Close
Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 341
    _Karramele_ Maska e LOVELY_ANGEL
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Between the stars........
    Postime
    256
    Po sme bleu burri nje unaze te tille te sbathi sumen andej nga ka dal , cu bem ketu komet e pules , am worth it 500,000 dollar dhe me shume ska gjo ,oj kto na vin e na shesin pallavra ktu jo po kshu jo po ashtu , qashtu ...
    Ja tashi si e du te ma blej sdu llafe ..
    Po bohem tolerante ke ngjyra po jo madhsia
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Smile

Aman mi shoqe se na i trembe shqiptaret na i vune ne dhe.....Ate pinkun e bleva..... ti shif ato ngjyrat e tjera...
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Shume nga keto qe thua ti, qe nuk ruajten racen, jane martuar me te huaj pikerisht sepse mendojne si ty. Dmth, qe shqiptari eshte uni e kokeforte, nuk eshte xhentil nderkohe qe te huajt jane romantik, te bejne dhurata e te thone shpirt/zemer gjithe diten! Budkallallek per mendimin tim.... te cfaredolloj rrace t jete, njeriu gjen mirekuptimin. Nuk gjykohet njeriu nga lajkat qe te ben e nga dhuratat qe te jep (mendimi im).
    sma ha mendja qe shumica martohen nga lajkat apo dhuratat qe i bejn nje te huaj Klea, ketu ja fute cik kote
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Pse se di ti qe s'ka ngel shqiptar pa u perzier me rraca te tjera.Jan martuar me grek me serb me amerikan me hungares me kines me afrikan e maroken Rus e Italian.Mos u cudit e yll!.Ka plot s'ruajten dot racen.

Djemt shqiptar une i pelqej, por ju ve ne dukje te metat.Jeni te gjithe me nje uni dhe nje kokfortesi qe te cudisni.Une kam babin, vellain dhe kusherinjt shqiptar dhe se kam per turp qe jam shqiptare,kshu qe ti mos mu e zemero e yll! Po ke vetem nje te met, Je si xha Sulua te kapedani.

Femra nga natyra eshte me delikate se sa ju meshkujt dhe e pelqen te bukuren dhe te vecanten ,ajo do ndihmen e mashkullit te saj ne cdo moment si per ta ndihmuar fizikisht edhe moralisht.Meshkujt duhet te kuptojne boten e femres dhe ta kenaqin ate qe me vone te kenaqen dhe vet.Besoj e ke te qart sa pozicion te veshtire ka femra ne jet. Kshu ti shoku nqs se do martohesh me femer duhet te zbutesh pak.Te behesh pak me xhentil dhe goje embel dhe dor leshuar.Se kshu si je ti, kaq i eger, s'ka femer te rrij prane.E te rrofte burrerria ty kur s'do jesh ne gjendje te kesh i familje.Se do plakesh i dite e s'do te shofi njeri me sy.....Ajde pac fat.
    mua me pelqen ta shoh femran si te barabarte. jo si qenie inferiore.
    prandaj e respektoj aq sa me respekton. as me shume e as me pak.
    e dashura ime eshte e huaj (ashtu si te gjitha qe kam pasur) dhe per fat te mire nuk ka keto mendime qe keni ju...
    ne perendim kur ulesh ne klub apo restorant me femra dhe vie puna per te paguar, ato nuk bejne si femrat ne shqiperi, qe nuk marrin mundimin as per te nxjerre portofolin...
    ne shqiperi mendojne se jane "speciale". (shumica me sa kem vene re une).
    sic duket juve edhe pse jetoni ne perendim, iu pelqen te ndiheni "ndryshe". jo te barabarta.

sa per ate qe "s'ka femer qe do me rrije prane", po te them qe deri sot, ne te gjitha lidhjet qe kam pasur, asnje femer nuk ma ka lene.

ka ikur koha kur femra kerkonte te trajtohej ashtu sic kerkon ti...
    sot femra punon aq sa mashkulli. dhe shpesh here ka te njejtat ambicje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 28-02-2011 mė 08:41
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ti ske jetuar ne shqiperi keto kohe qe ta dish besoj .. ndersa une kam gati nje vit dhe kam pare qe femrat ne keto familje jo qe nuk vlersohen po trajtohen si skllave .. kjo tregon kulturen e nje vendi .. ndersa ato qe trajtohen si duhen i kane burrat me shkolla te larta e qe kane vizituar shume vende te huaja .. pse thua ti ato vende qe kane qene kan ndikim te keq ? perkundrazi kane mesuar si ta trajtojne femren si princess e jo si ate qe pastron shtepine apo ben femije e rri ne shtepi tere dites kot
    he mo se na hapet barkun me keto pune princash...
    me femra te huaja kam qene i lidhur gjithmone dhe nuk me kane kerkuar qe t'i trajtoj si princesha por si TE BARABARTA... tregoja dikujt tjeter kete perralle. jo mua.
    nje handikapat trajtohet gjithe delikatese, gjithe kujdes. pse? sepse nuk eshte i barabarte.
    ashtu te pelqen te te trajtojne? si "jo e barabarte"? jam i bindur se nuk ke ndonje problem fizik apo mendor.

ta dish qe femrat qe kane dinjitet, nuk mendojne aspak si ti... dine t'ia dalin mbane vehte dhe nuk kane nevoje qe te trajtohen si princesha...

une e di se si trajtohen femrat ne shqiperi. nuk shkoj nje here ne 10 vjet.
    shoh edhe femrat e families time edhe plot shoqe te mia.
    nena ime punon nga 8 ore cdo dite. ka nje rroge mjaft te mire dhe nuk do pranonte kurr te trajtohej nga im ate ashtu sic kerkoni ju...
    si "te ndryshme"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga LOVELY_ANGEL Lexo Postimin
    Po sme bleu burri nje unaze te tille te sbathi sumen andej nga ka dal , cu bem ketu komet e pules , am worth it 500,000 dollar
    qenke per t'u shitur ti??? LOL
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    aha se dija qe femrat ishin burra ... te barabarte me meshkujt .. po me vinka keq per mamane tende burre lol kte e quan barazi ti?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    aha se dija qe femrat ishin burra ... te barabarte me meshkujt .. po me vinka keq per mamane tende burre lol kte e quan barazi ti?
    barazia eshte ajo per te cilen shume femra kane luftuar para shume dekadash.
    pasi dikur femres i jane cenuar shume nga te drejtat themelore. sic duket ajo paska qene epoka jote ideale. duhet te kishe lindur atehere, kur femres nuk i lejohej as te niste bicikleten...
    fatkeqesisht ka dhe ka pasur prej atyre femrave qe i fusin shkopinjt nder rrota planeve per emancipim te te tjerave.

nje femer e zgjuar ka pas thene...
    FEMRA ESHTE PENGESA ME E MADHE PER EMANCIPIMIN E FEMRES...

ta paska dedikuar ty sic duket.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    fatkeqesisht ka dhe ka pasur prej atyre femrave qe i fusin shkopinjt nder rrota planeve per emancipim te te tjerave.

nje femer e zgjuar ka pas thene...
    FEMRA ESHTE PENGESA ME E MADHE PER EMANCIPIMIN E FEMRES...

.
    interesant ,interesant

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    po citoj firmen e Rexhines:

I don't care how poor a man is; if he has love, he's rich.

Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •