Close
Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 299
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    i ke rene pikes, miku im!

me kete lloj mafje argito-shkelzen-fazlliç e kelishe te tyre, vetem zhvatje, grabitje, rrenime do te kete ...

apo nuk e kane shtuar oreksin ... me privatizime, bonde ... zhveshje totale ...
    duke ndjekur logjiken tende diktatori hoxha beri mire qe e la me kale e gomar kete vend per 50 vjet .... apo jo?!
    "They will not control us, We will be victorious"

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    duke ndjekur logjiken tende diktatori hoxha beri mire qe e la me kale e gomar kete vend per 50 vjet .... apo jo?!
    seç ka nje lidhje interesante midis enverit dhe salis ... nje continuum, do te thoshja, i çuditshem ...

shitjen e energjise hidrike te enverit, salis e kryen me se miri, duke permbytur Shkodren sa here ... kthimin e tankeve, nendetseve ne skrap e ben salis ... shitjen e avioneve MIG e ben salis ... trafikun e municioneve, tragjedine e Gerdecit, e ben salis (megjithse ky nuk e dinte se ku binte Gerdeci) ... ato tokat ne bregdet, as enveri nuk guxoi ti prekte, tapit ti digjte - i ben salis ... behet gjyqi i disa pjestareve anonim te revoltes '97, ndersa imami nga krye-revoltar, behet minister, sepse eshte bere me salis kumandarin ...

dhe ka fytyre imami te denoje komandot Shqiptare se kerkuan ca dollare me teper ne dite ... megjithese kjo eshte maja e ajsbergut ... iriqi fle tjeter kund ...

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    shume lajm i mire; kam vetem nje pyetje;

Pyetje te cilen e pata dhe per venen kryesore te trafikut midis kosoves dhe Shqierise;

Do te ndertohet dhe nje hekurudhe e hajrit e cila lidh Elbasanin me Tiranen? Apo jemi te denuar ne Shqiptaret te bejme te njejtat gabime qe beri perendimi para 200 vjetesh?

Levizja me mejte private te motorizuara ne te gjithe europen eshte nje dukuri ne zhdukje.
    Mallrat nuk duhet te levizin rrugeve por ne hekurudha, njesoj sic duhet te levizin studentet apo te punesuarit.
    Ambjenti nuk mund te perballoje mbi 8000 automjete ne dite.

Projekti dhe pse per tu pershendetur eshte i papershtatshem me kohen. Nderkohe qe gjithe bota planifikon ndarjen nga trafiku i rende ne bejme hapat e para drejt tij.

Rruga duhet te ndertohet; krahas saj duhet te ndertohet nje lidhje e shpejte hekurudhore ( tren elektrik). Ndoshta do te mjaftonte pastaj nje rruge vetem me dy korsi.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Berisha: Brenda vitit fillon autostrada Tiranë-Elbasan

http://panorama.com.al/panorama/imag...ke/saliber.jpg Brenda këtij viti do të fillojë ndërtimi i autostradës Tiranë-Elbasan. Kryeministri Sali Berisha e bëri dje këtë deklaratë nga qyteti i Kuçovës, ku ndodhej për inaugurimin e shkollës së mesme "Myrteza Kepi" në Kuçovë, investim me vlerë 40 milionë lekë. "Së shpejti do të përfundojë rruga Kozarë - Fier Shegan, do të ndërtojmë rrugën Kozarë - Kuçovë, një segment kryesor i Boshtit të Jugut, dhe brenda vitit 2011 do të fillojë segmenti përfundimtar i Boshtit të Jugut, segmenti Berat - Tepelenë. Sikundër, brenda këtij viti do të fillojë ndërtimi i segmentit të ri Tiranë - Elbasan", tha Berisha në fjalën e tij. Ndërtimi i Tiranë-Elbasan është parashikuar me fonde të veçanta edhe në buxhetin e vitit tjetër dhe një pjesë e financimit do të bëhet nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Ndërkohë që gjatë vizitës së tij në Kuçovë, kreu i qeverisë premtoi edhe më shumë investime që do të çojnë në urbanizimin e plotë të komunave, fshatrave dhe bashkive të qarkut të Beratit. Berisha nxiti fermerët e kësaj zone të vijojnë me mbjelljen

e ullirit, duke premtuar mbështetje për ta nga buxheti i shtetit. Sipas tij, 6 mijë fermerë të Beratit kanë përfituar nga grantet e qeverisë. Turizmi dhe liberalizimi i vizave kanë qenë dy pika të tjera ku u ndal kreu i qeverisë gjatë fjalës së tij. Ai iu referua vlerësimit të "Lonley Planet" për Shqipërinë, duke cilësuar se për vitin e ardhshëm, vendi ynë do të përbëjë destinacionin më atraktiv të turizmit, ndërkohë që liberalizimin e vizave e quajti një moment historik, i cili do t'u shërbejë shqiptarëve.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Po mer po ....ky do i boj gjitha qe kur te humi zgjedhjet ne 2013 ,ti *ihet nona shqiperise tu la borxhet e ktij per nja 50 vjet. Greku shoke do , mbas tij jemi vendi dyte qe rrezikohet me shume nga borxhet e shumta qe jane marre me interes marramendes sic ishte ajo e rruges durres kukes morine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jackie : 08-11-2010 më 18:09
    Against all odds..

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga B.Jack Lexo Postimin
    Po mer po ....ky do i boj gjitha qe kur te humi zgjedhjet ne 2013 ,ti *ihet nona shqiperise tu la borxhet e ktij per nja 50 vjet. Greku shoke do , mbas tij jemi vendi dyte qe rrezikohet me shume nga borxhet e shumta qe jane marre me interes marramendes sic ishte ajo e rruges durres kukes morine.
    borxhi eshte si puna e kredise qe merr ne banke. nese e ve ne perdorim mire, te sjell fitime edhe ty edhe bankes qe financoi kete idene tende biznesi, nese jo........ te gjen si puna e grekut, te diktojne kushte huadhenesit..
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Po ta bej me nje buxhet normal kete rruge, atehere bravo i qofte.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    http://panorama.com.al/panorama/imag...ke/saliber.jpg Brenda këtij viti do të fillojë ndërtimi i autostradës Tiranë-Elbasan. Kryeministri Sali Berisha e bëri dje këtë deklaratë nga qyteti i Kuçovës, ku ndodhej për inaugurimin e shkollës së mesme "Myrteza Kepi" në Kuçovë, investim me vlerë 40 milionë lekë. "Së shpejti do të përfundojë rruga Kozarë - Fier Shegan, do të ndërtojmë rrugën Kozarë - Kuçovë, një segment kryesor i Boshtit të Jugut, dhe brenda vitit 2011 do të fillojë segmenti përfundimtar i Boshtit të Jugut, segmenti Berat - Tepelenë. Sikundër, brenda këtij viti do të fillojë ndërtimi i segmentit të ri Tiranë - Elbasan", tha Berisha në fjalën e tij. Ndërtimi i Tiranë-Elbasan është parashikuar me fonde të veçanta edhe në buxhetin e vitit tjetër dhe një pjesë e financimit do të bëhet nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Ndërkohë që gjatë vizitës së tij në Kuçovë, kreu i qeverisë premtoi edhe më shumë investime që do të çojnë në urbanizimin e plotë të komunave, fshatrave dhe bashkive të qarkut të Beratit. Berisha nxiti fermerët e kësaj zone të vijojnë me mbjelljen

e ullirit, duke premtuar mbështetje për ta nga buxheti i shtetit. Sipas tij, 6 mijë fermerë të Beratit kanë përfituar nga grantet e qeverisë. Turizmi dhe liberalizimi i vizave kanë qenë dy pika të tjera ku u ndal kreu i qeverisë gjatë fjalës së tij. Ai iu referua vlerësimit të "Lonley Planet" për Shqipërinë, duke cilësuar se për vitin e ardhshëm, vendi ynë do të përbëjë destinacionin më atraktiv të turizmit, ndërkohë që liberalizimin e vizave e quajti një moment historik, i cili do t'u shërbejë shqiptarëve.
    Inaguroi nje shkolle qe ka mbi 20 vjet qe eshte ndertuar? Rrezik heren e pare ka inaguruar Enveri. Mesa degjova ju be nje rinovim shkolles. Nuk eshte hera e pare qe i behet. Ju rregulluan dyert, dritaret, sheshi para shkolles,.. La nam ky Sala. S'la rast pa shfrytezuar. Doni me per belulin?
    Rruga Elbasan -Kucove ka mbi 10 vjet qe ka filluar, ose me sakte nuk u be fare. Ja vlen te behet se shkurton goxha rruge per disa rrethe te jugut drejt Elbasanit e me tutje.
    Por kam pershtypjen qe do ngelet thjesht nje premtim i radhes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 09-11-2010 më 13:30
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    epo kshu me u bo robt keq pse riparohen gjonat . lan nom sociot, skon gjo tjeter me tregu vec me ndjek saln ku rregullo gjonat, skon gjo me programin as ket her
    rrugt jan si ent e gjakut, ku nuk qarkullo, cof zona
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Jeto_Jeten Lexo Postimin
    epo kshu me u bo robt keq pse riparohen gjonat . lan nom sociot, skon gjo tjeter me tregu vec me ndjek saln ku rregullo gjonat, skon gjo me programin as ket her
    rrugt jan si ent e gjakut, ku nuk qarkullo, cof zona
    una nuk shof ndonji ndryshim midis programit te demkove me sociot ... dhe kjo i ka arsyenat e veta ...

kur ta morin sociot pushtetin qendror, me sa duket demkot do marin ate lokal, e salen do ta kemi kryetar bashkie ...

ja pra, kshuna bohet rrokada, e pushtetin e mbajn qena e bllokqena ...

Faqja 7 prej 30 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 348
    Postimi i Fundit: 21-01-2012, 08:10
  2. SK Tirana
    Nga Pasiqe në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  3. Fillojne punimet per ndertesen TID ne kryeqytet
    Nga FЯODO në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 16-04-2008, 08:20
  4. Edi Rama, rikandidat për kryetar Bashkie në Tiranë!
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 27-07-2006, 17:10
  5. Tiranë, kapet super-hajduti i 13 vjedhjeve
    Nga Genti^Itali në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-07-2004, 16:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •