Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 112

Në Kuvendin e Kosovës u tha "Kosovo i Metohija" dhe askush nuk reagoi

. .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Pasha Zotin, o Bac, as mue nuk um erdh hiq mirë, po çka me ba bre Bac!

....

Ka vite, jo por ka shumë vite që nuk kam dëgjuar shëmti më të madhe se sot. Jo vetëm shëmti, por edhe poshtërim total! Ani ku se?! Në Kuvendin e Kosovës.

Unë nga natyra nuk jam racist. Nuk i urrej kombet tjera. Njeriun e vlerësoj vetëm si njeri pa ngjyrim partiak, kombëtar dhe religjioz dhe sipas kësaj për mua në botë ka vetëm dy lloje njerëzish: të mirë dhe të këqinj. Por, në momente të caktuar jam shumë agresiv, sidomos kur dikush më fyen mbi baza kombëtare.

Ajo që dëgjova sonte në televizor, kur Trajkoviq tha "Kosovo i Metohija" më shokoi. Kjo më ktheu në vitet e 90. Dhe edhe më shumë u shokova kur asnjëri nga të pranishmit nuk qe në gjendje të reagonte, jo si një rrugaç, por në mënyrë institucionale t'i thoshte: "Zonjë, të paska mbetur sahati prapa. Ajo "Kosovo i Metohija" ka përenduar moti. Tani je në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Dhe derisa ke pranuar të votohesh duhet të pranosh edhe kushtetutën dhe Repubikën e Kosovës.

Se pse nuk e bëri këtë kryeparlamentari ,kryeminstri ose edhe ndonjë deputet, këtë nuk e di!

Mbase, u duhen numra dhe që të mos prishet koalicioni durojnë edhe gjera të tilla!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 22-02-2011 më 18:51

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

....

Ka vite, jo por ka shumë vite që nuk kam dëgjuar shëmti më të madhe se sot. Ani ku? Në Kuvendin e Kosovë
    ske pse quditesh kur te gjithe deputetet jane nga drenica jote o projekti21.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hardi

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    .....as ata patriotat me baterija nuk reaguna a? vetfundosja?
    nime keta hajn m.u.t , ven e pa ven ?....ju ka ardh bajat me reagu...fotleja e nxet kan than po na perjashtojn sa mir te kuka ketu ...
    se kush esht me bateria u pa sot publikisht qfar turpi ja bet popullit o te pa bes keni zgjedh je prsident dhender i rusis dhe je anti shqiptar e tash per turpin e juaj tentoni ende ti akuzoni kta .TE LV.V jo u pa turpi vet partia juaj neriu 2 i PDK-S JAKUPI U DEKLARUA PUBLIKSISHT PER PAZARE kurse fatmir limaj veq ka fillu mejav qit trathtit qe po beni ju

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Sot U Votua Per Nje President Qe Esht Turpi Me I Madh Qe Is Esht Ber Ndonje Her Kosoves Nga 11 Vota Kunder Pacovit Nderhyrja E Hashim Shumarit Arriti Ne 4 Vota Kunder Pra Para Kamerave U Ben Dallaveret Dhe Dhe Hajnit Pra Paramendoni Si Kan Mund Te Ndodhin Votat E Me Hershme No..coment

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Projekti21_21

....

Ka vite, jo por ka shumë vite që nuk kam dëgjuar shëmti më të madhe se sot. Jo vetëm shëmti, por edhe poshtërim total! Ani ku se?! Në Kuvendin e Kosovës.

Unë nga natyra nuk jam racist. Nuk i urrej kombet tjera. Njeriun e vlerësoj vetëm si njeri pa ngjyrim partiak, kombëtar dhe religjioz dhe sipas kësaj për mua në botë ka vetëm dy lloje njerëzish: të mirë dhe të këqinj. Por, në momente të caktuar jam shumë agresiv, sidomos kur dikush më fyen mbi baza kombëtare.

Ajo që dëgjova sonte në televizor, kur Trajkoviq tha "Kosovo i Metohija" më shokoi. Kjo më ktheu në vitet e 90. Dhe edhe më shumë u shokova kur asnjëri nga të pranishmit nuk qe në gjendje të reagonte, jo si një rrugaç, por në mënyrë institucionale t'i thoshte: "Zonjë, të paska mbetur sahati prapa. Ajo "Kosovo i Metohija" ka përenduar moti. Tani je në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Dhe derisa ke pranuar të votohesh duhet të pranosh edhe kushtetutën dhe Repubikën e Kosovës.

Se pse nuk e bëri këtë kryeparlamentari ,kryeminstri ose edhe ndonjë deputet, këtë nuk e di!

Mbase, u duhen numra dhe që të mos prishet koalicioni durojnë edhe gjera të tilla!!
    O ZOTRI KTA NE QEVERI KAN GUZIM TA KERCNOJN ALBIN KURTIN KURSE PER KOSOVE KTYNE BASH SI HAN PALLA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Tung projekti21_dk .
    Diku kishe shkruar kunder Dr .Sali Berishes , duke nxitur Shqiptaret njejte sikur rexhep qosja e haxhi qamili ,perafersisht keshtu :- cka prisni dilni e vraeni tani deri sa eshte gjalle ,apo pritni deri sa te vdes .
    Megjithese ata berllogjet komuniste te Shqiperise kane fole e shpifin cka mos kunder Dr Berishes , por te nxisin apo kerkojne vdekjen e tij ashtu hapur- publikisht sikur ti, nuk e kane bere akoma .Apo te pakten une nuk kam ndegjuar e as kam lexuar.

Te ,te vjen turp ,per thirje vrasjesh nder Shqiptare .

Ne pac zuze e k-oqe dil e vrai ata te tute ata plehrat e Drenices:- hashimin ,jakupin ,azemin e te tjere ,qe lejojne te flitet ne Kuvendin e Kosoves serbisht dhe bile per `` Kosovo i Metohiu `` e jo Kosove.

Lopari din me ruajte bollica e lope e me shkep plehun e tyre .
    E tani hashim lopari eshte ne stadin e shkepjes se plehut te bollicave te tij .

Tani ne teme.
    Tani per kete loparin e Brojes ,tavarishcin drenicake hashim dhe lopet e bollicat e Drenices te kuvendit te Kosoves.

Si erdhi deri tek kjohja , per ta spjeguar e kam nje mesele te mire .

Njeher nje katunar ,per te mbajtur familjen gjalle ishte mare me tuxharllek-tregeti ne relacionin fshat - qytet .
    Mer me shit nga fshati cka s`ka qyteti e mer nga qyteti cka nuk ka fshati .
    Po katundi i qenka gjetur thelle ne male e keshtu eshte dashur me i lkaluar edhe disa peronje te medha , sidomos mbas rejshjeve te shiut .
    Njehere ,ky katundari e kishte ngarkuar gomarin me sheqer per ne katund .
    Kur arin tek peroi i madh , gomari pengohet neper gure qe kishte pru proji dhe te rexohet me kembe perpjet midis peroi me gjithe ngarken.

I Zoiti mundohet qe ta con ne kembe gomarin ne cdo menyre e me cdo kusht, mos i shkon kot/dem ngarkesa e sheqerit -se tretet ne uje .
    Dikur e con , e gomari vazdhon te ecen .
    Kur kalon proin dhe fillon kodren perpjet gomari e sheh se e ka baren e vete shum me te lehte ,dhe normalisht gezohet.

Heres tjeter i zoti e ngarkon gomarin me lesh ,per ne qytet ,dhe perse leshi eshte i lehte ,normalisht thaset kane qenur te medha ,keshtu gomari ishte lodhur duke terhequr baren nga porendet e rruges e lodhe me shpirt .
    Dhe ,shihe ti sa i mencur gomari , sa vjen tek peroi i ishte kujtuar ngarkesa kur ishte rexuar dhe ngarkesa i ishte lehtesuar dhe si perfundim , gomari luan lojen ti con kembet perpjet vete,duke menduar se do i lehtesohet bara .Se i kishte rene mire e mbel heren e pare.
    E ti vardisen pronari ne hu krese e vitheve gomarit deri sa cohet , por tani gomarit i dridhen kembet nga bara e rende, se leshi ishte mbushur uje .
    E ashtu me ngarkesen e sterrende e hunin e te zotit vitheve e krese , gomari e dergon ngarekesen deri ne qytet .

Po edhe keti loparit te brojes dhe atyre lopeve dhe bollicave te Drenices , perse iu ra embel karikja heren e pare , beri/ne cka mos per tu ulur perseri aty bute e xhepat plot , vodhen votat jo vetem me te madhe por ne menyre Industriale .
    Dhe formuan qeverine e leshit ( dhe ate lesh arapi ) edhe me te ndyte se qeveria e pare e fadil hoxhes dhe qeveria e rahman morines ,prandaj folet serbisht per `` kosovu i metohiu`` e shum shpejt ka per tu folur edhe rusishit qe besa .
    Keshtu bejne vetem loparet `` hill billy-t `` e Kosoves .

Sikur duket deri tani pak kishim pase qene ndare ne pes shtete dhe do kemi edhe ndarje te tjera me kesi qeverish me lopar te hunit e te litarit ne krye.
    Turpi i mbulofte ata dhe familjet e tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DriniM : 22-02-2011 më 19:14

Citim Postuar më parë nga DriniM Lexo Postimin
    Tung projekti21_dk .
    1. Diku kishe shkruar kunder Dr .Sali Berishes , duke nxitur Shqiptaret njejte sikur rexhep qosja e haxhi qamili ,perafersisht keshtu :- cka prisni dilni e vraeni tani deri sa eshte gjalle ,apo pritni deri sa te vdes .
    Megjithese ata berllogjet komuniste te Shqiperise kane fole e shpifin cka mos kunder Dr Berishes , por te nxisin apo kerkojne vdekjen e tij ashtu hapur- publikisht sikur ti, nuk e kane bere akoma .Apo te pakten une nuk kam ndegjuar e as kam lexuar.

2. Te ,te vjen turp ,per thirje vrasjesh nder Shqiptare .

3. Ne pac zuze e k-oqe dil e vrai ata te tute ata plehrat e Drenices:- hashimin ,jakupin ,azemin e te tjere ,qe lejojne te flitet ne Kuvendin e Kosoves serbisht dhe bile per `` Kosovo i Metohiu `` e jo Kosove.
    Përshëndetje DriniM. Unë shpesh jam i ashpër kur shoh dicka të keqe që po u ngjet shqiptarëve në tërësi, por fatkeqësisht dhe nuk kam dëshirë që prognozat po më dalin të sakta,

1. Duhet ta kuptosh metaforën. Nuk ishe fjala që të vritej, por për të mirën e Shqipërisë që të hiqej. Mos pritni pra që vdekja t'ua marrë Salon, sepse janë dy gjëra që nuk shkojnë bashkë:
    Shqipëri edhe Sali kurrë nuk do të bëjnë. Nuk ka Shqipëri me Sali ( as me shumicën e kësaj garde politike pa përjashtim partiak, dmth PD, PS, etje etj ). Në Shqipëri duhet të vijnë njerëz nga jashtë që kanë mësuar se c'është demokracia e mirëqenia njerëzore.
    Ta mbani vath në vesh pra: Një Shqipëri pa Sali ( dhe shumë Salia të tjerë )

2. Unë kurrë as kam bërë as do të bëj thirrje për vrasje ndërshqiptare, përkundrazi unë bëj thirrje për bashkim e mirëqenie shqiptare. Duhet të shpëtojnë një herë e mirë shqiptarët.

3. Unë me lart e potencova kryeparlamentarin dhe kryeministrin, por te ky rast të gjithë janë të barabartë. Secili deputet ka pasur mundësi të reagonte!

Respekt për ty e për gjithë ata që ia duan të mirën shqiptarisë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 22-02-2011 më 19:41

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    haj ta gezoni presidentin e ri. duket shume njeri diplomatik.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    . .
    parpara teje bije edhe guj o baci jem. shyqyr qi nuk pi ditkshe kon e ke lon mas veti. tan m u t a e hajna. po tuna bac qi kta t flliqt kon me ta qit faqen e zez e kon me ja nis me t sha edhe ty.

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •