Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 77 prej 111 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 761 deri 770 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Eshte e drejte e gjithesejcilit te hamendesoje cfare te doje,por nje gje eshte e sigurt;veprime te tilla te kryera nga ndonje invid bashkombasi jone e demtojne kauzen tone te perbashket,bashkimin kombetar qe ka filluar te ravijezohet ne horizontin ballkanik.Cilatdo qofshin motivet,apo cilido manipulim i hamendesuar e keqja bie mbi ne si komb.Nje akt i till na penalizon vellezer.Ne nuk jemi fondamentalist arabe,hulli ne te cilen kane dashur te na fusin serbot dhe sllavet ne pergjithese e aty ketu edhe ndonje shtet i Europes perendimore.Po kjo dihet nga ata shqipetare qe dijne te llogjikojne se cfare kartash po luhen ne kete pise Europe me ne e kundranesh.Europa e di se ne jemi vendi me proamerikan,prandaj armiqte tane arrijne qe me pare e me marifete te ndryshme,ne bashkpunim edhe me terroristet nderkombetar na shtyjne te kryejme akte te tilla me qellime te caktuara.Po ju tregoje nje rast.Shkova nje dite te shtune per te punuar mbasi punedhenesi e kishte te nevojeshme.Per arsye te tij ai u vonua dhe une e prita gjate ne nje stacion metroje(underground).Nga qe u merzita levizja lart poshte.Aty pari me afrohet nje burre rreth te 60-ve e me pyeti.Cfare po pret me tha sepse ke me shume se dy ore ketu.I spiegova arsyen dhe ai beri te largohej.Qendroni nje minute ju lutem i thashe.Shikom pak ne fytyre.Arsyen pse me pyete e kuptova,por po te them dicka;se jam shqipetar dhe pervecse kete vend e dua menjehere mbas vendit tim,sepse me dha ato te mira qe nuk mi dha vendi im ndonjehere,por mbi te gjitha ne kemi nje tradite:atij qe na jep buken nuk ja permbysim kurre kupen,por e kemi mik dhe do mundohemi t'ja shperblejme me pune e ndershmeri dhe po te jete nevoja edhe do te sakrifikohemi kur miku ka nevoje .Qeshi dhe me pyeti se cfare religjioni aplikoje.As qe ma ndjen fare per kete i thashe jo mua por asnje shqipetari.Ne kemi nje fe ajo eshte Shqipetaria,eshte besa.
    Me kete dua te them se vende si USa apo MB e dijne shume mire se si qysh e tek veprojne ata qe nuk i duan shqipetaret .per te arritur qellimet e tyre antiamerikane dhe per t'u hakmarre rreken t'i tregojne babait te madh dhe asaj qe ka lindur ate baba se ata qe ju ndihmuat dje,muslimanet shqipetar,jane ashtu sic kemi thene ne fondamentalist myslyman.Dhe kete as ua japim vet ne me duart tona.Nje rilindasi jone thoshte dikuros shikoni kisha e xhamia,feja e shqiptarit eshte shqipetaria.Prandaj ju vellezer kosovare i lini justifikimet por behuni koshient,ju thoni nenave e baballareve tuaj,vellezerve dhe motrave tuaja t'ju rrijne larg mjkermuteve,le me pastaj t'i mbajne vet ato.Me keto veprime ju i jepni armiqeve tane te cilet na bene cope -cope me 1913,arme per te na luftuar.E di qe disave ju hyn nga njera ane e ju del nga tjetra por po i beni dem vete tuaj.Akoma Kosova nuk eshte shtet e pa le se kur do te behet.
    Qe ka shqipetar fondamentalist te edukuar ne shkollat terroriste te vendeve te lindjes se mesme as qe diskutohet.Kete e kam vene re me se shumti ne Kosve,por edhe ne Shqiperi keto 20 vjet te fundit kane mbire shume cibane kanceroze,por qe ne token ame ketyre pisave do t'ju digjet toka nen kembe.
    USA nuk mund ta identifikoje popullin shqipetar me nje pis te till si ai arif leshi.Uroje qe drejtesia amerikane ta marre e ta gjykoje ne USA,sepse atje merr ate qe kerkoi ky qen djale i edukuar me mesimet e qoftelargut!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Keta jan ushtar qe paguhen me vrra njerz,, keshtu e ka vlersu djaloshi nga franfurti

qellimin e kan pas me lan jetim dhe kan lan jetim ne shpi te vet.

edhe aj djalosh ka vepru me vrasje ka vra jeten e vet dhe asht ne burrg

Pastaj, se vrau dy ai, ca ndodhi? Nuk do shkojne me ushtaret atje ku ishin nisur? shkojn 4kater ma pak sa qe asht planifiguar, dhe nuk ndihen te qet.

,,gjdo veper shperblehet sipas qellimit,,
    Sa me siguri qe flet!!! Sikur e njihje....
    Ai djaloshi nga frankfurti, per te arritur te bej nje veprim te tille dmth qe ka kohe qe po e planifikonte (ose ja kishin planifikuar udhezuesit e tij). Nuk ishte nje koincidenze...i pa aty edhe tha: hajt ti vras!
    Mua me duket se edhe ti e mendon keshtu si ai djali..."ato jane ushtar te paguar per te vrare"!!
    Meqe ra fjala, ku po shkonin keto ushtaret, ne afganistan?

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Sa me siguri qe flet!!! Sikur e njihje....
    Ai djaloshi nga frankfurti, per te arritur te bej nje veprim te tille dmth qe ka kohe qe po e planifikonte (ose ja kishin planifikuar udhezuesit e tij). Nuk ishte nje koincidenze...i pa aty edhe tha: hajt ti vras!
    Mua me duket se edhe ti e mendon keshtu si ai djali..."ato jane ushtar te paguar per te vrare"!!
    Meqe ra fjala, ku po shkonin keto ushtaret, ne afganistan?
    Mos haro u nuk po i perhrahi ata se qka ka vepru aj , nuk po me pelqen ajo veper

veq mos haro se edhe krejt pa besimtart e botes nuk i krahasoj me nje thu te ati djali

Mos haro u nuk po i perhrahi ata se qka ka vepru aj , nuk po me pelqen ajo veper

veq mos haro se edhe krejt pa besimtart e botes nuk i krahasoj me nje thu te ati djali
    Epo jane cik ne kontradikte keto dy gjerat qe "s'duhet te harroj"! Sepse, me fjalin e dyte ti nenkupton qe nje besimtar qe kryen nje veper te tille eshte ai me vlera me te larta (meqe nje thua i tij vlen sa krejt jo myslimanet - meqe ju jo besimtar quani cdo jo mysliman). Epo atehere, i bie qe te mendosh qe vepra e tij eshte e drejte.... ndaj fjalia pare humb krejtesisht!

Si t'a marr une tani....

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965

Kleadoni i nderuar,
    edhe ky ´´injejti´´ eshte nej vegel antishqiptare, keta po mendojn se i bejn te mire muslimaneve, por keta nuk jan tu e pa qe jane tu i bo dam te madh muslimaneve ne trojet tona.

Vehabizmi shkatrron Kulturen shqiptare, shkatrron muslimanet ne trojet shqiptare dhe shkatrron imazhin.
    Vehabistet jane vegel e Djallit(dreqit, Shejtanit)

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

njehere thoni: nje besimtar i vertete nuk do bente kurre nje veprim te tille,sepse te vrasesh eshte e ndaluar me fe; pastaj ti thua qe edhe nje thu i ketij djali eshte me mire se te gjithe jo-besimtaret...

pse? pra a eshte besimtar apo jo-besimtar ky vrasesi se nuk po marr vesh?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Kleadoni i nderuar,
    edhe ky ´´injejti´´ eshte nej vegel antishqiptare, keta po mendojn se i bejn te mire muslimaneve, por keta nuk jan tu e pa qe jane tu i bo dam te madh muslimaneve ne trojet tona.

Vehabizmi shkatrron Kulturen shqiptare, shkatrron muslimanet ne trojet shqiptare dhe shkatrron imazhin.
    Vehabistet jane vegel e Djallit(dreqit, Shejtanit)
    E kisha kuptuar! Edhe emrin "ekstremista fetar" kemi mangut ne shqiptaret..

p.s - jam femer

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    njehere thoni: nje besimtar i vertete nuk do bente kurre nje veprim te tille,sepse te vrasesh eshte e ndaluar me fe; pastaj ti thua qe edhe nje thu i ketij djali eshte me mire se te gjithe jo-besimtaret...

pse? pra a eshte besimtar apo jo-besimtar ky vrasesi se nuk po marr vesh?

Normal qe asht besimtar,

por nuk don me than qe nje besimtar asht i pa gabuar, te gjith njerzit gabojn

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    E kisha kuptuar! Edhe emrin "ekstremista fetar" kemi mangut ne shqiptaret..

p.s - jam femer

Hehe me fal,

Shum e nderuar Kleadoni.

Pershendetje me te ngrohta nga une

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Perfundimishte qeverit shqiptare duhet ndermare diçka ne parandalimin dhe senzibilizimin e shqiptareve per rrezikun qe mund te kanoset shqiptareve nga organizata dhe levizje ekstremiste islamike!Poashtu keto dukuri negative,qe po vijne dhe perhapen dita dites me shume ,do duhet te parandalohen dhe me mjete edukative qofte neper shkolla ,instutucione, media,cikle emisonesh edukative,qe fatkeqsishte i riu shqiptare eshte i ekspozuar lloj lloj iponionesh qe mund te ndikoj negativishte ne percepcionin e nje te riu qe nga kriminaliteti e gjer te koncepte te radikalizimit fetare!Pyetja e madhe eshte se çfare ,formash duhet ndjekim ne si shqiptare qofte si individ ,familje ,kumunitet ,qeveri ,shtet me qellim te parandalimit te ktyre dukurive negative qe po paraqiten ne shoqrine tone...
    ky eshte postimi N=374 i shkruar me daten 03.03.0011 lidhur me kete teme,ti "detktiv" qe etiketon dhe paragjykon,antaret e tjere, nese di te lezosh shqip,mbase
    te ndihmone te krijosh nje koncept me real per personin tim!

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Oh more Bindi ti po mendon se te shkon plani deri ne fund, ti je nje dinak apo i mencur vehabist. Mund te them se ti je njri prej atyre qe i programon te rinjet, ti je rrenja e vehabizmit.
    Bindi je shum dinak dhe i dyshimt. DINAKE
    Eshte e habitshme se si mund te arrije ne nje konkluzion te ketiill!Hahahaha ,me kete zbulim ke hyr ne analet e zbulimeve te shekullit!!!!

Faqja 77 prej 111 FillimFillim ... 2767757677787987 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •