Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 169
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Shpihunat mat mdhaj përpara i kemi pas n'Drenic dhe ti po e vulos këtë.
    Me k'si lloje etiketimesh per nje regjion i cili dha aq shum per kosoven dhe Shqiptarin,vetem sa e nenqmon veten tende!Mund te thuash per ndonje individ,si ne gjithe rajonet,por jo per nje treve te tere!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    [QUOTE=jarigas;2893127]
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    HAjt pra organizohuni tani ta mbushni sheshin e Prishtines me flamuj kuq e zi!!!!

Ahahahah.....ç'ka je tuj thon mer lale!!! As qe ia ke haberin asaj qe thu......"lufte" eshte term i pergjigthshem.,ndersa "konflikti i armatosur" eshte nje rast specifik i luftes!!
    Ndersa "martir" eshte nje shkalle me lart se sa "deshmor"....ç'jane keto debate kot mer jahu, mesoni perpara mire kuptimin e fjaleve dhe kuptimin simbologjik te tyre, se na plaset me llogje pa bereqet!!! Shnet t'iu thuash , plaç iu duket.....

Jo kure te vije festa e nentorite,gjithesesi se sheshi i Prishtines eshte me flamuj te Kuq e Zi.

Jaaaaaaaa injorantin edhe ne planetin Mars dergoje ,ai prap injorant mbete.

konfliket i armatosur e kan pas per qellim,qe me ta mohuar luften e UCK-se,pra nese Amerika do ta kuptonte luften e UCK-se si konflikte jom me se i bindure qe kurr nuk do te intervenonte ne Kosoves,sepse ata sipas saj do te ishin Teroriste,e jo clirimtar te vendit.
    Martir eshte nje shkall se sa deshmori??!!!!,Ku po jeton ti vella?

Ja si festohet festa e 28 Nentorit ne Kosove.

p,s,Organizatoret jan Levizja Vetevendosje.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Jaaaaaaaa injorantin edhe ne planetin Mars dergoje ,ai prap injorant mbete.
    Epo akoma nuk e ke kuptuar qe je kthyer permbi Toke, ti efendi??!!
    konfliket i armatosur e kan pas per qellim,qe me ta mohuar luften e UCK-se,
    Kete tipin e psikanalizes, kush ta ka mesu ty lale??!! Tjetri thote se ti ke pasur nje konflikt te armatosur e ti kuptoke se ai thote qe ti s'ke luftuar??!!!!! Shko ere kthehu ne shkolle se u bere gazi i botes...
    pra nese do ta kuptonte luften e UCK-se si konflikte jom me se i bindure qe kurr nuk do intervenonte ne Kosoves,sepse ata sipas saj do ishin Teroriste,e jo clirimtar te vendit.
    Ushtaret e Natos marrin pjese ne konfliktin e armatosur me talebanet dhe ti n akuptonke se ushtaret e Natos jane terrorista??!! O Dyli!! Konflikt i armatosur do te thote se po ben lufte me arme e jo me terfyca!!!Epo kta "dijetaret" islamike bre...
    Martir eshte nje shkall se sa deshmori??!!!!,Ku po jeton ti vella?
    Une jetoj me kembe perdhe lale, ndersa ti fluturon me prassss.....
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Bravo topi si luen keto qka i the
    por mos jau vno veshin fort ketyre patriotave me bateria
    se kur Amerikanet na ndihmuan meu Çlirue e kur UÇK-ja bente luften ball per ball me shkie keta patriotat banin pazare e pinin kafe e muhabete miqsore me shkie ne qender Prishtines
    e tash kur po ashtu me ndihmen e Amerikanve e bem shtetin e simbolet e shtetit tash dalin patriotet me bateria te hargjuara e kishe patriota haaaaaaaaaaaa
    jemi mesue me ksi patriota kaher hyyyyy

qitash shkoin e marrin vo e na e gjuejn zonjen Klinton
    keta jan te shtir haaaaaa

Ehh mar bir qeni,sa ta kem hashim udbashin ne kry te shtetit edhe naj dit as ne darsma ski me guxu mi qit flamurin kombetare....don me ardhe dita e rankoviqit he robt ty e hashimit!

Shko ne Mitrovice e hekjau shkive flamurat e serbis,mbasi veq je patriot ti!

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Tani, pasi lexova ne kete teme e kuptova pse Iliret nuk u zgjeruan ne shekuj por vetem u coptuan.
    Arsyet jane shume te thjeshta, jane e keqja e vetvetes dhe lehtesisht te manipulueshem, gje qe na ka kushtuar nder shekuj.
    Kur shikoj ketu qe ka edhe nga ato shqipfoles qe e perkrahin nismen, me vjen keq qe do vonohet procesi i bashkimit, por ama nje dite do te behet.
    Shqiptareve udhe te mbare ne bashkimin kombetar, mjeraneve udhe te mbare ne mjerimin e tyre.
    Indrit.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Disa ne Kosove ende se kan kuptu se Kosova eshte shtet dhe ka simbolet e saje,keta "patriotet" Shqiptar kan diqka A perbashket me "patriotet" serb ,keta "patriot"nuk e duan shtetin e Kosoves dhe simbolet e saje.Keta "patriot"kan vetem dallime ideologjike serbet jane ekstremist te djathte klero-fashist,ndersa "patriotet" Shqiptar jane ekstremist te majte enveristo-titist.
    Sekretaria e shtetit zonja KLINTON ka ardhe ne vizite ne republiken e KOSOVES dhe administrata amerikane nuk pranon qe kjo vizit te keqperdoret nga "patriotizmi" folklorike.
    Dhe ne republiken e kosoves a ka komb shqipetar,dhe nese ka a duhet ta tregojm me simbole te saj apo me lecka te magjupve,le bre se nuk je kah thu asgje.
    a jan qita trima qe dhan betimin nen flamurin kuq e zi per bashkimin e gjitha trojeve,dhe jo qe nuk bashkuan asgje por po e zhdukin ngadal por sigurt edhe berthamen kombetare.
    Me ju pas than para ca vitesh se flamuri kombetar duhet te hiqet,28 nentori duhet te hiqet te paret qe kishin kundershtu do ishin keta qe sot i kemi ne qeveri per fatin e keq.
    Klinton dhq qdo kush tjeter nuk e ka te drejten per te na tregua se cilin flamur duhet ta duam ne,qfar te keqe ka te qitet edhe ai kombetar,pse nuk kerkuan ta heqin flamurin serb ne graqanic dhe te jete vetem ai i kosoves a din me me tregu ti.
    Nuk kan faj jo ,faj ka populli qe nuk qohet ne kemb e me i perzan keta servila.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga INDRITI Lexo Postimin
    ....... lehtesisht te manipulueshem, gje qe na ka kushtuar nder shekuj.
    Kur shikoj ketu qe ka edhe nga ato shqipfoles ........
    Edhe ti je nga ata qe nxisin perçarjen, Indrit!!
    Kujdes fjalorin........
    Jarigas

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Faleminderit per keshillen por me duket shume me vend ajo qe shkrova.

Nderkohe ajo per te cilen me akuzon duhet argumentuar perndryshe mbetet nje perralle e gjyshes.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    A din kush te na tregoi edhe qka na ka mbetur si komb shqipetar qe nuk na i hoqen,simbolet po,festat kombetare po une nuk di edhe qka i ka mbet kesaj qeverie per me i knaq deshirat e armiqve

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Ehh mar bir qeni,sa ta kem hashim udbashin ne kry te shtetit edhe naj dit as ne darsma ski me guxu mi qit flamurin kombetare....don me ardhe dita e rankoviqit he robt ty e hashimit!

Shko ne Mitrovice e hekjau shkive flamurat e serbis,mbasi veq je patriot ti!
    qeni ty tu baft ortak ne shtratin tan

e tash po te pyes seriozisht a u tranuet krejt ju udbashet dhe te bit e udbashve qe
    u deshtuen krejt perpikjet e juaja qe mos te jet pritja madheshtore siq ndodhi
    ani kur e priten Dy Kryeçlirimtaret e Kosoves Jakup Krasniqi dhe Hashim Thaçi
    juve u kersiti zemra haaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •