Vallain bre, te kishit luftu shkaun dhe dukurite antikombetare, qysh p'e luftoni njani tjetrin, moti kishim hec para...........poooor![]()
E pa njohura ne politik sje as kund.
Me vjen keq te ta them por nji te keqeje ti heshtesh i bie sikur ske forc ta ndryshosh ,ose pajtohesh me te dhe si perfundim e keqja na mbulon te gjithve por edhe ty..
SItuata ne Kosov nuk esht e mir ,kshtu e vlersoi une .
Do doja te jem gabim ,por vetem hajt se do behet mir nuk qendron.Te pakten 20 vjet jemi mashtruar se jo neser jo pasneser do jemi te lir .
Jo do na shpetoi Gjermani ,jo turku jo Anglia jo Austria jo Amerika .Duhet vet te kerkojm ate qe na takon si komb...mjaft me me shpresa shterpe se as kush per ne nuk e vuan.
Pse e knaqur jeni ju apo u dashka te jemi te gjith te knaqur kure nuk funksionon as nji institucion i shtetit,
Universtitete private ke ne Kosov ,as kush nuk do ju njoh diplomat..jepi pergjigje pytjes sime te lutem ., Ku ishte Z .M.Rugova ku ishit ju qe po u mbetet hatri pse u njellos tek e fundit Muj Rugova e ai qe sa esht tu na e kajt nanen me profiteret qe kan zaptuar Vendet e dijes dhe te punes e prosperitetit vetem per klanet e tyre duke len jasht deres se dituris per shum te rinj qe kan vullnetin ,dijen e fatkeqsish ju mungo pozita e leku ne shoqri .
Mir mbetsh.
Vokerin Shqiptar po ma zen ti mua a ?!
Vokeri sa per informim, eshte personi i cili refuzonte te njihte ushtrin ēlirimtare te kosoves deri ne masakren e reēakut. Sa kam besim ne Vokerin ?! Hic,.. njeri i pa-moralshem eshte, kot shtirret sot si mik i shqiptareve.
Rinia ? A e ke vrejt ti qe e ter rinia na jan shendrruar ne laramana te te gjitha partive politike ?! Po, po ,.. s'ka met mo i ri, i cili mendon te fiton me an te djerses se vet, por shpreson ne hazer, mos po i bie dicka pi qillit, e ne kete rast, mos pi lshon dicka hashimi a albini naj sen ne goj. Eshte gjynah i madhe, qe kjo rini punon per mos me qit kurgjo hic ne drit !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Shume demokratike forma per te protestuar.Me pelqen
Respekt djemve dhe vajzave te Levizjes Vetevendosje!
Ganimet,ani une nuk jame askund,veq me thuaj se ku jane keta qe veprojn ne kete menyre!Nuk me dhimbet Muj Rugova aspak,nuk e lartesoj,por menyra se si u veprua eshte e turpshme ganimet!Kjo nuk na ndihmon aspak!Cfar arrijten me ato gjeste?Asgje,perveq qe humbi,nese mendon VV qe edhe ne parlament do futet me veze e me ngjyra,gabohet!Ldk-ja me karriga,keta me keto ,,armet''e veta,e ku do vemi ne pra?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
E paten gjujte Joschka Fischer, veshin ia paten shurdhu............kta tanet bile me te kulturumė.
Secili person duhet te jep llogari per veprimet e veta.........pra edhe politikanet, edhe rektoret.
E pa njohura une kom ndigju se edhe opingen e ka haner kres.
Gj.W >B.
Te vetmit qe mbajn shpresen gjall jan qunat e VV,ketij rektori te dhuneshem shume mire ja ka ber,bile kan zgjedh nje ngjyr te mire se eshte dashte me nje ngjyr te zez,sepse univerzitetin e ka shendrru ne pron private.
Ka kalu koha e heshtjes,kjo tok ka pas dhe do ket djem dai qe nuk ju ben syri verr per askend,une i perkrah ne maksimum,keshtu duhet te veprohet me te gjith ata qe keqperdorin pozitat qe ua ka servu nana parti.
Ju quna meritoni qmim te lart,dhe me siguri ne nje dite te ardheshme do nderoheni nga populli shqipetar,e ky rektor qe ju ofendon,ju duhet ta merrni si kompliment,jam i bindur se akti i juaj ka ngrit ndergjegjejen edhte tek te tjeret per tu merr ne mbrojtje te kosoves
Krijoni Kontakt