Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 112
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Per cka ju ka lute Albini,nuk pe kuptoj!!!nese ke kohe sqaroma
    Për cka e ke fjalën? Kujt i është lutur Albini?
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Per cka ju ka lute Albini,nuk pe kuptoj!!!nese ke kohe sqaroma
    O zot bash shumee me interesojka edhe mua,e pate more si i ngriti tre gishta qka kerkoi te Albini ajo lopa !!!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Trajkoviq mu në Kuvendin e Kosovës ngrit tre gishta. Ne të Kosovës e dimë cka do të thotë kjo.

Ndiqeni videon:

http://www.youtube.com/watch?v=uoQmtoffGKU

Kameramani nuk përmbahet, kur Albini e injoron tërësisht shkinën, shprehet pas kamerës: "O ALbin he të lumtë"!

Ja dhe fotoja:
    Kete me te zeze se kam te qarte!!!
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    O zot bash shumee me interesojka edhe mua,e pate more si i ngriti tre gishta qka kerkoi te Albini ajo lopa !!!
    Po prandaj, kur Albini me shokë e injoruan shkinën as ia varën fare, kameramani nuk u durua pa thën "O, të lumtë o Albin"!

Dhe Nete mos u cudit fort, se në këtë Kuvend ke për të parë edhe gjëra të tjera sa ka me t'u dukur sikur je duke ndjekur një Kuvend Serbie! Kjo ka për të mbetur hicgjë. Ky është vetëm fillimi.

Paramendo kur të dalë herën tjetër trajkovicka e të thotë. "Unë jam krenare që po marr pjesë në Kuvendin e zemrës e djepit të Serbisë"; "Kosovo i Metohija je koljevka Serbije" ( Kosova dhe Metohija është djepi i Serbisë ).

Prandaj as ti as të tjerët mos u befasoni në të ardhmen për gjera të tilla!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 24-02-2011 më 08:50

Kete me te zeze se kam te qarte!!!

"Kameramani nuk përmbahet, kur Albini e injoron tërësisht shkinën, shprehet pas kamerës: "O ALbin he të lumtë"!
    Po Adrianë e injoroi në këtë rast e ka këtë kuptim: në Shqipëri thonë "nuk ia vari fare", ndërkaq ne në Kosovë themi "nuk ia rrasi hic" dhe për këtë ai që thotë"O Albin të lumtë" është kameranai i cili nuk durohet pa folur.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Shkon funderrina shkine i afrohet Liburnit tu "qeshe", qe kane qene gjithmone te persekutuar familjarisht nga soji i saj shkinor. Ptu shkina e keqe, sorra!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Po prandaj, kur Albini me shokë e injoruan shkinën as ia varën fare, kameramani nuk u durua pa thën "O, të lumtë o Albin"!

Dhe Nete mos u cudit fort, se në këtë Kuvend ke për të parë edhe gjëra të tjera sa ka me t'u dukur sikur je duke ndjekur një Kuvend Serbie! Kjo ka për të mbetur hicgjë. Ky është vetëm fillimi.

Paramendo kur të dalë herën tjetër trajkovicka e të thotë. "Unë jam krenare që po marr pjesë në Kuvendin e zemrës e djepit të Serbisë" "Kosovo i Metohija je koljevka Serbije" ( Kosova dhe Metohija janë djepi i Serbisë ).

Ne te vetem se nuk e kuptume!!!

FLM te pershendes.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Paramendo kur të dalë herën tjetër trajkovicka e të thotë. "Unë jam krenare që po marr pjesë në Kuvendin e zemrës e djepit të Serbisë" "Kosovo i Metohija je koljevka Serbije" ( Kosova dhe Metohija janë djepi i Serbisë ).

Po si mos te quditem ore i nderuar,kur nje serbe ben ne kuvend qfare ti doje pika e qejfit,pa i terhjekur verejtjen askush!!turp te kene turpe.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Shkon funderrina shkine i afrohet Liburnit tu "qeshe", qe kane qene gjithmone te persekutuar familjarisht nga soji i saj shkinor. Ptu shkina e keqe, sorra!
    ah idioti qe nuk i ka thene '' mu largo pak zonje se te bjen era perrq...keshtu do ja kishte dhier e jo ashtu tuj ndenj si hu gardhi..

o zot mjer kosova kush e drejton...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ah idioti qe nuk i ka thene '' mu largo pak zonje se te bjen era perrq...keshtu do ja kishte dhier e jo ashtu tuj ndenj si hu gardhi..

o zot mjer kosova kush e drejton...
    Hic mos u merzit ti se i thote ai. duhet ta kete marr mesazhin ajo me injorimin qe i bene, nese jo dine edhe te flasin.

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •