Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 187
    i/e regjistruar Maska e mali2
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Postime
    90
    Citim Postuar mė parė nga erioni121 Lexo Postimin
    vetvendosja para pavaresise deklaronte se kosova kurre nuk do te behet e pavarur
    Edhe me kete gjysem shtet e gjysem pavarsi, keta VV-ja, pranuan me ne fund te hyne nen ate kushtetut, sepse kane me marr lek te majm, hajt se pallavra i kan, po me dhimbsen ata qe u vrane ne 2007, ne me te miren kohe u vrane, me cilin shkak? qe keta ta pranojne keshtu qysh eshte shteti i sotem, pa ndonje ndryshim.

tash partit tjera do i fusin simpatizant e vet ne Universitet me "gjakos" rektorin tjeter kur te vjen ne ata post, se universiteti "ska" sindikata te studenteve me i lyp te drejtat e veta.
    Mė kujto...kur heshtja ėshtė heshtje...dhe ulerima dashuri!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    E PANJOHURA,
    Nuk bij fare ne nivelin e fyerjeve,vetem qe dua t'a theksoj se kjo cfar Ju keni shkrua nuk eshte gabim drejtshkrimor po citoj:
    (kinse me ta nuk shkohet perpara-e une vetem Ju thash : Qe asi njerez na duhen!)
    E Ju gjetet aq shum fjale te me fyeni me gabimin tuaj,sa qe vertet treguat fytyren reale!Vazhdoni pra me keso fyerje,do te ,,mesojm''me mire,si duhet te sillet nje Nene Shqiptare!

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________
    Hm,Jo moj`E PANJOHURA,
    Une sdi te sillem si nje Nen shqiptare,dhe asgje zdi,krejt ti po din....
    Madje si perfundim,qenke paraqitur krejt melaqe.lol.po ku mund te behet melaqe djalli,pash Zotin!
    P.s.Spo e shefe se jeni bere djalli vet dhe as qe doni te pranoni si te tillet,nje shkatrrim total qe po ia sjellni vendit juve,me perqarje.me thash e te thena,partiake,madje,me vjedhje votave,ne krye me partin e juve me te kurruptuar...PDK-es,gjate gjithe mandatit qeveritare,,,,se di valle,si po keni me gjete fjale?!
    (jo te gjithe)
    Me te vertet,Jemi bere per mos t`na njohur BOTA as si njerez,KOHEVE TE FUNDIT! Se, Si shqiptar si hiqe.

...dhe s`don koment!

Dhe pakeqardhje e them,se do e hani koken e juve,gjithe ju qka jeni injoranta ndaj te drejtes se njeriut,e qe shkoni vetem ne perfitime te juaja,pa menduar dhe per jeten e tjerve,dhe kisha me ju lan porosi qatyre STUDENTAVE qe te ruajn qate Imazh te ngjyres KUQE per Tipa,E.. si punen e REKTORIT TE TYRE MANJAK... qe ua pruni ngusht STUDENTAVE te ngrat,pa menduar PĀSOJAT qe po e kthejn mrbapa IMAZHIN E VLERES, KULTURES, TRADITES,SI DHE MORALIN NJERZOR....Dhe qdo gje TE SHENJT ne syt e TYRE DHE QDO QYTETARIT te STERVUAJTUR,para lufte, e pas lufte,Kosoves...MADJE dhe pas 11 viteve LIRI qe aqe me pak gjate viteve TE FUNDIT PAS HUMBJES SE DR.RUGOVES NGA KJO BOTE E MBUSHUR TRAZIRA NGA NJEREZ TE NDYR DHE SHKATRRAQA TE CILET JA NGRENEN SHPIRTIN PER SE GJALLI DUKE IA VRAR NJERZIT ME TE FORT,SI DHE ATE ME NE FUND DESHEN TE VRAJN POR ZOTI ESHTE ME I MADH SE GJITHE NE DHE SE GJITHEQKA NE KETE BOTE..DHE PADYSHIM AJ DIN TE PUNO MIRE PER TA,SI QE ISHTE DHE I NDJERI DR.RUGOVA LAVDO QOFT PERGJITHEMON VEPRA DHE URTESIA E TIJ E SHENJT!!!
    Dhe,Shum mire dihet qe fjala e par e diskutimeve,ka qen tem e Dr.Rugoves..me fyrje,e sharje,e qka mos ma keq qe dilte nga goje e injorantave,Si puna e kesaj fare te PANJOHURES qe qka si ka dite goja me fole per ta,thua se ka qen me ta gjate gjithe jetes se TIJ!
    Duke qpifur e manipolua qdo gje jshte te se vertetes...Rugova na la mrapa, ska punu kurgja,e ka tradhetu venin,jo ishte kundraj UQK-es..Jo na ka lan mrapa,aj asht me shkie,dej sa dhe Nanen shqiptare,ia BENIN shkin,jo nipi i Milloshit,E SA E SA THASH E TE THENA,ASNJA TE VERTETA.POR KREJT,TE KOMBINUME DHE FOTO ME MILLOSHIN TE KURDISURA SIPAS DESHIRES SE TYRE... duke futur perqarje ne popull,nga do neper FORUME SHQIPTARE...E VETMJA KA QEN PDK-eja...Ku mijera fjale e fyerje,e manipolime,ia kan bere Dr.Rugoves...fare pa u ardhur keq.PER NI BURR SHTETI MADJE DHE I NJOHUR PER TE MIRE NE MBARE BOTEN!!! PRA SISHTE PAK PER KOSOVEN KJO E AS POPULLIN E SAJ.
    PŹR NjeriuN qe i FOLI VET EPOKA,VET VEPRA, DHE DINJITETI ME I LARTE NJERZOR..... QE KA MUNDUR ME PAS SHQIPTARIA DONIHER NE HISTORI...LAVDI QOFT VEPRA DHE ZBARDHESIA E TIJ.... DERI NE DITEN KUR E DHA FRYMEN FUNDIT. AI QENDROI PARA EKRANIT NE KEMB SI NI SHKEMB RUGOVE SHKEMB....DHE SI ATE SDO TE KET KURR HISTORIA...LAVDIIII PERGJITHEMON!!!

Hajla Rugovase.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 24-02-2011 mė 03:11
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    eu e nderumja Hajla Rugova, habitem kur lexoj shkrime te tilla! nuk di se a njifeni me te Panjouhren? Une plaku kohen e funedit si shpeshe po foli! Ndosheta me keqekupetoni, por me sa lexoje, e panjohura se meriton ate lloj debati. Une jam ne anen tane kur folet per mujon e kuq. Jam ne kundershtim ne disa mendime me te panjohuren, por kurre skam sajua ndonje shkrim te saj qe te jep shkas per tu ndie i/e ofendu ndonje forumist. Ne realitet e panjohura ofendohet rende edhe nga disa qe ajo ka te njetin qendrim politik me ta,vetem se nuk do te shprehet per kundershtaret njete si shprehen basheke partiaket e saj,e panjohura bie viketim, merr grushta nga te dy anet, nuk din se nga te mberohet me pare! Sa per muje Rektorin ajo boje sashete gje,sa boje e ka haregjue aj per me meposhet te pa mposhtunin.Ndryshe nuk skuqet ftyre mujos. Kete mendim e kam dhene qe ne fillim per mujo tinezarin.Disa aresyetohen se ashete Reketor! Po edhe Mbrete muned te jete, nese nuk eshet njeri, ska vlere fare. Nese gabova qe u perziva ne muhabet, ju kerkoj falje.
    Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PLAKU : 24-02-2011 mė 03:25
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Madje si perfundim,qenke paraqitur krejt melaqe.lol.po ku mund te behet melaqe djalli,pash Zotin!
    Flm.Nuk mund te Ju ofendoj,duke marr parasysh qe Jeni me e vjeter se une,por edhe duke me punua truri se asgje nuk Ju ofendova!Nuk ishte korigjim drejtshkrimor,por korigjim shprehjesh!
    Vazhdoni se kjo po Ju shkon per shtati!
    Ps.nuk kam nevoj te postoj at ,,djallin e fshehur''fare!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    Po mer PLAKU ma mire te jap ni falinderim,se sa ni ofendim,sepse ni falinderim s'me kushton,kurse ni ofendim,me kushton dhe shum bile...kete e kisha mesuar nga pleqet,une plaka,pse ti ik..kete e kam pritur qe nga rinia,se ni dite dhe une kam per kaluar per qet rruge,gjyna per ata/o qe nuk perjetoin te tillen pleqerin...une gjithe kam dashur te perjetoi pleqerin...po se perjetoi pleqerin,s'kam jetuar komplet!

kete e them nga vetja ime.

Dhe juve i nderuar PLAKU uroi t'perjetoni pleqerin n'tardhmen...Jufalemnderit

Hajla Rugovase.

ahahaha, mos e krahaso pleqenin si vdekja! ka pleq e plaka te forete/a,se japin veten deri en frymen e funedit, nuk bien ne kundershtim me realitetin,pleqenin. ju falenderoj ne pergjigjen tuaj me humor. para se ju falenderova, ju bena nje kritike miqesore, besoj se nuk ma zeni per te madhe! Sineqerishet ju pershendes dhe ju uroj tana te mirat.
    Plaku

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anėtarėsuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    Ngjyrosi Rektorin, pėrjashtohet nga UP
    23-02-2011 23:32 CET

Aktivisti i Vetėvendosjes Ron Gjinovci ėshtė pėrjashtuar pėrgjithmonė nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore, pėr shkak se gjatė ceremonisė sė 41-vjetorit tė themelimit tė UP-sė, sė bashku me aktivistin tjetėr Durim Jashari, i kishin hedhur ngjyrė tė kuqe rektorit Mujė Rugova.

Vendimi ėshtė marrė tė mėrkurėn nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore i Universitetit tė Prishtinės, njofton televizioni Klan.

Derisa Ron Gjinovci nuk ka dashur tė komentojė pėrjashtimin e tij, Lėvizja Vetėvendosje e ka quajtur vendimin tė papranueshėm dhe se nuk do tė qėndrojė duarkryq ndaj kėtyre veprimeve, por edhe kundėr vendimit tė gjykatės pėr dėnim prej njė muaj burg pėr Gjinovcin dhe Jasharin.

Pėr Gjinovcin pritet tė merret vendim edhe nga Fakulteti Filozofik, ku ai studion, ndėrsa nė procedurė ėshtė edhe Durim Jashari nė Fakultetin Juridik.

Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Shpesojem se muja sa te sherohet nga lendimi i bojes kuqe artificiale, ti mbetet lekura ashtu ne bojen e vete natyrale qe nuk e sajon skuqjen e ftyres nga paftyresia. Ka me nderrue mendje dhe i fale ato djem te ri qe vertete nuk bene gjeset te mire. Ta perjashtosh 1 stundet te matematikes e drejtesis, dhe ky sashete gjesti mire. Ka denime tjera me te lehta.
    Mujes i ka aredhe rasti ta tregon zgjuaresin matuin,burrenin, se dhe ai di te fale.
    Keshtu dhe ju jep shembull studenteve dhe te rijev te mendojen me mire ne te aredhemen.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ata pas atij akti kur vet Z.Muja(Nuk po guxoj ta quaj me mbiemer) ua ktheu me ,,faleminderit''eshte dasht te kerkojn falje publike,ka metoda tjera qe ai apo kushdo qoft te skuqen natyrshem e jo me ngjyra helmuese!
    A ka me keq se njeriu te skuqet nga vetevetja?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Loti-99 Lexo Postimin
    Ngjyrosi Rektorin, pėrjashtohet nga UP
    23-02-2011 23:32 CET

Aktivisti i Vetėvendosjes Ron Gjinovci ėshtė pėrjashtuar pėrgjithmonė nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore, pėr shkak se gjatė ceremonisė sė 41-vjetorit tė themelimit tė UP-sė, sė bashku me aktivistin tjetėr Durim Jashari, i kishin hedhur ngjyrė tė kuqe rektorit Mujė Rugova.

Vendimi ėshtė marrė tė mėrkurėn nga Fakulteti i Shkencave Matematikore-Natyrore i Universitetit tė Prishtinės, njofton televizioni Klan.

Derisa Ron Gjinovci nuk ka dashur tė komentojė pėrjashtimin e tij, Lėvizja Vetėvendosje e ka quajtur vendimin tė papranueshėm dhe se nuk do tė qėndrojė duarkryq ndaj kėtyre veprimeve, por edhe kundėr vendimit tė gjykatės pėr dėnim prej njė muaj burg pėr Gjinovcin dhe Jasharin.

Pėr Gjinovcin pritet tė merret vendim edhe nga Fakulteti Filozofik, ku ai studion, ndėrsa nė procedurė ėshtė edhe Durim Jashari nė Fakultetin Juridik.

Loti,ata nuk do te rrin urte ,por ata do ta ngjyrosin edhe ndo nje tjeter apo?,dhe do te duheshin te vazhdojn arrsimimin ,sepse kan be pun te lavdueshem apo?pa me thuaj a kan be burreri?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    ishalla bani ma mirr.
    Kjo eshte thenja me e mire,se sa te komentojm,edhe drejt me komentua ta marrin per mbrapsht!

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •