Close
Faqja 0 prej 35 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 341
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577

Unaza... simboli i dashurisė?

Prsh te gjitheve . Flasim per dicka te kendeshme njeher

Dime qe femrat kane dobesi per Brilantet (guret e cmuar) dhe enderrojne per unazen e tyre te fejeses dhe te marteses. Duhet te jete dicka e vecante dhe unike sepse konsiderohet si simboli i dashurise. Shpesh gdhendin emrat e njeri tjetrit ne unazat e secilit e plote fantazi te tjera.

Doja te dija nga femrat. Si e imagjinojne ato momentin kur do te marrin kete unaze nga njeriu i jetes,si do ndjeheshit ? Si e keni enderruar ate unaze ( mos thoni kot se do u pelqente dicka e rralle apostafat per ju)

Po meshkujt ... SA do te shpenzonit ju per nje Unaze te tille per tja dhururar bashkeshortes se ardhshme ??

Do tju mallengjente nje kuti e vockel ne doren e njeriut qe doni ... ashtu sikurse brenda saj te fshihej vete lumturia ..

Mund te na sillni foto te unazave qe ju kane dhuruar si simbol i dashurise apo per te fantazuar paksa sesi do e donit juve kete unaze
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Perla] : 17-01-2008 mė 19:43
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    per mua pak rendesi ka sesi eshte unaza , me gur te cmuar apo pa gur mjafton ta dhuroje njeriu i zemres. Sesi ndihem , vallai se kam provu akoma , por ma do mendja qe do u ndjesha e lumtur. Sepse unaza kurorezon dashurine .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po eshte simboli i dashurise, gjithashtu eshte nje premtim , nje unaze te lidh ne premtimin e devotshmerise bashkeshortore.
    Nuk ka aspak rendesi nese eshte plastike, hekur, ēelik, baker, dru, rendesi ka ajo qe perfaqeson.
    dikur e kam mbajtur me krenari nje unaze si simbol te dashurise, edhe pse ishta nga ato 1 € qe shiten rruges.

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po eshte simboli i dashurise, gjithashtu eshte nje premtim , nje unaze te lidh ne premtimin e devotshmerise bashkeshortore.
    Nuk ka aspak rendesi nese eshte plastike, hekur, ēelik, baker, dru, rendesi ka ajo qe perfaqeson.
    dikur e kam mbajtur me krenari nje unaze si simbol te dashurise, edhe pse ishta nga ato 1 € qe shiten rruges.

Edhe une kete mendim kam.Ska rendesi vlera e unazes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -Alda- : 17-01-2008 mė 20:30
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Mendoj sot ndodh e kunderta. VLERA e unazes eshte kryesore dhe te tjerat vijne mrapa biles mos me thene nuk jane ne list fare. Sa me shume te kete vlere unaza aq me shpejt prishet cifti

Ndonjehere dhe gocat skan faje. Nuk mbahet ne gisht dite per dite noi gjo e pavlere kur dihet kush ta ka dhene.

Une i sugjerova nje shokut tim qe jeto ne amerike me te ardhura mesatare ta bleje diku reth 10 mije dollar(atij i iku petlla)

Edhe pse akoma nuk e kam marre nje unaze te tipit qe te simbolizoje dicka me shume se nje lidhje, do thosha se me shume vlere ka se kush ta jep ate unaze, se sa cmimi qe ajo ka. Sa per pamjen nuk jam shume e dhene pas gjerave extravagante, dhe nuk i pelqej hic ato unazat me tre gure qe perdorin ketej per fejese, fiksim i kam ato qe jane me nje gur te vetem.

Dikur ur ur ur kam mbajtur dicka perafersisht te tille:

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Edhe pse akoma nuk e kam marre nje unaze te tipit qe te simbolizoje dicka me shume se nje lidhje, do thosha se me shume vlere ka se kush ta jep ate unaze, se sa cmimi qe ajo ka. Sa per pamjen nuk jam shume e dhene pas gjerave extravagante, dhe nuk i pelqej hic ato unazat me tre gure qe perdorin ketej per fejese, fiksim i kam ato qe jane me nje gur te vetem.

Dikur ur ur ur kam mbajtur dicka perafersisht te tille:

Eshte normale qe nuk ka rendesi vlera e saj sesa njeriu qe ta dhuron dhe ajo ēka unaza simbolizon
    Unike unaza like that

E per te qeshur pak.....
    Pse mos tua grisim xhepat burrave ahahhahahahahahahahaha.He se gjynaf. Nje gje e thjeshte ,e vecante nuk do ishte keq
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Edhe une besoj ne simbolin qe ka unaza mes nje cifti e jo ne vleren e saj, por mendoj qe nese nje djal shpenzon nje fare shume (pa e ekzagjeruar si ai 10.000 dollare se nuk merremi me shitje droge) tregon qe vajza ka shume vlere per te. Eshte thjeshte mendim sepse s'me intereson personalisht...
    La vita č bella...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Simboli i dashurise jane Syte.
    Shiko beben e syrit te nje te dashuruari kur shikon te dashurin/en... i ngjan asaj te nje femije kur i dhurojne lojen qe ka dashur gjithmone... gezimi i shpirtit.

Per njeriun qe dua do te beja cdo gje qe te ndihej sa me "nen vemendje" perfshire edhe nje unaze te mrekullueshme. Gjithmone me kane terhequr elegantet... rreth me nje gur ne maje...mundesisht shjelqimi i nje de beers qe ti afrohet shkelqimit te syve... nuk para preferoj guret me ngjyre sido qe te jene.

Por me femrat qe te mos dukesh sikur po "kursen" me nje rreth te vogel me nje guralec ne maje, eshte mire qe ta shoqerosh te paren edhe me dicka me masive si ato te tipit te koleksionit Roberto Bravo... sa per siguri jo per gje...

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Mendoj se gje me te shtrejt dhe me thelbsore se rrethi marteses nuk ka ... ajo asht tradicionalisht faktori qe verteton se je i dashuruar ( jo per gja, po asnji ska qef me e majt ne dor lol , duhet me e majt me zor hahaha )

Faqja 0 prej 35 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •