form arsyetohet familja e ti,per ndryshe duhet te merren masa kundrejt familjes se ti,pasi me ket zor eshte me u taku ma!
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    E pash vodoin ,dhe ndjej keqardhje per kete djalin,se si mund te katandiset njeriu ne
    nje moshe kaq te re,sipas deklarates qe ky kishte dhene,del qe motivi i vrasjes te dy ushtarve amerikan ashin skenat e dhunimeve te ushtarve amerikan qe kishin bere ndaj vajzave afgane, qe ky kishte pare ne You Tube!
    Hillirian-zo....te thash nje i ri ka nje motive,te lutemmm jem njerze me emocione e me ndjenja.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Sipas fqinjeve te vet (postimi me larte) , duket qe ky djali ne shpejtesi ka dale ne radikalizem pasi qe asnjeri nuk e njeh si te tille .. Uji kur vlon thuan derdhet , dhe kjo e ka ul imazhin tone keto ditet e fundit .

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nuk je shum i sinqert,ti po mundohesh me nji far forme me te msheft ta perkrahesh dhe ta arsyetosh aktin kriminel te keti krimineli,qe ka demtu kombin deri ne skaj,un po te pyes pra ty,pse ky krimineli,ata qe u arrestuan ne amerik,nji tjeter qe ishte me heret ne mitrovic,e shum tjer,pse nuk u frymzuan keta terrorist kunder ndoj ushtari serb,qe dhunuan dhe vran shum vajza gra femij pleq,ne format me barbare te mundeshme,pse nuk doli ky kriminel ta vras nji ushtar serb,po del dhe e vret nji shpetimtar tonin,te cilet ua hjeken dhunuesin me barbar nga vatrat tona,dhunues qe nuk njef askund ne bot dikush dhunime me te renda.
    Ti behu real,thuj eshte mashtru me pare apo ne forma tjera,me dije apo pa dije,per tua plotesuar deshiren e sllavorusogabeleve ate qe po e kerkojn vazhdimish per ta njollos me cdo kusht qenjen shqiptare,nese jem me te kujdesshem te gjith keto nuk do te ndodhin,mirpo ketu ne forum ka shum te atill qe me cdo menyr dhe qmim ti frymzojn njerzit gjithqysh qe twe jen kunder kombit,por jo direkt por ne forma te tilla.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O amerikanet e kan fuqin te i luftoin keteo hijena,por qysh me ja ban ne ketu ne kosove qe as shurren nuk ki ku e ban prej tyne me mjekrra e feregje,bile sidomos ne mitrovic

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ky budalli qe na qenkesh prekur nga 1video , trushpari e ka vendin ne burg per 1 kohe te gjate se eshte I rrezikshem per civizimin. Plus ka qene akt terrorist I planifikuar me paramendim.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vjen Amerika i shpeton nga Serbi, tani ngrihen e vrasin Amerikanet sepse gjasme u futen ne lufte me talebanet. Jan po ato ushtar Amerikan qe erdhen ne Kosove dhe ju shpetuan b.ythen qe sot po i vrisni me akte terroriste.

Po ca jeni ju aman? Me duket se shum shpejt Amerika do pendohet qe ju cliroi e ju dha pamvarsine, se me te vertete po ja beni vetes kte gje. Turp te ken te gjith kta te shperfytyruarit Arab qe kryejn akte terroriste kundra atyre qe i shpetuan nga shfarosja. Turp te ken te gjith ata qe jan PRO ktij zgjebarakut te pjerdhur nga trute qe del e vret ushtaret Amerikan.

Te gjith ata qe e mbeshtesin kte veprim, duhet te merren e te futen neper biruca ku si kap dielli, sepse po turperojn nje komb te tere e po vene ne siklet te gjith kosovaret anembane botes. Barin e keq duhet me e fshi me rrenje. Te gjith qe jan PRO ktyre akteve terroriste, JAN TERRORIST. Edhe si te tille duhet te ndeshkohen. MJAFT ME, arabt e dreqit, ikni jetoni ne ARABI mos e quani veten as Kosovar as Shqiptar se ju skeni lidhje me asnje nga kto. Taleban te poshter.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 66 prej 111 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •