Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 112
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk eshte dashur ti thuhet zyrtarisht,se nuk vlen per nje lope,por ti heqet e drejta e fjales duke i ndal mikrofinin mos te llomotite me shume.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    I lexova ato,por Z.Krasniqi nuk ishte fort i perqendruar ne at se cfar po flisnin deputetet,vertet nuk ndihej mire!(Ne kete rast Trajkoviqka,qe me te degjuar e kam,qe ajo kur ka punua ne ORL.ne pr. e quanin,,Mitingashka''
    Po pse gjithmonë hasmi duhet të na gjejë o të papërqëndruar o fare në gjumë! Kur del shkau në foltore duhet bërë veshët katër.
    ( po e jap atmosferën në familjen time. Kuvendin e kemi ndjekur. Nuk e kam parë votimin e tretë pe¨r kryetar, nuk i kam parë pazarllëqet që janë bërë. Nuk e kam parë as kur u zgjodh kryeministri. e kam parë pjesën pasi kryeminsitri paraqiti kabinetin. Por, pas kësaj, kur doli shkina, të gjithëve u thashë: kini kujdes mos flitni, se tani po flet shkina ta ndjekim cka po thotë! Kjo për një të mirë nuk ka dalë!)

Për Trajkoviqkën, jo vetëm kjo por të gjithë shkjetë kanë qenë mitingasha. Sa herë del në tv trajkoviqka mua më sillet në mendje një thënie e saj, diku në fundvitet e 80, kur për fëmijët shqiptarë i ndalën shtesat fëmijërore, e cila u shpreh përafërisht kështu ( se nuk mund ta citoj në origjinal): "Pse ne duhet të punojmë që t'i ushqejmë fëmijët e shqiptarëve të cilët nuk dinë gjë tjetër vetëm të pjellin nga 5-6 fëmijë...
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Nuk eshte dashur ti thuhet zyrtarisht,se nuk vlen per nje lope,por ti heqet e drejta e fjales duke i ndal mikrofinin mos te llomotite me shume.
    Përshëndetje Nete. Unë e thashë atë formën më të butë, formën që nuk do të rrezikoheshin ( se kenë presion nga jashtë dhe mbi të gjithë kanë frikën e papërmbajtshme personale), se faktikisht dhe fatkeqësisht, kjo qeveri nuk është në gjendje ta thotë as butë as ashpër!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-02-2011 më 09:42

Cfar do te thote Metohia ?

P-S Bexheti eshte Rus, Hashim eshte Serb, Berisha eshte Grek, ku zotin jan Shqiptaret o burra se na cmendet. A do vije ndonjehere dikush ne pushtet dhe mos te etikohet si i huaj ?

Si eshte me e mira per Shqiptaret, ashtu u befte

Pershendetje vellezerve kosovare dhe i pafshi hajrin " Presidentit "
    Revolution 1848

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    .....as ata patriotat me baterija nuk reaguna a? vetfundosja?
    nime keta hajn m.u.t , ven e pa ven ?....ju ka ardh bajat me reagu...fotleja e nxet kan than po na perjashtojn sa mir te kuka ketu ...
    Kta patriotat me bateria nuk reaguan ....po ju patriotat e kryeqlirimart , atdhedashesit , pse nuk reaguat ??

O po sepse sot sdo te ishte kryeminister Hasa .

Jeni bo per faqe te zez mor mjerana .

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Kta patriotat me bateria nuk reaguan ....po ju patriotat e kryeqlirimart , atdhedashesit , pse nuk reaguat ??

O po sepse sot sdo te ishte kryeminister Hasa .

Jeni bo per faqe te zez mor mjerana .
    O vella po leje kete "HARD" se ky nuk din se cfare flet,VV nuk ka qen ne parlament kur ka fol rada,po ky tosha shkon e akuzon VV qe ska ragu ata pa qen hiq parlament,kurse ky Washingtoni ishte ne Parlament dhe nuk reagoj fare,.ccnncnc
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Kjo Qeveri do e bashkoj Mitrovicen, kjo struktur e pdk-se dha me se shumti per luften, kjo Qeveri do na qoj ne Nato dhe BE, keshtu qe kjo qeveri ka edhe obligime ne parlament dhe nuk mund te reagoj si pasoj e nje fjale te Rada Trajkovicit sepse kjo qeveri eshte shteti dhe ka pergjegjesi per shtet.

Urime na qoft qeveria e re, ne e perkrahim opoziten ...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pasha Zotin, o Bac, as mue nuk um erdh hiq mirë, po çka me ba bre Bac!

....

Ka vite, jo por ka shumë vite që nuk kam dëgjuar shëmti më të madhe se sot. Jo vetëm shëmti, por edhe poshtërim total! Ani ku se?! Në Kuvendin e Kosovës.

Unë nga natyra nuk jam racist. Nuk i urrej kombet tjera. Njeriun e vlerësoj vetëm si njeri pa ngjyrim partiak, kombëtar dhe religjioz dhe sipas kësaj për mua në botë ka vetëm dy lloje njerëzish: të mirë dhe të këqinj. Por, në momente të caktuar jam shumë agresiv, sidomos kur dikush më fyen mbi baza kombëtare.

Ajo që dëgjova sonte në televizor,
    kur Trajkoviq tha "Kosovo i Metohija"
    më shokoi. Kjo më ktheu në vitet e 90. Dhe edhe më shumë u shokova kur asnjëri nga të pranishmit nuk qe në gjendje të reagonte, jo si një rrugaç, por në mënyrë institucionale t'i thoshte: "Zonjë, të paska mbetur sahati prapa. Ajo "Kosovo i Metohija" ka përenduar moti. Tani je në Kuvendin e Republikës së Kosovës. Dhe derisa ke pranuar të votohesh duhet të pranosh edhe kushtetutën dhe Repubikën e Kosovës.

Se pse nuk e bëri këtë kryeparlamentari ,kryeminstri ose edhe ndonjë deputet, këtë nuk e di!

Mbase, u duhen numra dhe që të mos prishet koalicioni durojnë edhe gjera të tilla!!
    mire qe je shqetesuar bace per ate cka tha nje kurve serbe..por me shume duhej te shqetesoheshe per ate cka prodhuam ne shqiptaret ne zgjedhjet e fundit ne kosove..duke qene se ne i dhiem keto zgjedhje erdhi deri aty sa ne parlamentin e kosoves dikush te te kujtoje se je akoma kosovo i metohije e dikush te betohet para nje flamuri tjeter..ne fakt bac palramenti i kosoves eshte ilegjitim...kushtetuta e kocoves eshte nje cope leter qe sa here duan clirimtaret e joclirimtaret e shkelin me te dyja kembet..ne fakt ate e perdorin ne nevojtoret e parlamentit per te kryer fshirjen e .......ajo cka ndodhi ne parlamentin e kosoves mund te them me plot goje se eshte nje rast per librin e rekordeve guinnes..edhe pse kurva ju tha ate qe donte une aty nuk pashe burra..ne kuptimin e vertete te fjales..ti bace thua '' ti thuhej ne menyre institucionale e jo rrugaqerore..''ne fakt bace asaj por edhe te tjereve duhej tju thuhej tamam ne menyre rrugaqerore dhe ne shqip se jeni te paligjshem..por e keqja se para se tja thone asaj duhet ti thone vetes se jane te paligjshem..keshtu qe mcusi skishte si e hapte gojen..as kryeclirimtari nuk bezante dot..ju u ishte mbylle goja..se e dinin se pikerisht kurva do ju thonte se perpara se ajo te ishte e paligjshme ishin ata te paligjshem..ata rrine ne kembe ne saj te votave te pikerisht te kurves nga graqanica..mcusi dhe clirimtari jane zene ne qark..si miu..ec e hape cojen po deshe...te ishin nga laluceria qe ju shkon nga shtate hajde de..por rrahin gjoksin se jane nga drenica jote dhe e jone trime..por qe shurren gjak para trajkovices..eh mor bac nuk ka me keq kur te ti fusin hallatet ne dare..ashtu siq jua kan fute shkinat dhe gabelet e kosoves..

edhe per dicka tjeter duhet te shqetesohesh bace..duhet te shqetesohesh per farsen e zgjedhjes se presidentit te republikes..ajo cka beri kuvendi i kosoves eshte per te qeshur dhe per te qare njekohesisht..perfundimisht edhe presidenti i kosoves edhe qeveria jane te paligjshme..nuk duhej fare te niste seanca per zgjedhjen e presidentit nese ne salle nuk do te ishin te pakten 2/3 e deputeteve..u pa qarte nervozizmi i mcusit disa here duke jua vene ne dukje se po shkeleshin kushtetuta dhe rregullorja e parlamentit..por milionat e kryeclirimtarit dhe te partnerit te tij nuk donin tja dinin..ju plasi atyre te kushtetuta..dhane shembullin me te keq te mundshem..

gjithsesi keq me vjen qe do te kemi nje president ilegjitim dhe nje qeveri gabelesh qe mezi rri ne kembe..kosoves i duhen dy parti shume te forta..asnje me teper..por kosova eshte e ndare ne klane dhe ne baze krahinore..keshtu qe do kemi zvarritje drejt demokracise...derisa ta kuptojme se keshtu nuk ecet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 23-02-2011 më 12:26
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Mund te jem gabim por me sa di une nje nga partite serbe Kosovo i Metohija e ka ne emer. Se di si quhet komplet ama dicka si keshilli per Kos. e met.
    Dhe jane rexhistru shume ma heret se me qene PDK ne pushtet. Keshtuqe nese kane faj dikush nga partite shqiptare(e me siguri edhe kane) ate duhet ta bartin te gjitha partite qe kane qene ne parlament qe pre fillimit. E jo vec PDK.
    Ta shohim si do te sillet VV karshi kesaj. Kane dhene fjale shume.

Perndryshe do te duhet te mesohemi edhe me kete. E kemi raden ne kunvend tani.
    Meqe vet sjemi askund atehere keta e shfrytezojne situaten.

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mire qe je shqetesuar bace per ate cka tha nje kurve serbe..por me shume duhej te shqetesoheshe per ate cka prodhuam ne shqiptaret ne zgjedhjet e fundit ne kosove..duke qene se ne i dhiem keto zgjedhje erdhi deri aty sa ne parlamentin e kosoves dikush te te kujtoje se je akoma kosovo i metohije e dikush te betohet para nje flamuri tjeter..ne fakt bac palramenti i kosoves eshte ilegjitim...kushtetuta e kocoves eshte nje cope leter qe sa here duan clirimtaret e joclirimtaret e shkelin me te dyja kembet..ne fakt ate e perdorin ne nevojtoret e parlamentit per te kryer fshirjen e .......ajo cka ndodhi ne parlamentin e kosoves mund te them me plot goje se eshte nje rast per librin e rekordeve guinnes..edhe pse kurva ju tha ate qe donte une aty nuk pashe burra..ne kuptimin e vertete te fjales..ti bace thua '' ti thuhej ne menyre institucionale e jo rrugaqerore..''ne fakt bace asaj por edhe te tjereve duhej tju thuhej tamam ne menyre rrugaqerore dhe ne shqip se jeni te paligjshem..por e keqja se para se tja thone asaj duhet ti thone vetes se jane te paligjshem..keshtu qe mcusi skishte si e hapte gojen..as kryeclirimtari nuk bezante dot..ju u ishte mbylle goja..se e dinin se pikerisht kurva do ju thonte se perpara se ajo te ishte e paligjshme ishin ata te paligjshem..ata rrine ne kembe ne saj te votave te pikerisht te kurves nga graqanica..mcusi dhe clirimtari jane zene ne qark..si miu..ec e hape cojen po deshe...te ishin nga laluceria qe ju shkon nga shtate hajde de..por rrahin gjoksin se jane nga drenica jote dhe e jone trime..por qe shurren gjak para trajkovices..eh mor bac nuk ka me keq kur te ti fusin hallatet ne dare..ashtu siq jua kan fute shkinat dhe gabelet e kosoves..

edhe per dicka tjeter duhet te shqetesohesh bace..duhet te shqetesohesh per farsen e zgjedhjes se presidentit te republikes..ajo cka beri kuvendi i kosoves eshte per te qeshur dhe per te qare njekohesisht..perfundimisht edhe presidenti i kosoves edhe qeveria jane te paligjshme..nuk duhej fare te niste seanca per zgjedhjen e presidentit nese ne salle nuk do te ishin te pakten 2/3 e deputeteve..u pa qarte nervozizmi i mcusit disa here duke jua vene ne dukje se po shkeleshin kushtetuta dhe rregullorja e parlamentit..por milionat e kryeclirimtarit dhe te partnerit te tij nuk donin tja dinin..ju plasi atyre te kushtetuta..dhane shembullin me te keq te mundshem..

gjithsesi keq me vjen qe do te kemi nje president ilegjitim dhe nje qeveri gabelesh qe mezi rri ne kembe..kosoves i duhen dy parti shume te forta..asnje me teper..por kosova eshte e ndare ne klane dhe ne baze krahinore..keshtu qe do kemi zvarritje drejt demokracise...derisa ta kuptojme se keshtu nuk ecet...
    Përshëndetje MALSORI. Besoj i ke lexuar shkrimet e mia që nga 12 dhjetori, jo pak më vonë 13 ose 14 dhjetori kur kam dalë me atë shkrimin thirrje dhe e di mirë qëndrimin tim. Shpata ime nuk njeh individ, nuk njeh farefis e nuk njeh karahinë përpara çështjes medhore. Unë me këtë shpatë e godas edhe babain e vëllain tim përpara Drenicës, Kosovës e sidomos Shqipërisë ( gjithë trojeve shqiptare).
    Të vërtetës as i jam frikësuar ndoenjëherë as i frikësohem sot. Thirrja ime e e dhjetorit parandjente këtë të sotmën këshut turpi i asaj dite mbetoi asgjë karshi këtij të sotmit. Por edhe ky do të jetë një hic gje¨karshi cfarë do të vijë më vonë....
    Për të tjera nuk po i shtoj asgjë asaj që ti ke thënë në shkrimin tënd.
    Atë që e bëra me shkronja të trasha ne¨shkrimin tënd, desha ta them se pike¨risht këta ua tha Trajkoviqka, po un¨nuk desha të merresha më shumë me komentimin e asaj cka tha ajo, sepse karshi fyrjes kombëtare që na bëri, kjo që i shau këta ishte hic, sepse fundja ua tha me fakte!!! Turp.

Ndërsa jo që më shtyri për të shkruar qe fjalia e parë jota kur the" nje kurve serbe". Unë këtë nuk do ta komentoj, se fundja nuk ia kam mbajtur pishën, por kjo që the ti prapë më ktheu në fundvitet e 89 kur dilnin nëpër mitingje dhe në njërin nga mitingjet dolën vetëm gratë dhe në njërën nga parullat që donin ta bindnin botën dhe neve ishte "Ne nuk jemi kurva"!

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •