yeah right. I am amusing. u not.
ti qe do te jeshe "e ndryshme" laji rrobat partnerit, hekurosja, gatuaji ne te gjitha vaktet, laj pjatat dhe beji te gjitha punet e shtepise vetem. madje laja edhe kembet atij kur te vije ne shtepi! ok?
jo per gje por ti "je ndryshe". nuk po te pelqen te ndjehesh e barabarte.
p.s. quhet forumiSHQIPTAR.com
apo do te tregosh se je "e ndryshme" edhe per sa i perket gjuhes...
Vasudhaiva Kutumbakam
Me bere te buzeqesh.Po te flas nga Bostoni jo nga shqiperia.Ti ke ngaterruar boten e brendshme te nje femre me detyrimet qe ajo i ka ven vetes per te perballuar jeten e vetme.Femra e huaj e di qe paguan ne restorant gjysmen e fatures.Mbase shqiptarja e paguan te gjithe po te ket lek....Femra e huaj s'do pranoj asnjehere qe te bashkoj llogarin bankare me ty kur te jet e martuar.Femra e huaj do te coj ty per te lar, mbase edhe rrobat e asaj pervec te tuat mbase me vone edhe te kalamajve... .Jane femrat e huaja qe i duan shume shume kto lloj unazash .Flasin vete dyqanet e tyre ,KU ka me shume te tiile ne shqiperi apo neper bote.Jane ato femra qe kur i divorcojne meshkujt ,ju marin femijet ,shtepite ,makinat.Dhe e len baban e femije te dali me biciklet.KUjdes se po hiqesh shume i ditur po paske qene gjithekohen ne rruge te shtrember.Ti s'mund te besh krahasimin sepse s'ke pas asihere shqiptare.
Dhe mos na u mbur qe ke pas shume lidhje dhe me te huaja.Vetem nje i paafte ka shume lidhje e para e punes ,po ti s'ke faj prape se ato janedhe une e di mire me c'fare lloj niveli te te huajave dalin shqiptaret!! I kam ketu...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 28-02-2011 mė 14:23
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Jo moj Rexhina nuk ja kam futur kot.... ndoshta ben mire ta rilexosh edhe njehere komentin tim! Kam thene : shume e jo shumica.... ndryshon kuptimi.
Gjerat qe shkruaj nuk i sajoj, nuk eshte ne natyren time te shpik gjera vetem e vetem qe te shkruaj ne forum.... Personalisht njoh vajza shqiptare qe gjithmone kane qene te idese qe do fejoheshin/martoheshin me te huaj sepse ishin te bindura qe nje mashkull shqiptar eshte fanatik, qe konsideron femren gjithmone nje shkalle me poshte, nuk jane romantik etj etj. Normalisht cdo person ka idene e vet, ato vajza qe permenda une ashtu e mendonin e nuk i gjykoj aspak.... Kshuqe, komenti im kishte baza....
La vita non si spiega, si VIVE!
pak si shume pergjethsime beke me duket.
flet per shqiptere e per te huaj sikur te kesh 300 vjet ne kete toke e s'ke lene njeri pa takuar.
femrat e huaja bejne keshtu...
shqiptaret bejne ashtu...
femrat e huaja me te cilat dalin shqiptaret jane ashtu....
e perralla te tjera me mbret.
une te thashe edhe me para. jam pro barazises mshkull/femer, por ato qe mendojne si ti, as nuk kane goje te kerkojne barazi...
madje edhe me keq. kur iu peshtatet, kerkoni barazi (si per shembull ne mirembajtjen e shtepise), kur nuk iu pershtatet beni sikur jeni te lidhura me zakonin e traditen e kerkoni qe te trajtoheni si "te ndryshme"... pffff.
hipokrizi i thone kesaj.
ai qe e respekton me shume femren eshte ai qe e trajton si te barabarte.
p.s. ku po e sheh qe po mburrem? ka kuptim te mburresh ne nje vend ku askush nuk e di kush je? per mua jo.
Vasudhaiva Kutumbakam
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
stakfurllah
ke probleme me memorjen apo do merresh me lojra boshe???
marya me citoi mua duke thene: "interesant, interesant".
ti citove kete shkrim te sajen dhe the: "HE bla bla bla......"
HE ne shqip do te thote AI. pra ne rastin konkret kupetohet se flitej per mua.
per ke po flisje ti? per plakun e vitit te ri???![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt