[QUOTE=angelina o2;3020697
Mė ka bėrė pėrshtypje qė gjermanėt e mbajnė unazėn e martesės nė dorėn e djathtė. Nė fakt, unaza e fejesės vendoset nė fillim nė dorėn e majtė, e mė pas, kur vendoset tė martohet, gjatė ceremonisė, vendoset nė tė djathtėn. Ne popujt lindor e vendosim direkt nė tė majtėn [/QUOTE]
mua te them te drejten as nuk me interesojne fare gjera te tilla dhe nuk e njoh traditen, por para pak ditesh po me pyeste nje shok i imi nga serbia se ne cilen dore e mbajme unazen ne shqiptaret.
une normalisht i thashe qe nuk ia kam idene fare, ndersa ai me tregoi se ata e mbajne ne te djathten.
arsyeja ishte qe kur i japin doren nje personi, ai te shohe qe ka te beje me nje person te martuar.
Vasudhaiva Kutumbakam
Si nuk ja paske idene fare? S'ke qene prezent ne ndonje dasem ti, apo s'ke pare ndonje person te afert me unaze? ahahahah, i papare je!!
Ta them une qe mos te mbetesh i "paditur"Ne shqiptaret e mbajne ne doren e majte ate te marteses, ekzaktesisht ne gishtin e katert.
Nuk e di per gjermanet, por une kete gje e kam vene re te izraelitet, edhe ato e mbajne ne doren e djathte unazen e marteses.
La vita non si spiega, si VIVE!
Vasudhaiva Kutumbakam
sa rendesi i japin ca cmimit te unazes,amon mi amon mjafton te jepet me dashuri dhe nga njeriu qe doni,po sesa ka kushtuar svlen hic
un sjam kundra baraziz femer mashkull,anzi jam ne favor te kesaj gjeje! sa per ate qe the ti admiral,femra mashkullit ja kthen dhuraten me shum shum gjera qe meshkujt as qe i japin shum vlere!burri i dhuron gruas nje unaze(te shtrejnte,spo caktoj cmim)gruaja i dhuron femijet....ku ka me mire?ca do buri me shum?
po kush e mban 9 muaj ne bark se ?!burri me gjithmen kryen nje pjese te rendesishme te processit por ne ato momente edhe po ploteson nevojat e veta(soddisfa i suoi bisogni)!
Krijoni Kontakt