Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 112
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Duke i njohur ndasite tona partite e ashtuquajtura politike serbe ne Kosve bene si deshen edhe kur ka qene LDK ne krye edhe kur ka pas koalicion me AAK-ne edhe kur PDK-ja me LDK-ne e ndan pushtetin, edhe tash kur jane kombinime te tjera ne loje, partite politike shqiptare nuk e njohin kombetaren, por xhepin dhe interesin. Askush, askund dhe ne asnje rast nuk e shfrytezoi fuqine qe ia dha vota e popullit per ta mbrojjtur kete popull, por nxeheshin fort vetem kur prekej xhepi i tyre, bile paguanin edhe advokat nderkombetare per ti mbrojtur vjedhjet e bera dhe ironia me e medhe se militantet politik kontribuonin per pagesen e advokateve per te mbrojtur vjedhjen.
    Edhe sot partite politike serbe bejne politike, derisa partite shqiptare kruajn xhepat, kurse politika eshte vetem mbulese per te punuar nen te. Sipas mendimit tim politika e ashtuquajtur shqiptare eshte reagim pas ngjarjeve dhe respektimi i deshirave te te tjereve, por jo politike e mirefillt, jo politik preventive, jo politike para ngjarjeve...jo vizion politik dhe fatkeqesisht JO PLATFORME POLITIKE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 25-02-2011 më 08:46
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    normal qe do kete keshtu si e kane nis,,,,

po luajne me gjakun e atyre qe luftuan per pavarsi

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    sepse une e perkrahu PDK-n por ndoshta nuk me duket real lideri i sej...PDK- nuk eshte vetem Hashimi.
    .
    Vetëm shoku Hashim është aty, është zot e shkop, demokraci aty nuk ka. Si nuk e paska vërejtur një përkrahëse e tyre këtë realitet
    Se nuk është real lideri juaj e dim të gjithë, por si guxon ta thuash këtë???je trimëreshe E panjohura të pergezoi...
    Tani jo real, a thua ç do te thoni nesër e pasneser per liderin tuaj...pupupu u bët gazi i botës.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Falco115 Lexo Postimin
    Vetëm shoku Hashim është aty, është zot e shkop, demokraci aty nuk ka. Si nuk e paska vërejtur një përkrahëse e tyre këtë realitet
    Se nuk është real lideri juaj e dim të gjithë, por si guxon ta thuash këtë???je trimëreshe E panjohura të pergezoi...
    Tani jo real, a thua ç do te thoni nesër e pasneser per liderin tuaj...pupupu u bët gazi i botës.
    Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    sepse une e perkrahu PDK-n por ndoshta nuk me duket real lideri i sej...PDK- nuk eshte vetem Hashimi.
    Eshte fjala ,,ndoshta'',qe mos te me keqkuptoj hapsi i temes se gjithmone i referohem liderit e jo partis!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    me sa di un serbeve jav lejon edhe kushtetuta jo vetem serbeve por te gjitheve se fjala metuhi nuk perfaqeson asgje ma shum as ma pak po fjalen dukagjin pra ne shqipetaret i thimi dukagjin serbet metuhi nuk eshte e mir por nuk esht edhe fundi botes per shqipetaret mendimi jem duhet te koncentrohen ne veri te vejm rregull ligj doganat pastaj me kemngulje te ndertojm shtepit e shqiptareve atje dhe ti kthejm kurse serbet me fjalen metohi nuk mund te na bejn as gje por kushtetuta jav lejon ka pasur nje diskutim per ket por me nderhyrjen e nderkombetareve esht vu si regull qe secili mund ta quaj partin e vet ashtu si deshiron mua nuk me brengos shum ishalla nuk kan argumente mat forta serbet e me ket nuk mund te na bejn asgje edhe ai provokimi i trajkovickes ne parlament me tre gishta nuk na ben gje edhe provokimi i saj ndaj vetvendosjes ne parlament kur u afrua te diskutoj me ta ajo deshirinte qe vv ta sulmonte fizikisht dhe kush dreqin e di qfar qellimi kishte me ka quditur durimi i deputetve te vv

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Eshte fjala ,,ndoshta'',qe mos te me keqkuptoj hapsi i temes se gjithmone i referohem liderit e jo partis!
    Edhe un liderit iu referova.
    Haha, nuk ka vend për ndoshta e as për dilema aty, ndryshe do të biesh në kundërshtim me realitetin dhe me dekleratat e njeriut nr. 2 dhe dhe njeriut nr. 3 të partisë që ti e perkrah...

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    eh kurbeti i ka këto o toni kalorësi. shih unë tek tash marr vesh këtë. se kur qenkan bërë drenicakë ta zëmë Pacolli, Agim Çeku, Mimoza, Enver Hoxha, Edita.... Kurbeti, kurbeti... s'marrim vesh asgjë ... me shumë vonesë...
    ironi te forte ki zoteri.kane thene se ne drenice ka patriota por edhe tradhtare kane thene se ka.dmth te gjitha jane te verteta .Ju jeni ata qe i sjellni ne qeveri tipin e hashes i cili sjell potresednika llloj lloj sllobodana.

bravo
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....na kejt Kosoven e japim veq Hashim Kryeqlirimtarin se japim..
    Po ske nevoje me than kete se kjo po shifet....kejt Kosoven e dhat ju per me maru Hasa shpi 3000 metra katror , plus ku me dit sa villen nDubai

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

ardiana luzha

Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Per cka ju ka lumte Albini,nuk pe kuptoj!!!nese ke kohe sqaroma
    ju mir poe kuptoni por doren ne zemer ju keni prit qe liburn aliu te perqafohet me raden e pastaj ju te kapni tupanat ja qka boni jo kjo nuk ka mund te ndodh por aq shum e injoruan sa shum qytetar shqiptar te nesermen ket tem e kishin ne goj duke then ju lumt ktyre djemve te L.V.V
    PRANDAL GAZETARI NUK U PERBAJT NGA EMOCIONET SI GURISHT KA QEN NDONJE NACIONALIST SHQIPTAR

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hard

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....na kejt Kosoven e japim veq Hashim Kryeqlirimtarin se japim..
    ket e din e gjith kosova qe ju per hahim legenin ju jeni ne gjendje edhe *** me hanger apo hard mashum ju nuk dini

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •