Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 169
    HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Me vinte sh keq tek shikoja flamurin kuq e zi qe hiqej.Dhe kalimtaret qe ishin pyetur nese u dukej e drejte kjo gje pergjigjeshin me lot ne sy "se per kete flamur kam luftuar,kam derdhur gjak une dhe gjithe shqiptaret".
    Por.....ska gje,le te hiqet flamuri neper sheshe,por sdo hiqet asnjehere neper zemrat e shqiptareve.
    Eshte mire qe cdo kosovar ate dite te valevite edhe flamurin kuq e zi ne ballkonet e shtepive.
    Keshtu do e kuptojne qe per ti bere qejfin botes mund te keni nje flamur tjeter,por ne shpirt e zemer vazhdoni te jeni kuq e zi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga aMLe : 13-10-2010 më 06:14
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Kavir
    Heqja e flamurit shqiptar nuk eshte turp, ne kete rast. Eshte nje menyre e qarte per thene ESHTE SHTET!
    Shitesi
    Shume e qarte.
    Sigurisht eshte menyre akoma me e qarte per tu dukur Shtet i Shkombtarizuar.

Te keqen e qeverise qe keni ,qahemi kote te vendit 'FQINJ'por ne kosove qenka trendeline dhe kenge .Andej na digjet flamuri ,ketej e hiqni me duar tuaja, lumja ti moj shqiperi qe spo di njeri se c'fare po behet .

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Disa po e quajn Qeveriantikombetare
    po normal per ta eshte antikombetare sepse ata vin prej kombeve te ndryshme
    e ajo eshte kombetare per Shqiptaret e Republikes se Kosoves te cilet ja dhan besimin qe te qeveris vendin
    e jo per keta te kombeve e kombsive tiera qe lehin ketu koti e si pyet kush
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Disa ne Kosove ende se kan kuptu se Kosova eshte shtet dhe ka simbolet e saje,keta "patriotet" Shqiptar kan diqka te perbashket me "patriotet" serb ,keta "patriot"nuk e duan shtetin e Kosoves dhe simbolet e saje.Keta "patriot"kan vetem dallime ideologjike serbet jane ekstremist te djathte klero-fashist,ndersa "patriotet" Shqiptar jane ekstremist te majte enveristo-titist.
    Sekretaria e shtetit zonja KLINTON ka ardhe ne vizite ne republiken e KOSOVES dhe administrata amerikane nuk pranon qe kjo vizit te keqperdoret nga "patriotizmi" folklorike.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O Llapi,hajt behu burr e hjeki edhe flamujt e shkijeve ne graqanice e Mitrovice!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Disa ne Kosove ende se kan kuptu se Kosova eshte shtet dhe ka simbolet e saje,keta "patriotet" Shqiptar kan diqka perbashket me "patriotet" serb ,keta "patriot"nuk e duan shtetin e Kosoves dhe simbolet e saje.Keta "patriot"kan vetem dallime ideologjike serbet jane ekstremist te djathte klero-fashist,ndersa "patriotet" Shqiptar jane ekstremist te majte enveristo-titist.
    Sekretaria e shtetit zonja KLINTON ka ardhe ne vizite ne republiken e KOSOVES dhe administrata amerikane nuk pranon qe kjo vizit te keqperdoret nga "patriotizmi" folklorike.
    ashtu eshte edhe ket keta "patriotet" e forumit e din mire
    por ketyne po u djeg ma se shumti se kush po e pret Mikeshen e Madhe zonjen Klinton

shif ket foto kjo i qarti e i ka ba me lue meq keta "patriotat" e forumit

qe ne krye te Shtetit jan ÇLIRIMTARET

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O Llapi,hajt behu burr e hjeki edhe flamujt e shkijeve ne graqanice e Mitrovice! :D
    jo ata po jau lam juve "patriotave" te forumit haaaaaaaaaaaaaaa

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po ku ka more me patriot se Ju????Flamurin e Shkaut po theme,ndoshta nuk me kuptove...Te Serbis more!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ku po t'dhem...?
    Me dhemb tek budallalleku i disa "patrioteve" qe çirren pa patur as nje çike logjike ne ate qe thone!!! Kush ju ndalon juve qe te manifestoni me flamujt kuq e zi neper sheshe e neper rruge??!! Ku jane OJQ qe mbushin autobuzet per shamijat arabe dhe nuk ndihen ne kesi rastesh??!!
    E gjithe bota e din se Kosova eshte e Shqiptareve, por diplomacia eshte nje art qe "dijetaret" nuk e mesojne dot neper OJQ fetare...ajo ka rendesi vendimtare per mbarevajtjen e shtetit kosovar, poa aq sa ç'k apatur deri ne shpalljen e pavaresise!!! Prandaj te pellasesh se na qenka tradheti te hiqet flamuri i Shqiperise nga manifestimet zyrtare te shtetit te Kosoves eshte idiotesi.....askush nuk ta ndaloi mbajtjen e flamurit as ty e askujt tjeter ne Kosove!! Ne vend qe te sillni vetem mllef kunder Qeverise Kosovare(per shkak se nuk ju lejon shamijat), organizohuni ti mbushni sheshet me flamujt e Skenderbeut!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Do te vije dita qe do tu hiqet por dalngadal pak diplomaci duhet...

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •