Close
Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    hahaha E kupton qe s'je ne rregull hahaha Kush je ti qe u dashka te dhenkam une sqarime me himtesi hahaha gjithesesi flm se me bere te qesh me te madhe hahaha
    wow...you sound like a crazy person...pa tallje!

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ka plot s'ruajten dot racen.
    Shume nga keto qe thua ti, qe nuk ruajten racen, jane martuar me te huaj pikerisht sepse mendojne si ty. Dmth, qe shqiptari eshte uni e kokeforte, nuk eshte xhentil nderkohe qe te huajt jane romantik, te bejne dhurata e te thone shpirt/zemer gjithe diten! Budkallallek per mendimin tim.... te cfaredolloj rrace t jete, njeriu gjen mirekuptimin. Nuk gjykohet njeriu nga lajkat qe te ben e nga dhuratat qe te jep (mendimi im).

Kshu ti shoku nqs se do martohesh me femer duhet te zbutesh pak.Te behesh pak me xhentil dhe goje embel dhe dor leshuar.Se kshu si je ti, kaq i eger, s'ka femer te rrij prane.E te rrofte burrerria ty kur s'do jesh ne gjendje te kesh i familje.Se do plakesh i dite e s'do te shofi njeri me sy.....Ajde pac fat.
    No comment!!

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    me paske tradhetuar?
    sa unaza me diamante ke koleksionuar duke flirtuar ?
    Po he ore, te doli fjala ime ne postimet e meperparshme?

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    wow...you sound like a crazy person...pa tallje!

Kur ke shkrimet e nje tipi si ty per te lexuar do s'do qesh me te madhe.hahahaha
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    me paske tradhetuar?
    sa unaza me diamante ke koleksionuar duke flirtuar ?

Shko ne gjyq dhe ma verteto !
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Shume nga keto qe thua ti, qe nuk ruajten racen, jane martuar me te huaj pikerisht sepse mendojne si ty. Dmth, qe shqiptari eshte uni e kokeforte, nuk eshte xhentil nderkohe qe te huajt jane romantik, te bejne dhurata e te thone shpirt/zemer gjithe diten! Budkallallek per mendimin tim.... te cfaredolloj rrace t jete, njeriu gjen mirekuptimin. Nuk gjykohet njeriu nga lajkat qe te ben e nga dhuratat qe te jep (mendimi im).

No comment!!

Po he ore, te doli fjala ime ne postimet e meperparshme?

Pse ke kaq besim tek arsyetimet tua??? S'besoj se jan te sakta ato qe ke shkruar.!!!Sidomos kto dy komentimet e fundit i ke qare.......varet se me ke lloj personi te huaj je lidhur....ka plot te huaj qe ta permirsojne jeten dhe nivelin ka dhe te tjere qe ..............Gjithesesi shumica e meshkujve shqiptare ngelen shume arogant ne mardhenie me femrat...Shume pak gjen te kulturuar.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 27-02-2011 mė 09:54

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po c'lidhje ka??? une mund t'i bej dhurata edhe me te shtrenjta se nje unaze, ose nese ajo do patjeter nje unaze, i jap parate ne dore e i them "ik blije vehte!"
    ca genjeshtre kjo lol

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e pe per cfare i permenda divorcet apo jo?
    i permenda kur elona tha qe familia shqiptare eshte e shpartalluar...
    ndersa une jam i mendimit qe familiet perendimore jane 100 here me te shpartalluara se ato shqiptare.
    prandaj permenda divorcet.
    ke ndonje kundershtim per kete qeshtje??????
    ti ske jetuar ne shqiperi keto kohe qe ta dish besoj .. ndersa une kam gati nje vit dhe kam pare qe femrat ne keto familje jo qe nuk vlersohen po trajtohen si skllave .. kjo tregon kulturen e nje vendi .. ndersa ato qe trajtohen si duhen i kane burrat me shkolla te larta e qe kane vizituar shume vende te huaja .. pse thua ti ato vende qe kane qene kan ndikim te keq ? perkundrazi kane mesuar si ta trajtojne femren si princess e jo si ate qe pastron shtepine apo ben femije e rri ne shtepi tere dites kot

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Pse ke kaq besim tek arsyetimet tua??? S'besoj se jan te sakta ato qe ke shkruar.!!!Sidomos kto dy komentimet e fundit i ke qare.......varet se me ke lloj personi te huaj je lidhur....ka plot te huaj qe ta permirsojne jeten dhe nivelin ka dhe te tjere qe ..............Gjithesesi shumica e meshkujve shqiptare ngelen shume arogant ne mardhenie me femrat...Shume pak gjen te kulturuar.....
    Po nuk pata besim te arsyetimet e mia, ku do kem?? te arsyetimet e botes??
    Me sa shoh ty t'u dashkan shpjeguar gjerat me pike e prejse se i merrke ne kuptim tjeter. Megjithse ne fund ke dale po ne ate konkluzion qe nenkuptoja edhe une...

Ai komenti i fundit (njeri nga ato qe kam qare sipas teje), nuk eshte per ty.... ishte nje shaka me 2043 kshuqe s'kam pse t'a shpjegoj. Ai tjetri per te cilin nuk dhashe koment, nenkuptonte faktin qe, nese sipas teje nje mashkull quhet i eger sepse nuk i pelqen martesa, sepse nuk do te dhuroj unaze etj etj, atehere i bie qe shume cuna qe njoh te jene te eger.... sepse kam plot te njohur qe jane te fejuar por nuk duan martese (ne kuptimin e dasmes), edhe unazat i kane blere vete ato te fejuarat.... por sinqerisht nuk do i quaja te eger, perkundrazi, jane shume te embel me te fejuarat e tyre.

Ndersa, per ate komentin tjeter te them qe ishte ne pergjithsi, nuk thashe qe shqiptaret jane keshtu e te huajt ashtu.... ne cdo vend te botes ka te mire e te keqinj, te eger e te embel. Doja te te shpjegoja ty qe fakti qe cunat shqiptar jane kokforte apo uni nuk i ben ato patjeter njerez pa zemer e te ftohte. Gjithashtu kam opinion te mire per te huajt, nuk kam qene asnjehere kunder lidhjes se shqiptareve me te huaj... me eshte dukur dhe me duket dicka mese normale! Kam plot te njohur qe jane fejuar e martuar me te huaj e jane sh te lumtur me to....
    Sado kokforte apo arrogant te jete nje mashkull, femra eshte e afte te gjej menyren e komunikimit me te, ose sic thuhet ne shqiperi "ti uli cik hunden".

Shpresoj te jem treguar me e qarte kete here.... nuk dua te ul apo te ngre as shqiptaret e as te huajt. Ashtu sic ka plot shqiptar mendjemedhenj e arrogant, ka edhe plot te huaj dhe e kunderta! Konkluzioni yne i bie te jete i njejti!!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ca genjeshtre kjo lol

ti ske jetuar ne shqiperi keto kohe qe ta dish besoj .. ndersa une kam gati nje vit dhe kam pare qe femrat ne keto familje jo qe nuk vlersohen po trajtohen si skllave .. kjo tregon kulturen e nje vendi .. ndersa ato qe trajtohen si duhen i kane burrat me shkolla te larta e qe kane vizituar shume vende te huaja .. pse thua ti ato vende qe kane qene kan ndikim te keq ? perkundrazi kane mesuar si ta trajtojne femren si princess e jo si ate qe pastron shtepine apo ben femije e rri ne shtepi tere dites kot
    Enii e ke gabim kur shprehesh qe vetem ata qe kane qene jashte dine ta respektojne femren.
    Ka te beje edukata familjare dhe niveli i edukates dhe jo sa vende ke qene jashte. Mund te kesh jetuar tere jeten jashte, por mund kesh jetuar me llumin e asaj shoqerie.
    Ke plot shqiptare jashte qe jo vetem qe nuk i respektojne femrat, por jane bere me keq se c'kane qene ne Shqiperi.
    Ka plot qe s'kane qene jashte dhe kane shume kulture.
    Injorantin coje ne vendin me te zhvilluar te botes, e prape i tille do ngelet.
    Nese ti ke jetuar vetem nje vit une kam jetuar 20-fishin tend dhe e di qe vetem te qenurit jashte nuk te kulturon, dhe nuk te ben me te kulturuar se ata qe jane ne Shqiperi.
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    tani spo flasim per ata qe nuk dine te marrin nga kultura ku jane ... ka shume qe i sheh dhe ketu ... qe merren akoma me thashetheme etc lol un flas per njerez me nivel qe futen ke pakica ...

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    O njerez te mire.S'ka femer ti kerkoj te dashurit te saj o me jep unazen o s'ka.Jane meshkujt ata qe kan deshire te falin dicka.LLojet e meshkujve jane pafund dhe llojet e unazave dhe cmimet e tyre jan pa fund.....diskutim te mbare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 27-02-2011 mė 18:52

Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •