Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 169
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Sovran , me logjiken tënde , del se Kosova është serbi , se Hilari nuk e len pa u taku me shkije, e provo mos pi ja qëllon cfarë flamuri do të paraqitet në televizion mbarë boten kur ajo viziton ndonjë vendbanim të shkijeve.

Apo ndoshta për ty nuk është asgjë e pazakont që ato shtete që nuk na paskan njohur ta shofin flamurin e serbis në Kosovë. Ato do të binden edhe më shumë se kan te drejt të mbajn atë qëndrim. Atje po valojka flamuri serb , pra qenka seri ashtu sic po e thojn qeveria e serbisë!
    ehhh logjik !!!!

Ata do te shofin se ne nuk respektojm vetveten , dhe nartyrisht nuk lidheen të shprehin ndonjë respekt për ne!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    BAC, hasë tasi TË KA EMRUAR PËR NJË NJERI QE KI MAR PJESË NË KONFLIKT DHE SE NUK KE NEVOJ PËR FLAMURIN KUQ E ZI!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Sovrani Lexo Postimin
    Nje vizite e rangut larte si e znj.Klinton, sigurisht qe do te ndiqet neper mediume boterore, pra edhe ne shume vende ku nuk e kane njohur pavarsine e Kosoves, nje vendi ne Afrike do i bente pershtypje flamuri i Shqiperise me ate Amerikan dhe plus i Kosoves, ndoshta dhe do te hamendej mos valle Klinton ka shkar ne dy shtete menjehere ose mos valle eshte ne Shqiperi dhe ndoshta Europa e ka nderuar flamurin e se kane mare vesht ato.
    Thuaj te arijme sa me shume njohje per Kosoven qe te kapim ulse ne OKB.
    Z.Klinton po sa te hyj ne Kosove nuk do dalloj erdhi ne Kosove apo ende eshte ne Serbi,pasi ne veri valvitet flamuri i serbve,po ashtu edhe ne Graqanice, ku ajo do ta vizitoj!Zoti na udhezoft per se mbari,se mbrapsht po shkojm mjaft!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Një kompani e kontraktuar nga Qeveria e Kosovës ka hequr sot flamujt kombëtarë shqiptarë, të cilët ishin vendosur nëpër rrugët e kryeqytetit, në nderim të Sekretares amerikane të Shtetit, Hillary Clinton, e cila të mërkurën qëndron në Kosovë.

Flamujt shqiptarë, të cilët ishin vendosur mbrëmë krahas flamujve shtetërorë dhe atyre amerikanë, janë parë sot të hiqen nga punonjësit e kompanisë “Dolphin”. Kjo kompani kujdeset për mirëmbajtjen dhe pastrimin e disa objekteve të Qeverisë së Kosovës.

Ndërkohë vendosja e flamujve ishte bërë nga ndërmarrja publike komunale “Hortikultura”.

Zyrtarisht, nuk dihet kush e ka dhënë urdhrin për heqjen e flamujve kuqezi.

Portali Indeksonline shkruan, duke u thirrur në burime të saj, se urdhri për heqjen e flamujve ka ardhur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë. “Ambasada amerikane ka sqaruar se mbajtja e flamurit të një ‘shteti fqinj nuk është e preferueshme’”, shkruan ky portal.

Shefi i protokollit shtetëror, Haki Merovci, ka thënë për Kosovapress, se flamujt kombëtarë që janë vendosur mbrëmjen e së hënës, janë larguar me një vendim, pa dhënë sqarime nga kush.

Muhamet Gashi, zëdhënës i Komunës së Prishtinës, ka thënë se flamujt janë vënë nga punëtorët e Ndërmarrjes Publike Komunale “Hortikultura”. “Por nuk është bërë edhe heqja e tyre nga kjo kompani”, i ka thënë Gashi, Express-it.

hahahahahahahah.... mos e merr me Isën se ai e don flamurin... kqyr merr vesh kush e ka hekë prej qeverie, allahu i mbarrovtë...

Edhe meqenëse kjo kompania pu merrka me pastrimin e objekteve të qeverisë tu kosovës ishalla si shkon mendja t'i hudhë në ndonjë kontejner a wc të pistë qeveritare....

Po edhe Isa Mustafa,ka faje sepse po te kishe desh ky,kishe mundure mi than une nuk e lejoje,po ne qoftese nuk e kishin ndegjuar,atehere per e dale i pasteret ka qen dashte me dal ne mendja,dhe me than qe ky eshte bere pa pelqimin tim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

PDK-ëja s'duhet votuar me !
    As LDK-ëja !
    E as AAK-ëja e RamBushit !

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Me duket e keni flamurin blu tani me yje te verdhe apo Jo?
    Jo ne kemi vetem flamurin Kuq e Zi,ne qoftese ti e done flamurin Blu atehere mbaje per vete.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Aq Meshum Qe Po Perthosen Flamuri Yn Kombatar Shqiptar Aq Me Idashur Po Behet Kurse Kjo Lecka Me Ylla Gabelve Qe Meshum I Perngjan Nje Lecke E Ati Flamurit Shokut Tito
    Bravo , ashtu është
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Lexova vetem dy forumista te denje per tu lexuar: Fattlumi dhe Kavir!!!
    Logjike e thjeshte dhe efikase!!
    Te tjeret pa perjashtim, bejne vetem llogje pazari.....dhe islamiket rrahin gjoksin per patriotizem karshi flamurit kuq e zi te Gjergj Kastriotit, po atij Gjergji qe gati e shkelin me kembe sa here qe flitet per turq e arab!!!Harrojne shpejt se çfare lehin poshte e perpjete foumit.......mah!!

Ku po t'dhem...?

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Nuk po kuptoj një gjë.

Cfarë morali kan ata njerëz që përkrahin këso veprimesh antishqiptare në Kosovë.
    Nuk e di pse po reagojn njerzit për djegjen e flamurit tonë kombëtarë nga huligan shkije në itali , kur kta huliganet e qeveris së vendit tonë po e heqin nga përdorimi .

Se hasë tasi është antishqiptarë , e ka dëshmuar me shumë veprime, po nuk po e di sa është numri i përgjithshëm i antishqiptarëve në Kosovë.
    Këtu në forum i kemi 2 a 3 sosh!
    Do ti ha ujku këta shpejt , sidomos kur ikë hasa !

Kili
    BAC, U KRYMB!
    BAC, hasë tasi TË KA EMRUAR PËR NJË NJERI QE KI MAR PJESË NË KONFLIKT DHE SE NUK KE NEVOJ PËR FLAMURIN KUQ E ZI!

Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Prishtinë, rivendosen flamujt kuqezi
    13/10/2010 11:35

Të rinjtë e Lëvizjes për Bashkim, së bashku me Tifozat Kuq e Zi dhe me ndihmën e lëvizjes “Vetëvendosje” kanë kryer një aksion gjatë mbrëmjes së kaluar për rivendosjen e flamurit kuqezi në rrugët e Prishtinës, ku janë vënë flamuri amerikan dhe kosovar në kuadër të vizitës së Sekretares Amerikane të Shtetit, Hillary Clinton.
    Njoftimin për media e ka dhënë "Lëvizja për Bashkim".

Një ditë më parë për motive ende të panjohura, por sipas burimeve të Top Channel me 'urdhër nga lart' u krye heqja e të gjithë flamujve kuqezi.

Kili
    BAC, U KRYMB!

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po edhe Isa Mustafa,ka faje sepse po A kishe desh ky,kishe mundure mi than une nuk e lejoje,po ne qoftese nuk e kishin ndegjuar,atehere per e dale i pasteret ka qen dashte me dal ne mendja,dhe me than qe ky eshte bere pa pelqimin tim.
    Është në hall i shkreti, a e din që as ligjin për kryeqytetin nuk ja kanë aprovu në parlament. Mandej nuk mjafton me thonë e du flamurin por duhet me dijtë e mi dashtë. Ate e ka Isa... Ta pashë për të madhe që përhape ate lajm të pavërtetë...sepse zëdhënësi i komunës e tha këtë
    që ata s kishin gisht në heqje. Jam i sigurtë që kanë pasë ofertë por nuk kanë pranu mi heqë.

Në ç'do vend të botës ka dhe respektohen ligjet për heqjen dhe vënjen e flamujve bashkë me solemnitetet përcjellëse:
    shif si trajtohen flamuri territorial i Kosovës, ai kombëtar dhe ai amerikan... nga kompania që ka kontraktuar Qeveria për heqjen e flamujve kombëtar:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 13-10-2010 më 06:11 Arsyeja: plotësim
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •