Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 112

disa përgjigje nga facebook-u

1. Shaban Cakoli - Kan mundur te ken ndodhur te habitur,kan menduar se jane ne Kuvendin e atehershem!!!

Tuesday at 11:51pm • UnlikeLike • 2 peopleLoading...

2. Tahir Veliu Shqipëria - Turp
    "Ndë Shqipëri, një turkoman, një grekoman, një sllavoman, një intrigant, një tradhëtor, takon të bëhet pa vesvese, regjent, ministre, depytet, prefekt; faqe me nder, dhe mbret...” (Çajupi në parlamentin shqiptar në vitin 1922)

Tuesday at 11:54pm • UnlikeLike • 3 peopleLoading...

3. Astrit Gashi - Po ne fakte te gjithë e kane injoruar dhe nuk janë marr me te fare dhe nuk është mire mu marr me ëndrrat e Rada Trajkoviq, veprim i mire qe e kane injoruar serben po çka me ju bere disave se po thonë Kosova Republike e ne zemër kane tjetër se Raden e dijëme ne !!1
    Yesterday at 1:00am • UnlikeLike • 2 peopleLoading...

4. Enver Duraku - Nuk reagojn per shume arsyje!Deri sa Rada nuk prek deputetet personalisht ata nuk reagojn sepse nuk perfaqsojn interesin e qytetarve,pastaj po reaguan zemrohet Delli dhe humbin reputacjonin e tyre servil dhe puthador!
    14 hours ago • LikeUnlike • 1 personIsamedin Zharku likes this.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-02-2011 më 20:53
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

gogi

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Kjo Qeveri do e bashkoj Mitrovicen, kjo struktur e pdk-se dha me se shumti per luften, kjo Qeveri do na qoj ne Nato dhe BE, keshtu qe kjo qeveri ka edhe obligime ne parlament dhe nuk mund te reagoj si pasoj e nje fjale te Rada Trajkovicit sepse kjo qeveri eshte shteti dhe ka pergjegjesi per shtet.

Urime na qoft qeveria e re, ne e perkrahim opoziten ...
    sivjet dote bashkohet mitrovica kur ke qen per her te fundit ne mitrovic o gomar sivjet dote zurtarizohet ndarja po nga kjo qeveri
    edhe mos mendo se populli i han foret 11 vjet genjeshtra ju tash tote shyheni me brryla kush po del ne foto me nderkombtar edhe me politikan te beogradit qe qysh neser dote fillojn bisedimet me beograd ju jeni turpi i kombit ket e treguat edhe ne kuvendin e kosoves
    ju mesone rusishten se pse maria duhet meju qit kafe ahhhhhhhhhhhhhhhhh

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    disanjerz ne ket forum po mndohen mju kap dikun L.V.V por dote deshtojn levizja vetvemndosje esht me e diciplinuara nga tjerat parti ajo doti thot gjerat troq dhe hapur ne kuvend ende ska filluar beteja dote shifeni se pse ju jeni mesuar me debila dhe hajna deputet te cilet skan fije etike morale
    kurse kta te levizjes dote dridhin parlamentin kosoves kuptohet me fakte dhe dewshmi aty kerkohet edhe trimeri ket e kan sigurisht epat dhe e degjuat ne kuvend teputetin e levizjes vetvendosje kur foli e shtini ne panik Pcovin SI I LEVIZTE DUART NE TAVOLIN PACOVI NGA turpi se pse disa leider nuk jan mesuar me ksi djem te kuzimshem ne kuvend te kosoves

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Gjergj Uashingtoni a ken tu nda rrogat e premtume para fushates pranaj nuk ka reagu.
    Behxhet Pacolli erdhi ne pushtet me pare kurse Hashimi e ka pushtetin per te bere pare
    .L V V.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skampin : 23-02-2011 më 23:22
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838

Une mendoje se bene mire qe nuk reagoi askush! Pse duhet te mirremi ne me rada trajkovic? Cfar mendoni se do te ndodhte nese dikush do te reagonte? Mos ndoshta rada do te kerkonte falje? Ka kaluar koha kur duhej te reagojme per provokime te tilla, ato jane vjetruar dhe eshte vetem humbje energjie dhe kohe te mirresh me provokime te tilla dhe individ si rada trajkovic.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

mexhe

Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin

Une mendoje se bene mire qe nuk reagoi askush! Pse duhet te mirremi ne me rada trajkovic? Cfar mendoni se do te ndodhte nese dikush do te reagonte? Mos ndoshta rada do te kerkonte falje? Ka kaluar koha kur duhej te reagojme per provokime te tilla, ato jane vjetruar dhe eshte vetem humbje energjie dhe kohe te mirresh me provokime te tilla dhe individ si rada trajkovic.
    keni drejt edhe ashtu ska kush ne nuk reagojm edhe kur na djegun pikat kufitare paramilataret serb edhe kur rrezikojn rendin kushtetues e lere me per nje fjl goje e more zotri ne nuk jemi as kund

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga Fiesta Lexo Postimin
    As vllau i bacit spo ban zo,i ka ra mir edhe atij hije m'hije,nejem nej.Kshyrne UKI-A i vogel dul tap tap e zuni ni ministri ne emer te babes vet ,edhe vllau i Bacit me dal kish rregullu naj sen .
    Moj Fiesta, vllai Bacit e ka ba detyren e vete, sa e sa vota i marrin ne emen te Bacit e vllait Bacit, keto qeveritar qe na kan premetua se do te jen me duar te pastra? Por kur e tha nje forumist tjeter, si nuk u kujtua nga keto deputetet qeveritar te Vllaut Bacit, se paku ti thon shkines; zonja shkin mos je ne anederr?! ketu je ne sallen e kuvendit te Repuplikes Kosoves qe e ka njoft bota Shtet me veti. Kerkush su ni ase nga pozita ase nga opozita?! Ti thet shkines,si pakice te gjitha te drejtat ua garanton ky shtet i ri qe deri dje e keni vra. Edhe shpija e traketor ju kemi dhene falas! Cfare dreqin tashe kerkoni ju shkiet e komunistat qe te kenaqeni? Vertete dikush nga salla duhej te reagonete ne menyre te bute ashtu si duhet aresyehsem, tia beje me dije se shkina provokon, manipulon njete si kuqaloshat ton qe si knaq gje! Ndoshta ne te aredhemen sa te stabilizohet Qeveria jon,dikush ka me ju pergjigj shkines? vertete Kosova meriton burr me te menqem. Ku jan?
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ku jan?
    Te gjithe nen dhe!M...-mashallah kurr nuk i thonim,po tash dynjaja mbrapsht eshte kthya!
    Ps.Edhe diku e ceka qe nuk kishin kohe parlamentaret te mirreshin me Trajkoviqken,ishin te koncentruar tek telefonat!Une nuk i frigohem fare qe dikush do me quaj ,,dyftyrshe''po te keqes nuk mund t'i them,,bujrum''kurr!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Eshte data 24 Shkurt, edhe 4 dite paguhen pagat e deputeteve, ata aty e kishin mendjen dhe permes telefonatave kush po ju ofron me shme per voten dhene B. Pacollit. Nuk ju ben atyre pershtypje asnje fjale, bile edhe te thuhet ne kuvend "Shitari" se besoj se reagon dikush sepse kjo i bie njesoj a> Mjeret ne cka jemi kah presim.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    cfare kuptomi ka:- "Kosovo i Metohija"?
    "Më e mira është armike e së mirës"

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •