Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 169
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kosova eshte shtet,dhe shteti ka simbolet e tij shteterore.Cdo shqiptar i Kosoves ne zemer ka flamurin kombetar kuq e zi,mirepo tash jemi shtet dhe zonja Klinton po viziton nje shtet te pavarur te njohur nga shume vende te botes dhe ai shtet quhet Republika e Kosoves.
    Per hapesin e temes,a mendon se ti e do me shume flamurin kombetar sesa ata qe kane vendosur ta heqin?
    Lereni,mos fshihni pretendimet tuaja gjoja ne emer te patriotizmit dhe flamurit kombetar,kurse ne fakt ju djeg dikund tjeter,e fshiheni pas flamurit dhe deshmoreve per ti fshehur ambiciet e juaja.As mua personalisht sme pelqen flamuri(si disajn),mirepo jemi shtet qe duhet te kete simbole,ne kete rast edhe flamurin.
    Mire e ka Llapi qe te thote,nuk bene te kundershtosni per gjithqka,vetem e vetem pse nuk jeni ne pushtet.
    Provoni edhe ju te jini ne pushtet e tani e shifni se nuk shkojne punet vetem me veze dhe protesta.Shteti ka pune dhe diplomaci.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Eshte e habitshme qe shqiptaret dikur nen tiranine sllavo-serbe rrezikonin burgun ose jeten per te valvitur ate flamur kuq e zi,ndersa sot qe jane te lire,kane edhe "shtet" po kane frike se i sheh zonja Clinton me flamurin e Shqiperise.Turp per keta plehra qe i thone vetes burreshtetas.

Kosova eshte shtet i perkohshem.

Ata qe e kan hequr flamurin ton kombtar, jan edhe me te zinje se shkiet !

Hillari e compani e din se cfar kombesie kemi !

Poçavrat e unmikut te cilt na kan dizajnuar flamurin sikur te ishim ndonje shoqat humanitare ! Keshtu tallet avropa me quranat si hashim thadiqi !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    Eshte e habitshme qe shqiptaret dikur nen tiranine sllavo-serbe rrezikonin burgun ose jeten per A valvitur ate flamur kuq e zi,ndersa sot qe jane te lire,kane edhe "shtet" po kane frike se i sheh zonja Clinton me flamurin e Shqiperise.Turp per keta plehra qe i thone vetes burreshtetas.
    vertet nuk duhet te fshehim ate qe kemi ne zemrat tona , flamurin po e injoruam kemi injoru te tashmen dhe te ardhmen per kombin tan .vetem rankoviqistet e urrejn flamurin komtar shqiptar
    .Flamuri shtetror esht nji qeshtje krejt tjeter dhe ket duhet perdor puna e Thaqit.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kosova eshte shtet,dhe shteti ka simbolet e tij shteterore.Cdo shqiptar i Kosoves ne zemer ka flamurin kombetar kuq e zi,mirepo tash jemi shtet dhe zonja Klinton po viziton nje shtet te pavarur te njohur nga shume vende te botes dhe ai shtet quhet Republika e Kosoves.
    Per hapesin e temes,a mendon se ti e do me shume flamurin kombetar sesa ata qe kane vendosur ta heqin?
    Lereni,mos fshihni pretendimet tuaja gjoja ne emer te patriotizmit dhe flamurit kombetar,kurse ne fakt ju djeg dikund tjeter,e fshiheni pas flamurit dhe deshmoreve per ti fshehur ambiciet e juaja.As mua personalisht sme pelqen flamuri(si disajn),mirepo jemi shtet qe duhet te kete simbole,ne kete rast edhe flamurin.
    Mire e ka Llapi qe te thote,nuk bene te kundershtosni per gjithqka,vetem e vetem pse nuk jeni ne pushtet.
    Provoni edhe ju te jini ne pushtet e tani e shifni se nuk shkojne punet vetem me veze dhe protesta.Shteti ka pune dhe diplomaci.
    Po e dua me shum,une kete flamurin Kombetar Kuq e Zi,se sa ata qe e kan hjekure,edhe pse kjo ishte nje pytje palidhje por tu pergjigja.
    Si mendon qe ai ta done me shum flamurin se une apo ti apo ai,kur ai tipi vete e kane hjeq??!!!Ky eshte absurd.
    Cka po fol more zoteri?po per cilat pretendime po flet ti?,o vella une nuk e perfaqesoje Vetevendosjen,une kete po e kundershtoje personalishte,sepse e ndje obligim kombtare,dhe cdo njeri qe i thote vetes shqiptar ai duhet te reagoje.
    Une me thane te drejten as antare Vetevendosjes nuk jam,por pa dyshim se jam nje perkrahes i kesja Levizje.
    O prap ti ke pushteti,por a kuptone ti,qe kete veprim te shumtuar duhet ta kritikojne krejte shqiparet,jo vetem perkrahesit e Vetevendosjes,une nuk paraqes qendrimet e Vetevendosjes por veprimet e mija.
    E sa i perket pushtetit edhe ate do ta marrim kadal dale.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po e dua me shum,une kete flamurin Kombetar Kuq e Zi,se sa ata qe e kan hjekure,edhe pse kjo ishte nje pytje palidhje por tu pergjigja.
    Si mendon qe ai ta done me shum flamurin se une apo ti apo ai,kur ai tipi vete e kane hjeq??!!!Ky eshte absurd.
    Cka po fol more zoteri?po per cilat pretendime po flet ti?,o vella une nuk e perfaqesoje Vetevendosjen,une kete po e kundershtoje personalishte,sepse e ndje obligim kombtare,dhe cdo njeri qe i thote vetes shqiptar ai duhet te reagoje.
    Une me thane te drejten as antare Vetevendosjes nuk jam,por pa dyshim se jam nje perkrahes i kesja Levizje.
    O prap ti ke pushteti,por a kuptone ti,qe kete veprim te shumtuar duhet ta kritikojne krejte shqiparet,jo vetem perkrahesit e Vetevendosjes,une nuk paraqes qendrimet e Vetevendosjes por veprimet e mija.
    E sa i perket pushtetit edhe ate do ta marrim kadal dale.
    Ndjenja patriotike me ndjenjen shteformuese dallojne.Une thashe edhe me larte se cdo shqiptar i Kosoves ne zemer mban flamurin kuq e zi.
    Dy shtete dhe nje flamur nuk bene.Kupton.Simbolet shteterore te nje shteti rregullohen me ligj.Po te pyeteshin shqiptaret e Kosoves do te lihej flamuri kuq e zi,mirepo nuk bene pasi ne deshem ta shpallim Kosoven shtet te pavarur.
    Nese kemi dashur Kosoven ta kemi shtet te pavarur duhet edhe te pajtohemi edhe simbolet e saj.E tash sa jane te zgjedhura mire keto simbole eshte ceshtje tjeter,mirepo flamuri kuq e zi perfaqeson te gjithe shqiptaret,mirepo nuk mund te perfaqesoj edhe dy shtetet(Shqiperine dhe Kosoven).Me vone kur te behet bashkimi kombetar atehere eshte pune tjeter.Tash per tash jemi dy shtete,dhe zonja Klinton po vie ta vizitoj nje shtet te pavarur te quajtur Kosove.
    Sa per obligime kombetare qe flet ti,te gjithe e kane obligim te punojne me takatin e tyre per nje shtet te forte,dhe nese bejme shtet te forte Kosoven dhe Shqiperine atehere kemi bere kombin e forte,sduhet te merremi shume me llafe folklori dhe patriotizmi,por me pune konkrete,secili te kryej detyren e tij ndaj kombit dhe shtetit ne menyre te ndershme,jo me dredhi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2010
    Postime
    1
    turp esht te largohet flamuri shqiptar pse esht turp turp esht se me kete flamur dhe per ket flamur shum ky popull ka dhen deshmor dhe shum shqiptar jan burgosur gjat festave kur e kan valvit neper shtepia e neper darsma. e nuk ma mer mendja se kete e ka kerkuar ambasada amerikane.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    deri kur do na udhheqin keto fundrrina
    deri kur sdo valoj lirshum flamuri kombtar
    deri kur do shkilet mbi gjakun e deshmorve te cilet dhan jeten por kurr spranuan te hiqet flamuri
    deri kur keta te poshter do mundohen ti zhdukin simbolet tona kombtare
    deri kur do flej populli yne
    a nuk eshte koha te zgjohemi nga gjumi dhe ti shtypim keto fundrrina qe mundohen te naj ndrrojn identitetin ton kombtar e fetar mundohen te naj ndrrojn kulturen mundohen te na asimilojn dhe te mbesim pa asnje vler kombtare

keshtu siq po shkon edhe gjuha shqipe nje dit nuk do jet gjuh zyrtare por per hater te miqve tan do e bejm ndonje gjuhe tjeter per te hy me leht ne evrop
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Heqja e flamurit shqiptar nuk eshte turp, ne kete rast. Eshte nje menyre e qarte per te thene KOSOVA ESHTE SHTET!

Nqs je kaq nacionalist dil ne miting pro-Hillarit me flamur shqiptar, mbani dhe ndonje flamur "kosovar" sa per shenje dhe ndonje flamur amerikan t`i behet qejfi edhe Hillarit

Turp eshte kur dilni me flamure arabe, me shkronja arabe dhe u cjerre arabisht, qe ta kuptoje dhe Hillari qe po vjen ne Europe jo ne shkretitirat e Azise.

Po mo grup po, por mos harro me se flamurin kuq e zi u be e gjithe lufta, ai ishte gjithe frymezimi per liri qe solli edhe Amerikanet te bindur se kishte ardhur koha te zbrazeshin depot me arme te vjetra.

Turp per Kosoven qe po shkombetarizohet, e po zhvishet nga gjithcka shqiptare dite per dite.

Mendoj se ka ardhur koha per vetvendosje, jo te vendosin gjithmone te tjeret cfare eshte e mire per ne.
    Injoranca nuk zhduket me top

Kosova duhet ta fitoje flamurin shqiptar nese pretendon se eshte komb shqiptar, duhet te transferoje, riatdhesoje bishtuket, ndryshe vetem nje pakice kristiane qe jeton atje dhe myslimanet e kthyer me zor ne te tille nga turku, nuk e ben komb shqiptar te paster. Ka nje zgjidhje, pagezohuni kristiane qe Perendimi t'ju quaj shqiptare ashtu si shqiptaret dita dites jane duke shuar islamin ne menyre te ndieshme keto vitet e fundit, e si rrjedhim te keni flamurin tone kombetar dhe shteteror njekohesisht. Perendimi e di qe jetojne dhe shqiptare ne Kosove por jo eshte komb shqiptarkur Arabet, turqit, afganet, pakistanezet jane duke deklaruar shqiptare! Bota perendimore respekton shqiptaret jo extremistet talibano-turko-afgane qe jane mbledhur ne Kosove. Kosova duhet cliruar perseri nga fundurinat extremiste. Nga serbet clirimin e beri USA dhe Perendimi ne pergjithesi kete te dytin le ta bejne vete kosovaret pa ndihmen e kerkujt, tani do tregoheni nese beni dote dicka pa ndihme dhe bota do t'ju quaj shqiptare te vertete.
    Mire bene qe hoqen flamurin tone, ai eshte flamur vetem i shqiptareve jo i arabo-turko-pakistanezeve extremiste e perseris qe po mbijne dita-dites ne Kosove. (nuk nenkuptoj shqiptaret myslimane te kthyer me zor nga turku, kur flas per extremistet, te kthyerit me zor nga turku jane shqiptare qe te mos keqkuptohemi)
    Zoti dhente paqe ne Kosove per gjithe shqiptaret e saj!
    Amin!
    Paqe!

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •