Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 187
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Zonje!Ata ,,djaj te fshehur''ruaj per vete,nese nuk ishte gabim ajo cfar Ju jeni shprehur,kerkoj falje,por asesi nuk Ju etiketoj me fjale qe fare nuk i mbaj ne fjalorin tim,,bile jo per Ju zonje''por vertet ishte e shkruar gabim!
    Ato cfar m'i dedikuat mua le te mbeten ne nderen Tuaj,dhe lus moderatoret qe ta shqyrtojn me mire,ose njohesit e shprehjeve shqip se a ishte e drejt shkrimi qe kishte shkrua Z.Hajla! Postimi numer 98....
    Ps.Nuk mundeni te ma ndaloni citimin nese me quani me keto fjale qe vertet nuk duhej te vinin nga Ju,pa asnje argument,qe Ju me etiketoni...Mbetsh me nder Zonj!

Nderin ruaje per vete,seshte nevoja te me thuash ti se kam edhe per te dhen ty,dhe asgje me teper s'kam qka shtoi,vetem se a je qajo e kur qesi si Rugoven e Juaj,rektorin,deri dje e ke fyer me me fjalet me brutale,madje edhe mua,pa e verejtur aspak nderin tend,e aqe me pak nivelin,por per dashur qe dhe tjeret te lavderoin duhet t'mateni para se te flisni per dikend...madje,dhe aqe me pak per t'korigjuar kinse ne shkrime,thua se te detyronte ndokush,apo mendo se je vetem ti ne kete bote,a po si eshte puna jote,qe kaqe shum te duket vetja,na thuaj te pakten?
    P.s.kshtuqe me mire eshte me dite per vete,pastaj per tjeret..keshtu mendoi une.
    E sa per gabime ne shkrime,eshte e fundit per tu then...
    Po behen gabime dhe me te medhaja,dhe mbajn koken larte!!!
    E sa i perket ni drejteshkrimi te rastit,besoi se nuk jam e vetme ne kete drejtim,prandaj mos te hyn ne hund kaqe shum punet e tjetrit/es..perderi sa nuk te therrasin per ndihm,
    Ps,dhe ne ven qe autori t'me pergjigjet?more ti Bajrakun.lol.
    dhe kjo tregon me shum injorancen tende ndaj meje..dhe me ne fund paskeni kerkuar akoma shqyrtime nga moderatoret...Si mendon te me veni ne gjygj?tjeter s'te paska mbetur t'kerkosh per mua zonje..perndryshe po me behet qefi,qe akoma me shum paske treguar nivelin tend.
    Dhe fatmirsishte nuk i perkas, kesaj kategorie!!!

Ja,Hajla Rugovase
    respekt per t'respektuarit/et...FLM
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    Nderin ruaje per vete,seshte nevoja te me thuash ti se kam edhe per te dhen ty,dhe asgje me teper s'kam qka shtoi,vetem se a je qajo e kur qesi si Rugoven e Juaj,rektorin,deri dje e ke fyer me me fjalet me brutale,madje edhe mua,pa e verejtur aspak nderin tend,e aqe me pak nivelin,por per dashur qe dhe tjeret te lavderoin duhet t'mateni para se te flisni per dikend...madje,dhe aqe me pak per t'korigjuar kinse ne shkrime,thua se te detyronte ndokush,apo mendo se je vetem ti ne kete bote,a po si eshte puna jote,qe kaqe shum te duket vetja,na thuaj te pakten?
    P.s.kshtuqe me mire eshte me dite per vete,pastaj per tjeret..keshtu mendoi une.
    E sa per gabime ne shkrime,eshte e fundit per tu then...
    Po behen gabime dhe me te medhaja,dhe mbajn koken larte!!!
    E sa i perket ni drejteshkrimi te rastit,besoi se nuk jam e vetme ne kete drejtim,prandaj mos te hyn ne hund kaqe shum punet e tjetrit/es..perderi sa nuk te therrasin per ndihm,
    Ps,dhe ne ven qe autori t'me pergjigjet?more ti Bajrakun.lol.
    dhe kjo tregon me shum injorancen tende ndaj meje..dhe me ne fund paskeni kerkuar akoma shqyrtime nga moderatoret...Si mendon te me veni ne gjygj?tjeter s'te paska mbetur t'kerkosh per mua zonje..perndryshe po me behet qefi,qe akoma me shum paske treguar nivelin tend.
    Dhe fatmirsishte nuk i perkas, kesaj kategorie!!!

Ja,Hajla Rugovase
    respekt per t'respektuarit/et...FLM
    Nuk bij fare ne nivelin e fyerjeve,vetem qe dua t'a theksoj se kjo cfar Ju keni shkrua nuk eshte gabim drejtshkrimor po citoj:
    me njerez te antikurruptum,me njerez antikriminela,antitrafikime,
    (kinse me ta nuk shkohet perpara-e une vetem Ju thash : Qe asi njerez na duhen!)
    E Ju gjetet aq shum fjale te me fyeni me gabimin tuaj,sa qe vertet treguat fytyren reale!Vazhdoni pra me keso fyerje,do te ,,mesojm''me mire,si duhet te sillet nje Nene Shqiptare!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    Po mire moj hajla e Rugoves, une plaku i pari te dola zot duke te mbrojtun nga llafet e plakave
    keqija, ti nje flm s'ma bene! nejse pake shaka nuk a keqe?
    Po mer PLAKU ma mire te jap ni falinderim,se sa ni ofendim,sepse ni falinderim s'me kushton,kurse ni ofendim,me kushton dhe shum bile...kete e kisha mesuar nga pleqet,une plaka,pse ti ik..kete e kam pritur qe nga rinia,se ni dite dhe une kam per kaluar per qet rruge,gjyna per ata/o qe nuk perjetoin te tillen pleqerin...une gjithe kam dashur te perjetoi pleqerin...po se perjetoi pleqerin,s'kam jetuar komplet!

kete e them nga vetja ime.

Dhe juve i nderuar PLAKU uroi t'perjetoni pleqerin n'tardhmen...Jufalemnderit

Hajla Rugovase.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    P.S.ME FALE SE NUK E KAM DIJTE SE JE MAGJUPE,E QE SE KUPTON SHQIPEN.LOL.

..TE FALA NGA HAJLA
    DHE NE NE MOS DINI TA KUPTONI AS KESAJ RADHE,KERKO PERKTHIM NGA SIMPATIZANTET

Shnetje,

hhahahhahahahahah shnetje ( shqip kjo su kan kurr )Hajt hajla te pershendes me nje kang nashta ftofesh pak se koke nxe si shum

studenti Maska e erioni121
    Anėtarėsuar
    07-02-2011
    Vendndodhja
    Nuk jetoj atje ku kisha dashur te jetoi
    Postime
    9
    vetvendosja para pavaresise deklaronte se kosova kurre nuk do te behet e pavarur
    Kur e di se ti nuk e din, por paraqitesh se e din, une nuk di ēka me ba me ty.

i/e regjistruar Maska e mali2
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Postime
    90
    Hajla

Po ta lexosh pa nervoz, dhe me kujdes shkrimin tuaj, te bie ta falenderosh te "panjohuren", ajo deshi te ndihmoj ty, zberi mire qe deshi.
    Ndoshta duke dashur te thuash dicka ke thene krejt te kunderten, nuk ka-kane, lidhje Rugova-Rektor me Rugoven-politikan.

me njerez te antikurruptum,me njerez antikriminela,antitrafikime,

lexo me kujdes, anti anti anti, falenderoje dhe kerkoj ndjes!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mali2 : 23-02-2011 mė 04:05
    Mė kujto...kur heshtja ėshtė heshtje...dhe ulerima dashuri!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    I nderuar,ja se si kerkon te falur nje Nene Shqiptare!
    Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    Per Ty e panjohura,

Ps,ski faje jo se s'ki me qka merresh tjeter,veqse me qeso posht larte

Madje Shum e vogel je ti per t'me korigjuar nen mbi shkrimet e mia,"zonje dhelper e panjohura"kshtuqe nuk habitem shum per mos mancipimin tend,(te lidhur ngusht me injorancen),Ps,si Zakonisht, (gati per sulem) por kjo s'do thote qe me bezdise fare,sepse moti kisha mesuar per Ty

Dhe Sikur ē'donjeri me me profesion t'me korigjonte ne drjetshkrime,do ia pranoja,(por jo kesi si puna jote) qe ka forumi me fshi me fshiz.lool.
    Kshtuqe,besoi se do ndahesh e kenaqur per ēfare te dedikova e dashur

Ps,dhe mos me cito tjeter,se do pendohesh me fajet e tua pastaj!!!

Hajla.
    Shkrim qe te le pa fjale!Per vete e ka!Une nuk mund te quaj askend me keto fjale qe ajo m'i dedikoj mua!Edhe ata ,,Djajt e fshehur''do me vinte keq t'ia postoja,edhe nese do me quante me zi se cfar me tha!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga erioni121 Lexo Postimin
    vetvendosja para pavaresise deklaronte se kosova kurre nuk do te behet e pavarur
    Ashtu eshte nuk jemi te pavarur.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e mali2
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    I nderuar,ja se si kerkon te falur nje Nene Shqiptare!
    !
    E nderuar!

Nje fjale e urte thote:
    "Nuk ka rendesi cka te tha, rendesi ka kush te tha"!
    Njeriu shpesh here shprehet dhe niset nga vetvetja!
    Mė kujto...kur heshtja ėshtė heshtje...dhe ulerima dashuri!

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •