Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 112
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    shum interesant shum se me ju pas afru Hashimi a Fatmiri kti Albinit ish munu me i zhduk prej ati vendi e skishin lan sen pa ju than, e ju ka afru shkina ju ka kesh e perkesh aty e ne fund edhe jau kah rreh kraht tu ju than hallall ju kofte se na skena mujt me i perqa popullin e ju ja keni arrite, e Albin trimi me shok e shoqe jan ba qe spe shohin qe me kalu pa ther ne kam.E more VV e albinca te tjere qka jeni ktu duhet me pas b... me veprue se me fol romane po bani kunder shqiptarve e per shki zani cik spo ju ban ani per kon per nje shkin sa troha n c n c n c n

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    se kush esht me bateria u pa sot publikisht qfar turpi ja bet popullit o te pa bes keni zgjedh je prsident dhender i rusis dhe je anti shqiptar e tash per turpin e juaj tentoni ende ti akuzoni kta .TE LV.V jo u pa turpi vet partia juaj neriu 2 i PDK-S JAKUPI U DEKLARUA PUBLIKSISHT PER PAZARE kurse fatmir limaj veq ka fillu mejav qit trathtit qe po beni ju
    ....30% t'komentit tond e kuptova ....

i jam mirnjohes vetes qe ja kam nis me kuptu minoritetin qe po mundohet me fol gjuhen shqipe....

....ki mundsi ende mu afirmu....mir o so keq ....kadal kadal....e mson edhe gjuhen shqipe...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Kta patriotat me bateria nuk reaguan ....po ju patriotat e kryeqlirimart , atdhedashesit , pse nuk reaguat ??

O po sepse sot sdo te ishte kryeminister Hasa .

Jeni bo per faqe te zez mor mjerana .

....na kejt Kosoven e japim veq Hashim Kryeqlirimtarin se japim..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    O vella po leje kete "HARD" se ky nuk din se cfare flet,VV nuk ka qen ne parlament kur ka fol rada,po ky tosha shkon e akuzon VV qe ska ragu ata pa qen hiq parlament,kurse ky Washingtoni ishte ne Parlament dhe nuk reagoj fare,.ccnncnc
    ...qysh more me lshu parlamentin me dal jasht , niher hygjym e hygjym me hy ne parlament , keni myt gjin , jeni gjujt me vo e me ngjyra ,e me gur, skeni lan sen pa bo veq me hy ne parlament , tash qoni dilni prej parlamentit .....
    po de po , thojn ujku kimen e ndrron amo zanatin se harron , edhe ju keni ndrru pak amo profesionin me dal ne rrug si rrugaq se keni harru .....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....na kejt Kosoven e japim veq Hashim Kryeqlirimtarin se japim..
    edhe breket i ulni..e dime kete gje...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ...qysh more me lshu parlamentin me dal jasht , niher hygjym e hygjym me hy ne parlament , keni myt gjin , jeni gjujt me vo e me ngjyra ,e me gur, skeni lan sen pa bo veq me hy ne parlament , tash qoni dilni prej parlamentit .....
    po de po , thojn ujku kimen e ndrron amo zanatin se harron , edhe ju keni ndrru pak amo profesionin me dal ne rrug si rrugaq se keni harru .....
    Na qashtu te forte jena,hyme ne parlament atehere kur e shohin te nevojshum per ti kritikuar hajnat,dhe dalim prej parlamentit kur mundohen te zgjidhen presidenta Rus.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Na qashtu te forte jena,hyme ne parlament atehere kur e shohin te nevojshum per ti kritikuar hajnat,dhe dalim prej parlamentit kur mundohen te zgjidhen presidenta Rus.
    ....apo qeshtu kukni jua ? auuuu qka me ju than spo di .....ok, naj rrofshi T.o.p.a.t.

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ka nje ftyre negative dhe menyra e te folurit kjo te duket sa qe ja kalon edhe milloshivicit
    edhe pse nje m....t (falni per shpreje) jane...................................

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    edhe breket i ulni..e dime kete gje...
    ...edhe jav japmi n'jog....veq mos naj kicni ? se kurr mo me sy se shini....na lutni mas anej po bohet von...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    ...edhe jav japmi n'jog....veq mos naj kicni ? se kurr mo me sy se shini....na lutni mas anej po bohet von...
    e pame ne parlament o krriq..si langojt u bete per dy vota te qelbura te trajkovices..kur ti ulni breket ruane bu.qen se jua fut tre gishtat kumbaresha e qeverise..e i thoni vetes drenicake..kuku medet...

sinqerisht jeni per tju misheruar..ju i hypni nanes suej per hashimin e paret e hashimes...mjerana...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •