Kryqëzim në disnivel - Mullet
Në Km 3
Paraqitje e rrethrrotullimeve në Elbasan
Informacione më të zgjeruara për autorrugën Tiranë - Elbasan mund ta gjeni në PDF në këtë broshurë të realizuar nga studioja fituese italiane "Bonifica".
Kryqëzim në disnivel - Mullet
Në Km 3
Paraqitje e rrethrrotullimeve në Elbasan
Informacione më të zgjeruara për autorrugën Tiranë - Elbasan mund ta gjeni në PDF në këtë broshurë të realizuar nga studioja fituese italiane "Bonifica".
Life's too short to remove USB safely.
thx per kte informacion interesant o xhak vatsonaj..
me duket me i mire varianti i gjelber..
nejse qeveria i di me mire punet..
Përshëndetje Brari, së pari një korrigjim sepse kam bërë një gabim më lart. Tre variantet e rrugës ishin këto më poshtë (fitues është varianti 1):
Ndërsa tabela më poshtë paraqet analizën ekonomike të secilit variant. IRR - Internal rate of return, ndërsa B/C ratio - është raporti përfitim/kosto, sa më i lartë aq më i mirë. Besoj se ky variant është zgjedhur sepse ka më shumë leverdi ekonomike se të tjerët, është edhe më i shkurtër po ashtu (1-A është varianti që do ndërtohet).
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 19-03-2010 më 18:23
Life's too short to remove USB safely.
Uaa sa lajme i mire, dmth s'do me vijne mend perqark sahere qe iki per vizite ne memedhe e shkoj me rrugen e qafe Krabes.
Rrofsh per lajmin![]()
ku perfundoi nje studim dhe projektim i nje ingjinjeri shqiptare te quajtur gjeqari....ai kishte nje projekt interesant te rruges ne fushore pa tunele fare...a ke informacion per projektin e ketij shqiptarit...
e mire doket kjo rruge por nga sa pash ne projekt shume laqe kishte...nejse veq ishalla nuk bahet edhe kjo kongres e te perurohet 100 here si shume rruge te tjeras...
kush mund te na thote se kur do ti inaugurojme variantat ...
Shum lajme i mire dhe i sakte qe po e prishim kaq kohe, bravo Jack Watson per publikimin.
PS: Keto punime qe behen ne Shqiperi ti shikojn ca Anti-Shqipetar qe ulin vendin e tyre.
RROFT SHQIPERIA JONE E BUKUR DHE E BASHKUAR!
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
kom ca miq ne Elbason.
20min.ja vlen me shku me pi nji kafe.
Projektin e kesaj rruge e beri kompanija SHSHMN DOKO e elbasanit, sepse ata ishin edhe iniciatoret per kete projekt, qeverria u dha lejen qe ata te benin projektin .
Projekti u kushtoj atyre gati 100mij euro, me matje eksperimente etj etj.
Ne fund qeveria u tha se nuk e miraton projektin e tyre por do perdori nje projekt tjeter, dhe mbas 1 viti nxorri projektin e ri te saj i cili ishte identik si projekti i kompanis SHSHMN DOKO.
Kush ka tru e kupton vet se perse behen keto dallavere....ata (politikanet) nuk e miratun projektin e elbasanllinjve sepse donin te shfrytezonin kohen qe te blinin gjitha pikat strategjike per ti perdorur si benzinata etj etj dhe parat e projektin i kan fut ne xhep.
SHSHMN DOKO jane njerez shume te afert te mi dhe ata vet mi kan thene keto fjale.
.
Krijoni Kontakt