Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 169
    i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Mendoj qe e kane pare te arsyeshme dhe te drejte ti heqin pasi ajo ka shkuar te vizitoje kosoven dhe do pyeste nese gabimisht e kishin cuar ne shqiperi haha... Nuk e ve ne dyshim qe ai flamur nuk hiqet nga zemrat e shqiptareve atje dhe duan ta kene gjithnje neper sheshe e vende te dukshme por jane ca gjera qe duhen kuptuar ne protokolle zyrtare.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    [=soldierly;2892920]Mendoj qe e kane pare arsyeshme dhe drejte ti heqin pasi ajo ka shkuar te vizitoje kosoven dhe do pyeste nese gabimisht e kishin cuar ne shqiperi haha... Nuk e ve ne dyshim qe ai flamur nuk hiqet nga zemrat e shqiptareve atje dhe duan ta kene gjithnje neper sheshe e vende te dukshme por jane ca gjera qe duhen kuptuar ne protokolle zyrtare.
    soldierly,pra ajo kur te shkoj ne Graqanice,do te protestoj,pse e derguan ne Serbi pa e mbarua viziten ne Kosove!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Prishtinë, rivendosen flamujt kuqezi
    13/10/2010 11:35

Të rinjtë e Lëvizjes për Bashkim, së bashku me Tifozat Kuq e Zi dhe me ndihmën e lëvizjes “ëvendosje” kanë kryer një aksion gjatë mbrëmjes së kaluar për rivendosjen e flamurit kuqezi në rrugët e Prishtinës, ku janë vënë flamuri amerikan dhe kosovar në kuadër të vizitës së Sekretares Amerikane të Shtetit, Hillary Clinton.
    Njoftimin për media e ka dhënë "Lëvizja për Bashkim".

Një ditë më parë për motive ende të panjohura, por sipas burimeve të Top Channel me 'urdhër nga lart' u krye heqja e të gjithë flamujve kuqezi.

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    BAC, hasë tasi TË KA EMRUAR PËR NJË NJERI QE KI MAR PJESË NË KONFLIKT DHE SE NUK KE NEVOJ PËR FLAMURIN KUQ E ZI!
    Keto grupacione te "patriotve" jane imitim i patriotve serb veq emrat i kan ndryshe.keta jane car llazarat e KOSOVES,ani per te qen imitimi komplet i kan marre edhe tifozet e futbollit me vete.

Kush po i ndalon keta trima qe per dite te dalin me flamurin KUQ E ZI ne Mitrovice,pse duhet te shfrytezohet vizita e zonjes KLINTON per te tregu sa trima e patriot jemi.....

i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    soldierly,pra ajo kur te shkoj ne Graqanice,do te protestoj,pse e derguan ne Serbi pa e mbarua viziten ne Kosove!

ekzaktesisht! : )))

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    A shume filozofa jemi ne shqiptaret, nuk e dime as dhija kahe e ka bishtin e po tregohemi me te menqure ne rruzullin toksor, jemi shteti me i varfur i botes, ku ende gomaret sillen verdalle ne lagjet e Tiranes, e na shruajm ne kete forume se pse amerika po ja jepe kshilla!!!
    Ne kosove balta dhe pluheri ti qorron syte, dhe lypsat ne prishtin po ashtu ti qorrojn syte e disa ne kete forum kritikojn ameriken pse po na jep kshilla!

Po mose me kane amerika dhe europa-a pasha allahun, pasha kuranin, kosova dhe shqipria kishte me mbet si afganistani apo palestina!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Ndoshta per ju Kavir nuk eshte Turp ky veprim, mirepo ta dishe se per shumicen Shqiptare ne Kosove eshte edhe nje nencim i rradhes nga ana e kesaj qeverie antikombetare e antishqiptare.

Kosova ndonese eshte shtet per nderkombetaret dhe qeveritaret, sepse ata vjedhin gjoren Kosove dhe popullin e saj qe 11 vjet, mirepo Kosova nuk eshte per shumicen Shqiptare te Kosoves, sepse me pakon antikombetare dhe antishqiptare te Ahtisarit me shume te drejta kane 5% minoritaret Serb, sesa mbi 90% popullata absolute shqiptare e Kosoves.

Sipas jush nese ky veprim eshte normal, perse kjo Qeveri atehere nuk merr vendim te njejte per largimin e flamurit tjeter te shtetit fqinje pra Serbise. Kete e kane te drejte me kushtetute dhe nga gjygji i Hages. Pra perse nuk veprohet ne te gjithe Kosoven e njejta gje, pasi qe sipas jush Kosova eshte shtet.
    Atehere, me falni qe po bej nje pergjigjje te pergjithshme por ju me keni cituar, dikush me ka permendur dhe te tjere qofte edhe pa permendur me kane barazuar me shovinistat e Shkinise.

Se pari ketu flitet per POLITIKE. Dhe ne politike nuk eshte trim e patriot kush gerthet me shume dhe e ka flamurin e madh, po kush jep dicka dhe merr me shume. Entuziazmi patriotik e ka vendin ne lufte.

A me pelqen heqja e flamurit shqiptar? JO!
    Por sipas protokollit do takohen Sekretarja e Shtetit Amerikan dhe kryeministri i Republikes se Kosoves.

Lufta ne Kosove qe ne kohen Prizrenit e te Azem Galices eshte bere me flamurin tone dhe jo me ate zhgarravinen qe i kane imponuar Kosoves.
    Por politika prandaj quhet kurve, sepse thote "jo" me goje, dhe thote "po" me vepra.
    Kjo eshte gjeja me e mire per t`u bere. Te besh deklarata publike per t`u distancuar nga FQINJET, dhe me vepra te kthehesh ne vendin meme dhe te presesh me hanxhar tentakulat e Beogradit.

Gjithmone flas per qendrimin publik zyrtar. Kurse privatisht akush nuk mund te pengoje askend te mbaje flamurin shqiptar ne protesta apo kudo.

Ajo ku une pajtohem me te gjithe ata qe jane te shqetesuar, eshte pjesa e politikaneve. Kosova vuan simptomen shqiptare te politikaneve impotente dhe praktikisht buratine te te huajve.
    Ky eshte fakt.

Dhe kjo duhet t`ju shqetesoje me teper sesa nje takim diplomatik pa flamurin shqiptar. Shqetesohun nga Ujku jo nga Gjurma.
    -

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Me dhemb tek budallalleku i disa "patrioteve" qe çirren pa patur as nje çike logjike ne ate qe thone!!! Kush ju ndalon juve qe te manifestoni me flamujt kuq e zi neper sheshe e neper rruge??!! Ku jane OJQ qe mbushin autobuzet per shamijat arabe dhe nuk ndihen ne kesi rastesh??!!
    E gjithe bota e din se Kosova eshte e Shqiptareve, por diplomacia eshte nje art qe "dijetaret" nuk e mesojne dot neper OJQ fetare...ajo ka rendesi vendimtare per mbarevajtjen e shtetit kosovar, poa aq sa ç'k apatur deri ne shpalljen e pavaresise!!! Prandaj te pellasesh se na qenka tradheti te hiqet flamuri i Shqiperise nga manifestimet zyrtare te shtetit te Kosoves eshte idiotesi.....askush nuk ta ndaloi mbajtjen e flamurit as ty e askujt tjeter ne Kosove!! Ne vend qe te sillni vetem mllef kunder Qeverise Kosovare(per shkak se nuk ju lejon shamijat), organizohuni ti mbushni sheshet me flamujt e Skenderbeut!!!
    Po si nuk na ndalone more vella,po a e larguan flamurin kombtare nga sheshi i Prishtines,po ajon qita njerez qe kur vjen festa e madhe e 28 Nentorit keta ne menyre institucionale nuk e festojne.
    E vetmja Levizje qe bene organizime per festen e 28 Nentorit eshte Levizja Vetevendosje.
    Sdi qka e ke lidhe "shamiat" ne kete tem,ska pas nevoje,por ne shqiptaret qe dolem ne protesta per shamia ne dulem me flamurin KOMBETAR,me flamurine Skenderbeut,Adem Jasharit,kurse keta te paftyre na larguan flamurin kombtare.
    Jo une nuk i kritikoj keto qeverin dhe krejte kete klase politike vetem pse nuk na lejojn "shamiat',por kaher i kam kritikuar,sepse jam per te kritikuar,por ti pasi qe nuk hyne ne tema politike,kombetare,per kete nuk e dine.
    Une e kritikoje jo vetem kete qeveri por krejete qeverit qe kan qen deri me tani ne Kosove,sepse keta nuk punojne per interesat e kombit dhe te popullit shqiptar.
    A e din ti more vella qe ne Kushtetuten famkeqe te Kosoves,termi "lufte" eshte zavendesu me termin "konfliket i armatosur",termi "deshmore" eshte zavendesuar me "martire",pra jemi te gjithe te vedishem se keto qe i permenda dallojne si nata me dite.
    Pra luften e shenjte te UCK-se e quan konflikte te armatosure,dmth sipas kesja i bjen qe ketu nuk ka pas lufte,por vetem konfliket,pra i njefare menyre kan luftuar disa bandita sipas asaje qe thon ata,nncncnc,kurse Adem Jashari Zahir Pajazit,Fehmi Lladrovci dhe te gjithe deshmoret te tjere quhen "martire".
    Ja kushtetuta jon e dashure,keto ken vetem disa tmerre qe gjinden ne kete kushtetut pra ka edhe tjera.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    [QUOTE=Disa;2893088]
    Po si nuk na ndalone more vella,po a e larguan flamurin kombtare nga sheshi i Prishtines,po ajon qita njerez qe kur vjen festa e madhe e 28 Nentorit keta ne menyre institucionale nuk e festojne.
    E vetmja Levizje qe bene organizime per festen e 28 Nentorit eshte Levizja Vetevendosje.
    HAjt pra organizohuni tani ta mbushni sheshin e Prishtines me flamuj kuq e zi!!!!

A e din ti more vella qe ne Kushtetuten famkeqe te Kosoves,termi "lufte" eshte zavendesu me termin "konfliket i armatosur",termi "deshmore" eshte zavendesuar me "martire",pra jemi te gjithe te vedishem se keto qe i permenda dallojne si nata me dite.
    Pra luften e shenjte te UCK-se e quan konflikte te armatosure,dmth sipas kesja i bjen qe ketu nuk ka pas lufte,por vetem konfliket,pra i njefare menyre kan luftuar disa bandita sipas asaje qe thon ata,nncncnc,kurse Adem Jashari Zahir Pajazit,Fehmi Lladrovci dhe te gjithe deshmoret te tjere quhen "martire".
    Ja kushtetuta jon e dashure,keto ken vetem disa tmerre qe gjinden ne kete kushtetut pra ka edhe tjera.
    Ahahahah.....ç'ka je tuj thon mer lale!!! As qe ia ke haberin asaj qe thu......"lufte" eshte term i pergjigthshem.,ndersa "konflikti i armatosur" eshte nje rast specifik i luftes!!
    Ndersa "martir" eshte nje shkalle me lart se sa "deshmor"....ç'jane keto debate kot mer jahu, mesoni perpara mire kuptimin e fjaleve dhe kuptimin simbologjik te tyre, se na plaset me llogje pa bereqet!!! Shnet t'iu thuash , plaç iu duket.....
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Keto grupacione te "patriotve" jane imitim i patriotve serb veq emrat i kan ndryshe.keta jane car llazarat e KOSOVES,ani per te qen imitimi komplet i kan marre edhe tifozet e futbollit me vete.

Kush po i ndalon keta trima qe per dite te dalin me flamurin KUQ E ZI ne Mitrovice,pse duhet te shfrytezohet vizita e zonjes KLINTON per te tregu sa trima e patriot jemi.....
    Shpihunat mat mdhaj përpara i kemi pas n'Drenic dhe ti po e vulos këtë.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Shpihunat mat mdhaj përpara i kemi pas n'Drenic dhe ti po e vulos këtë.
    Mos je ndonje shef i udbes pasi po e dishe se ku i keni pase shpiunat.Ju "patriotet" me bateria kur ju mungoin faktet i perdorni shpifjet,etiketimet e mjete tjera te bandave bolshevike pjell e te cilave jeni.

Hajde tregon kush paskan qen ata shpiuna nga Drenica .

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •