Une s'kam 300 vjet qe i njohpo te garantoj qe kam patur shoqe nja 300 femra te huaja.dhe jan
Cuditem se si ky tipi jot pershtatet me to!!.Nqs se jeton ne perendim dhe ke pas vertet kontakt me to, besoj i njef, po shkruan ktu te kunderten per te mbrojtur ate egon tende prej shqiptari kok fort!!. Te gjitha ato qe te kam shkruar mund ti gjesh ne cdo lajm e gazet! Kam haruar pa te shkruar se ate shprehjen qe meshkujt katandisen me biciklet e kam lexuar ne nje parrull qe nje mashkull i huaj kishte varur ne kurizin e tij ,icili shkon cdo dite ne pune me biciklet edhe pse temperaturat jan skandoloze.Mbase ka ik nga mendja i shkreti .Se jan ca si perballojne dot divorcet radhe pas radhe.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
mos u bejn merak se nuk po tregohesh me pak "kokforte" se une. hidhi nje sy shkrimeve.
une pershtatem shume mire me ato femra qe kane dinjitet dhe nuk presin asgje nga mashkulli, sepse jane te zonjat te ecin me kembet e tyre ne kete bote.
nuk ndjehen si qenie inferiore.
nuk me intereson as kombesia, e as rraca e as feja e tyre... femra te tilla i respektoj ne maksimum.
percmoj ato femra qe bejne si "viktima".
sa per punen e divorceve, eshte dicka qe nuk ka te bejen me ate qe pelqej une. me barazine. pasi femra eshte shume me e privilegjuar nga ligji ne kete aspekt.
femrat qe pemende ti jane ato qe presin gjera nga mashkulli. femra pa dinjitet, pa krenari.
une njoh edhe nja dy raste femrash qe jane divorcuar dhe nuk i kane marre asnje qindarke ish burrit edhe pse ligji i jepte mundesine qe t'i rrjepnin...
keto jane femra kranare dhe nuk kane nevoje per mashkull.
keto jane femra te verteta.
Vasudhaiva Kutumbakam
Femra e barabart me meshkujt nuk ka mundesi te jet.Se edhe paga e tyre eshte me e ulet.Kte besoj se e di.Qe edhe ne perendim per pune te barabart nuk paguhen njelloj...Gjithesesi femrat nuk jan materialiste sa jan meshkujt.Ato dine te kursejne dhe te blejne ato qe kan deshire.Po bukuria qendron qe meshkujt ti kuptojne dhe ti kenaqin ato.Po me sa shof jeni shume mbrapa edhe pse jetoni ne perendim.Ty te pelqeka femra si burre.
Jam e bindur qe ti s'di te kujdesesh per shtepine dhe femijet njelloj si nje femer.Dhe femra s'ka per ta arritur kurre forcen fizike te nje mashkulli do s'do ti shenjen e barazimit midis mashkullit dhe femres se vendos dot.Edhe trurin se kan te ndertuar njelloj.FEMRA e ka me te zhvilluar dhe me aktiv.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
per femijet nuk flas sepse nuk kam femije, por per sa i perket shtepise, di te bej gjithcka vehte, pasi kam filluar te jetoj vetem qe ne moshen 18 vjec.
pastaj normal qe nuk e bej mire, pasi ka gjera qe me duken te kota si psh te besh krevatin. lol.
sa per ate punen e trurit, me pelqen te mendoj qe jemi te barabarte edhe aty.
pavaresisht se thuajse te gjitha profesionet behen me mire nga meshkujt.
avokate, arkitekte, mjeke, shkrimtare, ekonomiste etj etj. shikoji me te miret. cfare jane? meshkuj apo femra?
thashe edhe ne nje teme tjetere.
kur eshte mashkulli qe i njeh me mire organet gjenitale te femres, ky eshte kulmi.
sdq keto mungesa rezultatesh ia le mungeses se impenjimit te nje numri te madh femrash qe e trajtojne vehten si "te ndryshme". pra si inferiore dhe nuk e duan barazine...
mendojne se jane te lindura me ndonje "handicap" dhe gjithmone presin nga te tjeret per te ecur perpara![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Ti gjithmon kapesh e vje verdall tek e jotja.Femrat jane shume shume te mira se meshkujt dhe e meritojne qe meshkujt t'ju perkushtohen dhe t'ju dhurojne unazen e marteses.Meshkujt kan vetem forcen fizike dhe frenojne emocionet kjo i ben ata me superior ne disa profesione.jane te pa ndjeshem.Femra eshte nga natyra delikate.Prandaj qan me shume ,emocionohet me shume.Ti i do te dy njelloj ok jane njelloj.bahhhhhhhh ca koke paske.hahaha me bere dhe mua kok forte.
![]()
Unaza eshte thjesht vetem nje dekorim per gishtat e bukura te femrave.
Meshkujt mendoj se na mashtrojn,e neve thojme po i shfrytzojm......![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
................................................![]()
Krijoni Kontakt