Close
Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 341
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Admiral, aldo mos u boni merak ju se nuk ble vetem mashkulli unaze per nusen, por edhe nusja per dhenderin.
    Mire eshte qe unazat te kene te dyja te njejten vlere se s'ka kuptim pastaj. Keshtu mi gold diggers kur te pretendoni unaze 50,000 euroshe, bejini llogarite si per veten tuaj. Do dhe burri te mbaje ne gisht nje unaze te tille. Nuk lihet burri me teneqe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 20-02-2011 mė 11:31
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ore admiral duhet te boj me teper mashkulli per femren se sa e kunderta...kjo nuk eshte nje gje e re ,ka ekzistuar me koh e me vakt!
    Po, po keshtu ka qene gjithmone
    Mashkulli paguan nga xhepi, - femra paguan ne natyre.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Admiral, aldo mos u boni merak ju se nuk ble vetem mashkulli unaze per nusen, por edhe nusja per dhenderin.
    Mire eshte qe unazat te kene te dyja te njejten vlere se s'ka kuptim pastaj. Keshtu mi gold diggers kur te pretendoni unaze 50,000 euroshe, bejini llogarite si per veten tuaj. Do dhe burri te mbaje ne gisht nje unaze te tille. Nuk lihet burri me teneqe.
    hahaha

50 mije Euro? Te hipi ketu dhe te shikoje Stambollin I'm broke
    I can't afford a house let alone a ring that pricey

ka unaze te me bukur se kjo? do shkrij zinxhirin qe me ka bere mami dhurate kur isha 14 vjec, 51 cm, 14k (karat ) dhe do e bej unaze per ate. lol shaka, kot se si me erdhi ne mendje :| me duket sepse po shikoja oren :|
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    me habisin disa femra ....kush eshte ajo qe nuk don qe i dashuri,i fejuari apo burri ti boj nje dhurate (ose shum dhurata )te shtrejnta?un per vete boj veshtiresi ta besoj kte gjo!
    sic than dhe anetare te tjer me siper ,persa i perket cmimit te unazes,ajo njehere ne jete blehet(nese cdo gjo shko mire natyrisht) ,kshuqe pse sduhet te kushtoje?
    Nuk ke pse habitesh fare. Normale qe te gjithe do donin te merrnin dhurata nga i dashuri apo e dashura (sepse dhe meshkujt normalisht do donin), por ndryshimi qendron te fakti qe jo te gjithe mendojme qe vleren e dickaje e tregon shuma e parave qe duhen.
    Ka plot unaza sh te bukura qe i gjen shume here me lire, nuk ka lidhje fare cmimi por personi qe t'a dhuron. Pastaj, te blesh dicka materiale 10,000$ personalisht me duket cmenduri.... edhe sikur ti kete ato para, do preferoja te me dhuronte psh nje udhetim ne ndonje ishull perrallor sesa nje unaze

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ty te dhimsen parate e mija ?
    hahaha, nuk me dhimbsen parate e tua jo, me vjen keq qe i ben qejfin kot duke i thene: po, ta blej une Mos e meso qysh ne fillim me plotesim tekash se do mbetesh keq pastaj.Fillon me unazen 10,000$, pastaj dalim te varsja dhe vathet qe duhen kombinuar me unazen...etj etj

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    hahaha, nuk me dhimbsen parate e tua jo, me vjen keq qe i ben qejfin kot duke i thene: po, ta blej une Mos e meso qysh ne fillim me plotesim tekash se do mbetesh keq pastaj.Fillon me unazen 10,000$, pastaj dalim te varsja dhe vathet qe duhen kombinuar me unazen...etj etj :
    Po kuptoj qe ti i njeh shume pak femrat dhe aq me pak meshkujt
    Ka gra qe i bejne meshkujt te harxhojne edhe ate qe nuk kane , per te plotesuar tekat e tyre, Ashtu sic ka edhe meshkuj idiote qe u plotesojne cdo teke ketyre femrave.
    Ne te kundert nuk do te prodhoheshin fare keto unazat e shtrenjta.
    Rini urte tani , mos me prishni pune me elonna - n , se mezi po ja prish mendjen
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Sa tė cekėt disa kėtu. Mė vjen tė qesh vėrtet.

Unaza ėshtė simol i dashurisė sė pėrjetshme.Pėrjetėsia pėrcillet pikėrisht nė formėn e rrethit, i cili nuk ka as fillim as fund. Mbajtja e unazės ėshtė simbol i dashurisė sė ndėrsjelltė, besnikėrisė dhe pėrkatėsisė. Ashtu si thuhet: "Forma rrethore e unazės do tė thotė, qė dashuria e pambarimtė e pėrkushtimi pėr njėri tjetrin qarkullojnė si nė njė rreth, nga njėri tek tjetri, pėrgjithmonė e nė pėrjetėsi, derisa vdekja tė ndajė''

Ėshtė kjo simbolika e fshehur pas unazės sė martesės. Por ėshtė e pamundur ti shpėtojė si ēdo simbolikė tjetėr komercializmit e materializmit e tė banalizohet kėshtu

Unė do i fusja njė shqelmė thybės e do ta turpėroja nė mes tė tė gjithėve nqs im shoq do tė mė dhuronte, pas kursimeve disa vjeēare, njė unazė tė shtrenjtė. Pse? E para, sepse do tė thonte se nuk mė ka njohur aspak dhe e dyta sepse do tė tregonte qė ishte mendjelehtė duke kursyer pėr njė unazė, kur mund t'mė blinte fare mirė njė vilė :P

Mė ka bėrė pėrshtypje qė gjermanėt e mbajnė unazėn e martesės nė dorėn e djathtė. Nė fakt, unaza e fejesės vendoset nė fillim nė dorėn e majtė, e mė pas, kur vendoset tė martohet, gjatė ceremonisė, vendoset nė tė djathtėn. Ne popujt lindor e vendosim direkt nė tė majtėn.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 20-02-2011 mė 12:13
    Elegance is an attitude.

Po kuptoj qe ti i njeh shume pak femrat dhe aq me pak meshkujt
    Ka gra qe i bejne meshkujt te harxhojne edhe ate qe nuk kane , per te plotesuar tekat e tyre, Ashtu sic ka edhe meshkuj idiote qe u plotesojne cdo teke ketyre femrave.
    Ne te kundert nuk do te prodhoheshin fare keto unazat e shtrenjta.
    Rini urte tani , mos me prishni pune me elonna - n , se mezi po ja prish mendjen
    Jo me jo, i njoh shume mire. Ato qe nuk njoh une (ose me sakte bej sikur nuk i njoh) jane ato meshkujt qe ti ke quajtur idiot e ato femra qe une do i quaje idjote

Nuk me pelqejne fare keto gra qe i bejne meshkujt e tyre qe te harxhojne gjithcka, gje qe le te kuptoj qe keto gra duan parate e personit qe kane ne krah e jo vete ate, e mbi te gjitha nuk me pelqejne fare ato meshkuj qe e ulin veten deri ne ate pike sa ti plotesojne tekat femrave. Nese nje mashkulli ja ka qejfi ti blej dicka femres se tij, ok.... por nese nje femer arrin gjer ne ate pike e ti thote: une dua kete unazen aty qe ben 10,000$ ose hic fare...te isha une ne vend te tyre do i thoja: ok, me mire hic fare hahahahahah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Jo me jo, i njoh shume mire. Ato qe nuk njoh une (ose me sakte bej sikur nuk i njoh) jane ato meshkujt qe ti ke quajtur idiot e ato femra qe une do i quaje idjote

Nuk me pelqejne fare keto gra qe i bejne meshkujt e tyre qe te harxhojne gjithcka, gje qe le te kuptoj qe keto gra duan parate e personit qe kane ne krah e jo vete ate, e mbi te gjitha nuk me pelqejne fare ato meshkuj qe e ulin veten deri ne ate pike sa ti plotesojne tekat femrave. Nese nje mashkulli ja ka qejfi ti blej dicka femres se tij, ok.... por nese nje femer arrin gjer ne ate pike e ti thote: une dua kete unazen aty qe ben 10,000$ ose hic fare...te isha une ne vend te tyre do i thoja: ok, me mire hic fare hahahahahah
    sa mire do ishte te ma shpjegoje ne pv mi dreq se me prishe pune tani
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

sa mire do ishte te ma shpjegoje ne pv mi dreq se me prishe pune tani
    ahhahahaha, jo me s'te kam prishur pune.... Elona vazhdon te jete e kesaj ideje, kshuqe ti vazhdo rrugen qe ke ndjekur e per hajer ishalla!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    haha. nuk te takon ty te flasesh per varferi apo pasuri shpirti pasi per ty, nje burre, per te qene burre per se mbari duhet te te beje nje dhurate te shtrenjte (ndoshta ia ben edhe nja dy tri te tjerave si ty, por kjo s'ka rendesi lol).

ia vlene te kursesh 2 vjet per te bere nje dhurate te shtrenjte?! haha. cfare arsyetimi i cuditshem...
    po pse nuk kursen ti per t'i bere partnerit nje dhurate te tille???
    eshte qesharake si pas fjaleve te tilla, ato si ti, keni edhe goje te flisni per barazi mashkull/ femer... lol

per sa me perket mua, une jam antikonformist... nuk me pelqen martesa e jo me fejesa... per mua eshte dicka e kote.
    te pakten martesa ka vlere juridike, fejesa nuk ka asnje fare vlere...

Qe te kuptohen dy njerez duhet te ken njejtin nivel ne te gjitha drejtimet.Ty te duken shume 10000$ dikush tjeter ble nje vile ,e dikush tjeter i le per te fjetur nje nat ne nje hotel ...dikush i le ne nje nate kumari.... ekshu kshu s'ja vlen te diskutosh me..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 20-02-2011 mė 12:58
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Simboli i shqiponjės me dy koka nė flamurin tonė kombėtar
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 464
    Postimi i Fundit: 17-06-2023, 04:16
  2. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •