Close
Faqja 21 prej 35 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 341
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ne fillim ajo aldi ,pastaj vijn gjerat e tjera!
    I pe dhuratat e meparshme?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=angelina o2;3020697
    Mė ka bėrė pėrshtypje qė gjermanėt e mbajnė unazėn e martesės nė dorėn e djathtė. Nė fakt, unaza e fejesės vendoset nė fillim nė dorėn e majtė, e mė pas, kur vendoset tė martohet, gjatė ceremonisė, vendoset nė tė djathtėn. Ne popujt lindor e vendosim direkt nė tė majtėn [/QUOTE]

mua te them te drejten as nuk me interesojne fare gjera te tilla dhe nuk e njoh traditen, por para pak ditesh po me pyeste nje shok i imi nga serbia se ne cilen dore e mbajme unazen ne shqiptaret.
    une normalisht i thashe qe nuk ia kam idene fare, ndersa ai me tregoi se ata e mbajne ne te djathten.
    arsyeja ishte qe kur i japin doren nje personi, ai te shohe qe ka te beje me nje person te martuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    mua te them te drejten as nuk me interesojne fare gjera te tilla dhe nuk e njoh traditen, por para pak ditesh po me pyeste nje shok i imi nga serbia se ne cilen dore e mbajme unazen ne shqiptaret.
    une normalisht i thashe qe nuk ia kam idene fare, ndersa ai me tregoi se ata e mbajne ne te djathten.
    arsyeja ishte qe kur i japin doren nje personi, ai te shohe qe ka te beje me nje person te martuar.
    Si nuk ja paske idene fare? S'ke qene prezent ne ndonje dasem ti, apo s'ke pare ndonje person te afert me unaze? ahahahah, i papare je!!

Ta them une qe mos te mbetesh i "paditur" Ne shqiptaret e mbajne ne doren e majte ate te marteses, ekzaktesisht ne gishtin e katert.

Nuk e di per gjermanet, por une kete gje e kam vene re te izraelitet, edhe ato e mbajne ne doren e djathte unazen e marteses.

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Si nuk ja paske idene fare? S'ke qene prezent ne ndonje dasem ti, apo s'ke pare ndonje person te afert me unaze? ahahahah, i papare je!!
    .
    hahaha!!! jam shume injorant ne kete aspekt...
    ne dasmen e fundit qe kam qene prezent ne shqiperi, kam qene 13 vjec me duket

nuk me pelqejne dasmat dhe thuajse cdo vere me duhet te shpik nje genjeshter te besueshme, per te mos shkuar ne dasmen e rradhes...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    sa rendesi i japin ca cmimit te unazes,amon mi amon mjafton te jepet me dashuri dhe nga njeriu qe doni,po sesa ka kushtuar svlen hic

i/e regjistruar Maska e addela
    Anėtarėsuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Nuk mendoj se unaza eshte vec nje simbol i dashurise.......Me teper nje tradite qe duhet ndjekur,nje procedure qe te kalosh ne fejese/martese!!!
    tamon,nga fejese direkt martese. mos e luj mo nime se i ke von vulen.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    un sjam kundra baraziz femer mashkull,anzi jam ne favor te kesaj gjeje! sa per ate qe the ti admiral,femra mashkullit ja kthen dhuraten me shum shum gjera qe meshkujt as qe i japin shum vlere!burri i dhuron gruas nje unaze(te shtrejnte,spo caktoj cmim)gruaja i dhuron femijet....ku ka me mire?ca do buri me shum?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    un sjam kundra baraziz femer mashkull,anzi jam ne favor te kesaj gjeje! sa per ate qe the ti admiral,femra mashkullit ja kthen dhuraten me shum shum gjera qe meshkujt as qe i japin shum vlere!burri i dhuron gruas nje unaze(te shtrejnte,spo caktoj cmim)gruaja i dhuron femijet....ku ka me mire?ca do buri me shum?
    Femijet i ben burri me djersen e b.....
    ballit.
    Harxhon palcen e kurizit per femijet e tij
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po kush e mban 9 muaj ne bark se ?!burri me gjithmen kryen nje pjese te rendesishme te processit por ne ato momente edhe po ploteson nevojat e veta(soddisfa i suoi bisogni)!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    po kush e mban 9 muaj ne bark se ?!burri me gjithmen kryen nje pjese te rendesishme te processit por ne ato momente edhe po ploteson nevojat e veta(soddisfa i suoi bisogni)!
    A s`keni faj ju joooooooo
    Kemi faj ne qe harxhohemi
    Ju s`ta dini as per nder
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 21 prej 35 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •