Close
Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 341
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    interesant ,interesant
    he is amusing lol

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar mė parė nga LOVELY_ANGEL Lexo Postimin
    Po sme bleu burri nje unaze te tille te sbathi sumen andej nga ka dal , cu bem ketu komet e pules , am worth it 500,000 dollar dhe me shume ska gjo ,oj kto na vin e na shesin pallavra ktu jo po kshu jo po ashtu , qashtu ...
    Ja tashi si e du te ma blej sdu llafe ..
    Po bohem tolerante ke ngjyra po jo madhsia
    me ket goj qi ke ti nai gabel te firmes gabi ke me mur per burr hahahahahahahaha

un kisha me te ble nai unoz ke $1 store hahahahahahaha vetem per 1 ore masanej ec bab per qaf krrab
    no glove no love

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    he is amusing lol
    yeah right. I am amusing. u not.

ti qe do te jeshe "e ndryshme" laji rrobat partnerit, hekurosja, gatuaji ne te gjitha vaktet, laj pjatat dhe beji te gjitha punet e shtepise vetem. madje laja edhe kembet atij kur te vije ne shtepi! ok?
    jo per gje por ti "je ndryshe". nuk po te pelqen te ndjehesh e barabarte.

p.s. quhet forumiSHQIPTAR.com
    apo do te tregosh se je "e ndryshme" edhe per sa i perket gjuhes...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    mua me pelqen ta shoh femran si te barabarte. jo si qenie inferiore.
    prandaj e respektoj aq sa me respekton. as me shume e as me pak.
    e dashura ime eshte e huaj (ashtu si te gjitha qe kam pasur) dhe per fat te mire nuk ka keto mendime qe keni ju...
    ne perendim kur ulesh ne klub apo restorant me femra dhe vie puna per te paguar, ato nuk bejne si femrat ne shqiperi, qe nuk marrin mundimin as per te nxjerre portofolin...
    ne shqiperi mendojne se jane "speciale". (shumica me sa kem vene re une).
    sic duket juve edhe pse jetoni ne perendim, iu pelqen te ndiheni "ndryshe". jo te barabarta.

sa per ate qe "s'ka femer qe do me rrije prane", po te them qe deri sot, ne te gjitha lidhjet qe kam pasur, asnje femer nuk ma ka lene.

ka ikur koha kur femra kerkonte te trajtohej ashtu sic kerkon ti...
    sot femra punon aq sa mashkulli. dhe shpesh here ka te njejtat ambicje.

Me bere te buzeqesh.Po te flas nga Bostoni jo nga shqiperia.Ti ke ngaterruar boten e brendshme te nje femre me detyrimet qe ajo i ka ven vetes per te perballuar jeten e vetme.Femra e huaj e di qe paguan ne restorant gjysmen e fatures.Mbase shqiptarja e paguan te gjithe po te ket lek....Femra e huaj s'do pranoj asnjehere qe te bashkoj llogarin bankare me ty kur te jet e martuar.Femra e huaj do te coj ty per te lar, mbase edhe rrobat e asaj pervec te tuat mbase me vone edhe te kalamajve... .Jane femrat e huaja qe i duan shume shume kto lloj unazash .Flasin vete dyqanet e tyre ,KU ka me shume te tiile ne shqiperi apo neper bote.Jane ato femra qe kur i divorcojne meshkujt ,ju marin femijet ,shtepite ,makinat.Dhe e len baban e femije te dali me biciklet.KUjdes se po hiqesh shume i ditur po paske qene gjithekohen ne rruge te shtrember.Ti s'mund te besh krahasimin sepse s'ke pas asihere shqiptare.

Dhe mos na u mbur qe ke pas shume lidhje dhe me te huaja.Vetem nje i paafte ka shume lidhje e para e punes ,po ti s'ke faj prape se ato jane dhe une e di mire me c'fare lloj niveli te te huajave dalin shqiptaret!! I kam ketu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 28-02-2011 mė 14:23
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    yeah right. I am amusing. u not.

ti qe do te jeshe "e ndryshme" laji rrobat partnerit, hekurosja, gatuaji ne te gjitha vaktet, laj pjatat dhe beji te gjitha punet e shtepise vetem. madje laja edhe kembet atij kur te vije ne shtepi! ok?
    jo per gje por ti "je ndryshe". nuk po te pelqen te ndjehesh e barabarte.

p.s. quhet forumiSHQIPTAR.com
    apo do te tregosh se je "e ndryshme" edhe per sa i perket gjuhes...
    po ty kush te foli? lol qenke si gru e keqe

tani dhe keto qe the i bej po te dua po ja qe sme do qefi lol

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    sma ha mendja qe shumica martohen nga lajkat apo dhuratat qe i bejn nje te huaj Klea, ketu ja fute cik kote
    Jo moj Rexhina nuk ja kam futur kot.... ndoshta ben mire ta rilexosh edhe njehere komentin tim! Kam thene : shume e jo shumica.... ndryshon kuptimi.

Gjerat qe shkruaj nuk i sajoj, nuk eshte ne natyren time te shpik gjera vetem e vetem qe te shkruaj ne forum.... Personalisht njoh vajza shqiptare qe gjithmone kane qene te idese qe do fejoheshin/martoheshin me te huaj sepse ishin te bindura qe nje mashkull shqiptar eshte fanatik, qe konsideron femren gjithmone nje shkalle me poshte, nuk jane romantik etj etj. Normalisht cdo person ka idene e vet, ato vajza qe permenda une ashtu e mendonin e nuk i gjykoj aspak.... Kshuqe, komenti im kishte baza....

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Me bere te buzeqesh.Po te flas nga Bostoni jo nga shqiperia.Ti ke ngaterruar boten e brendshme te nje femre me detyrimet qe ajo i ka ven vetes per te perballuar jeten e vetme.Femra e huaj e di qe paguan ne restorant gjysmen e fatures.Mbase shqiptarja e paguan te gjithe po te ket lek....Femra e huaj s'do pranoj asnjehere qe te bashkoj llogarin bankare me ty kur te jet e martuar.Femra e huaj do te coj ty per te lar, mbase edhe rrobat e asaj pervec te tuat mbase me vone edhe te kalamajve... .Jane femrat e huaja qe i duan shume shume kto lloj unazash .Flasin vete dyqanet e tyre ,KU ka me shume te tiile ne shqiperi apo neper bote.Jane ato femra qe kur i divorcojne meshkujt ,ju marin femijet ,shtepite ,makinat.Dhe e len baban e femije te dali me biciklet.KUjdes se po hiqesh shume i ditur po paske qene gjithekohen ne rruge te shtrember.Ti s'mund te besh krahasimin sepse s'ke pas asihere shqiptare.

Dhe mos na u mbur qe ke pas shume lidhje dhe me te huaja.Vetem nje i paafte ka shume lidhje e para e punes ,po ti s'ke faj prape se ato jane dhe une e di mire me c'fare lloj niveli te te huajave dalin shqiptaret!! I kam ketu...
    pak si shume pergjethsime beke me duket.
    flet per shqiptere e per te huaj sikur te kesh 300 vjet ne kete toke e s'ke lene njeri pa takuar.
    femrat e huaja bejne keshtu...
    shqiptaret bejne ashtu...
    femrat e huaja me te cilat dalin shqiptaret jane ashtu....
    e perralla te tjera me mbret.

une te thashe edhe me para. jam pro barazises mshkull/femer, por ato qe mendojne si ti, as nuk kane goje te kerkojne barazi...
    madje edhe me keq. kur iu peshtatet, kerkoni barazi (si per shembull ne mirembajtjen e shtepise), kur nuk iu pershtatet beni sikur jeni te lidhura me zakonin e traditen e kerkoni qe te trajtoheni si "te ndryshme"... pffff.
    hipokrizi i thone kesaj.

ai qe e respekton me shume femren eshte ai qe e trajton si te barabarte.

p.s. ku po e sheh qe po mburrem? ka kuptim te mburresh ne nje vend ku askush nuk e di kush je? per mua jo.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin

Femra ime e huaj qe kisha dikur( kur isha i ri ), nuk donte nga une as unaze e as pare. Aman vetem te kem nje femije me ty , me thoshte dhe do te te mbaj si princ.
    Donte e shkreta femije nga race e paster ariane , por une nuk pranova.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    stakfurllah

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po ty kush te foli? lol qenke si gru e keqe

tani dhe keto qe the i bej po te dua po ja qe sme do qefi lol
    ke probleme me memorjen apo do merresh me lojra boshe???

marya me citoi mua duke thene: "interesant, interesant".
    ti citove kete shkrim te sajen dhe the: "HE bla bla bla......"

HE ne shqip do te thote AI. pra ne rastin konkret kupetohet se flitej per mua.
    per ke po flisje ti? per plakun e vitit te ri???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 30 prej 35 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •