Nuk mendoj se unaza eshte vec nje simbol i dashurise.......Me teper nje tradite qe duhet ndjekur,nje procedure qe te kalosh ne fejese/martese!!!
Nuk mendoj se unaza eshte vec nje simbol i dashurise.......Me teper nje tradite qe duhet ndjekur,nje procedure qe te kalosh ne fejese/martese!!!
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Unaza eshte simbol i lidhjes, marteses tende. I sherben me shume te tjereve te kuptojne gjendjen tende civile sesa i sherben dashurise tende.
Dashuria nuk ka nevoje per reklamime te tilla.
Perla prandaj dhe meshkujt e heqin. Jane modesta. Nuk u pelqen ti bejne shume reklame dashurise se tyre per partneren. U pelqen "fshehtesia".![]()
Feelings change - memories don't.
Si joMadje disave ju ben dhe alergji lol
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Kush mi gruaja apo unaza?![]()
Feelings change - memories don't.
po ka raste qe duhet hequr unaza... s'ke c'ben.
sdq per mua eshte thjeshte nje simbol kot, i vendosur nga kush e di kush dhe qe shumica e njerezve e ndjekin verberisht.
nese ata qe kane shpikur kete kuptim per unazen, ne vend te saj do kishin vendosur te mbanin nje filxhan, njerezit perseri do dilnin ne rruge me filxhan ne gisht...
eshte vetem nje konformizem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 18-02-2011 mė 06:27
Vasudhaiva Kutumbakam
Edhe burrat ashtu e kane unazen simbol te dashuris aaaaaaahahaha
keto dite ēova ne shtrat nje me unaz ahahahahah
ishte shume i dashuruar ,me unazen lol
nuk e di pse me intrigojne gjithmone ata me unaz ?
si duket me pelqen konkurrenca lol
Ē'ke moj zemėr qė rėnkon; koka bėn, koka pėson.
Sidomos ata qė punojnė nėpėr "baustele" :dpo ka raste qe duhet hequr unaza... s'ke c'ben.
Edhe unė sikurse tė gjitha femrat :P, nė rininė time tė hershme kam menduar e ėndėrruar, qė bashkėshorti im tė mbajė njė unazė nociale, domosdoshmėrisht, ku nė atė rreth floriri tė fusė gjithė vyrtytshmėrinė e tij.
Dashurinė le tė ma shfaqė mua, kurse vyrtytshmėrinė le ta shohin tė tjerėt.
Ėndrra ngelet e pandryshuar edhe sot.![]()
Love has no limits
Krijoni Kontakt