Pse se di ti qe s'ka ngel shqiptar pa u perzier me rraca te tjera.Jan martuar me grek me serb me amerikan me hungares me kines me afrikan e maroken Rus e Italian.Mos u cudit e yll!.Ka plot s'ruajten dot racen.
Djemt shqiptar une i pelqej, por ju ve ne dukje te metat.Jeni te gjithe me nje uni dhe nje kokfortesi qe te cudisni.Une kam babin, vellain dhe kusherinjt shqiptar dhe se kam per turp qe jam shqiptare,kshu qe ti mos mu e zemero e yll! Po ke vetem nje te met, Je si xha Sulua te kapedani.
Femra nga natyra eshte me delikate se sa ju meshkujt dhe e pelqen te bukuren dhe te vecanten ,ajo do ndihmen e mashkullit te saj ne cdo moment si per ta ndihmuar fizikisht edhe moralisht.Meshkujt duhet te kuptojne boten e femres dhe ta kenaqin ate qe me vone te kenaqen dhe vet.Besoj e ke te qart sa pozicion te veshtire ka femra ne jet. Kshu ti shoku nqs se do martohesh me femer duhet te zbutesh pak.Te behesh pak me xhentil dhe goje embel dhe dor leshuar.Se kshu si je ti, kaq i eger, s'ka femer te rrij prane.E te rrofte burrerria ty kur s'do jesh ne gjendje te kesh i familje.Se do plakesh i dite e s'do te shofi njeri me sy.....Ajde pac fat.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
po mamin nga e ke
a the se babin vllain dhe kushririn e ke shqiptar.
po mamin nga e ke desha me dit un. varilesht temes
temes nuk di as si ti pergjigjem se nuk e kuptoj se per ca behet fjale. e kam nigju fjalen "unaza" perpara. unazat jan tip rrathesh floriri ose argjendi ose bakri qe vendosen ngisht mduket. sdi ca tthem tjeter per unazat me then tdrejten. tgjith e dim se ca jan unazat...kshq sdi se ca esht shkru ne 13 faqe rresht ktu nket teme dhe as qe du me e dit.
Dyli nga 13 postime qe ke tre mi kushtuar mua.S'me duket normale![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
dua qe te behemi shoke bashke
ok. nga e ke nenen me origjin tani
Krijoni Kontakt