Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 112
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Nuk ashete dyftyresi,kur shqyptaret e shkrete munedohen ta gjejen realitetin, ku qendron e keqja qe te shkretit shqyptar nuk bejen hajer?! dyftyresia, hyq e pa ftyre ashete kur te keqes i thua e mire dhe anasjelletas. Te mjeret shqyptar i haregjuan i bene kurban me te miret. Sot ne duar te kujet ka mbete Kosova e shqyptari? Po Yllirida mos jen me mire atje shqyptaret e nemun?Po Kosova Linedore,Lugina e Presheves?kote pyesin Shquptaret 3 Lufta u ban! kudo Demokraci dhe Liri? pakicat ne shtepin tone gezojen me shum te drejta se na?! Pse nai han dheu me te miret?! Shqypetaret su ka mbete tjeter perpos te fillojen te vetedijesohen. te mesojen nga gabimet e se kalumes. Mos te bien me viketim e manipulimeve te njerzve qe nuk ju skuqet ftyra.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Aloe Lexo Postimin
    cfare kuptomi ka:- "Kosovo i Metohija"?
    Aloe, eshte toponim serb per Kosoven dhe per ne Shqiptaret e Kosoves eshte ofenduese (po mendoj per ata qe kane gjak shqiptari e jo Euro ne vend te gjakut)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Po mire bre,po a e ndegjut qfare menyre ja kthej Zoti Jakup Krasniqi......Hajte se e dine kta ma mire se ju kur u deshte kta e deshmune qe nuk e dojn serbin ne Kosove,e pse fol nje shkine me mikrofone midise Repoblikes se Kosoves kjo seshte asgje,cka ti besh ne te kaluaren...
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Aloe Lexo Postimin
    cfare kuptomi ka:- "Kosovo i Metohija"?
    Ky termi qe perdoret nga shkiet eshte perpjekje e shkieve per ta ndare Kosoven ne dysh, per te mos njohur teresine territoriale dhe kufijte e shtetit te Kosoves.

Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Une mendoje se bene mire qe nuk reagoi askush! Pse duhet te mirremi ne me rada trajkovic? Cfar mendoni se do te ndodhte nese dikush do te reagonte? Mos ndoshta rada do te kerkonte falje? Ka kaluar koha kur duhej te reagojme per provokime te tilla, ato jane vjetruar dhe eshte vetem humbje energjie dhe kohe te mirresh me provokime te tilla dhe individ si rada trajkovic.
    Përshëndetje Mexhi. Në shikim të parë ke të drejtë kur e thua këtë, por për ne është e rëndë kjo. Ne e kemi përjetuar rëndë kohën kur na u mor autonomia edhe kushtetuta dhe kur iu ndryshuar emri kosovës nga Kosovë në Kosovo i Metohija. Unë në postimin tim nuk thashë as t'i ndërpritej fjala as të reagohej ashpër, por thashë t'i thuhej pasj fjalimt të saj: Zonjë të paska mbetur sahati prapa. Ka perënduar ajo kohë...
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Zonjë të paska mbetur sahati prapa. Ka perënduar ajo kohë...
    Jo besa ajo u kercnua qe nuk don ta quajm ,,zonje''Ndoshta eshte dasht ta quajn ,,zonjush''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

gabim e ke mexh

Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Une mendoje se bene mire qe nuk reagoi askush! Pse duhet te mirremi ne me rada trajkovic? Cfar mendoni se do te ndodhte nese dikush do te reagonte? Mos ndoshta rada do te kerkonte falje? Ka kaluar koha kur duhej te reagojme per provokime te tilla, ato jane vjetruar dhe eshte vetem humbje energjie dhe kohe te mirresh me provokime te tilla dhe individ si rada trajkovic.
    nuk e di nese e din historine e gramit i dashur..nese nuk e din po ta them veq shkurt..grami i tha rrushit veq me len ta futi kemben ne vreshten tande se e di vete se cka bej....

edhe ne kuvendin e '' kosovo i metohije '' duhet ti thuhej ashper kesaj shkine se te jan ngaterruar stacionet..nese kerkon parlamentin e kosovo i metohije shko te nana shkine dhe gjeje..mexhi parlamendi i kosoves nuk eshte arene ku deputetet te shfaqin arrogancen e tyre..jo ore ai eshte nje institucion kushtetues dhe duhet rrespektuar ne te gjithe parametrat e tij..ndryshe ai e humb vleren dhe kredibilitetin e tij..gjithsesi ne te vertete ai e ka humbur me kohe kete kredibilitet pasi po te kishte kryetare dhe deputete me kembe te forta ne toke kjo shkina dhe bijt e shkinave nuk do guxonin te flisnin siq ju vjen per ndoresh..po per fat te keq shume pak i kemi me kembe te ngulura ne toke..pjesa me e madhe jan nga te fryje era..duke e pare kete tashme rada e ka hedhe hapin e pare..e ka futur kemben ne vresh..shihe cka per te ngjare ne te ardhmen kur tju shaje nanen mcusit e kryeclirimtarit ..dhe do jemi ketu kur edhe mcusi edhe kryeclirimtari do ulin koken si te dhier ne breke e nuk do e hapin gojen..jan ne qark e nuk bejne as gek as mek...

edhe nje gje me ben shume pershtypje ne kuvendin e kosoves por edhe ne institucionet e tjera ne kosove..nuk e di nese shteti i ri i kosoves e ka pranuar gjuhen letrare shqipe per gjuhe zyrtare..ma do mendja se po por gjithnje e me shume verej nje gjuhe aspak te denje per deputete e qeveritar..vete mcus kryeparlamentari nuk din ti thote dy fjale ne gjuhen letrare shqipe.le ma te tjeret..sinqerisht per te ardhur keq..ke atu edhe profesora e doktora dhe dy fjale ne gjuhen e paster shqipe nuk dine ti thone..a thua eshte keshilli i ndonje fshati te humbur te kosoves..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa per gjuhen,nuk eshte qe nuk e flasin mire zoteri,po dialekti te folurit te Kosoves dallon shum me reone dhe jo vetem tek ne por gjithkund!Psh.ta marrim ne shqiperi ka aq shum ndryshime ne te folur sa vertet nganjehere duhet kerkua perkthyes shqip-shqip!
    Rada e flet shqipen shum mire,po nuk don me fole,pasi eshte edhe gjuha serbe zyrtare ne Kosove!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Dhe jo vetëm kaq....

Trajkoviq mu në Kuvendin e Kosovës ngrit tre gishta. Ne të Kosovës e dimë cka do të thotë kjo.

Ndiqeni videon:

Kameramani nuk përmbahet, kur Albini e injoron tërësisht shkinën, shprehet pas kamerës: "O ALbin he të lumtë"!

Ja dhe fotoja:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 24-02-2011 më 08:13
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Trajkoviq mu në Kuvendin e Kosovës ngrit tre gishta. Ne të Kosovës e dimë cka do të thotë kjo.

Ndiqeni videon:

http://www.youtube.com/watch?v=uoQmtoffGKU

Kameramani nuk përmbahet, kur Albini e injoron tërësisht shkinën, shprehet pas kamerës: "O ALbin he të lumtë"!

Ja dhe fotoja:
    Per cka ju ka lumte Albini,nuk pe kuptoj!!!nese ke kohe sqaroma
    Ndryshuar për herë të fundit nga ardiana luzha : 24-02-2011 më 08:47
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •