Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 169
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Çka ka lidhje kjo me temën?!
    Prishtianli, prap duhet te replikoi per te skjaruar qdo gje ty?

Antari siper meje shkroi qe Arabet kontribuan per Shqiperin lol, dhe un tregova se qfar kan kontribuar Arabet, je i aft kaq te kuptosh ?, prandaj drejtohu tek ai per devijimin e temes dhe jo tek un ,une bera vetem replik .

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po kur kritikon vetem izraelitet dhe jo palestinezet, ate je thene, qe vrasjet e njerezve te pafajshem lejohen nese vrasesit jane myslimane. Por ama denohen kur viktimat jane myslimane.
    Po çfar faji kan palestinezet ?

Shiqo kete me posht dhe tregom se c'kerkon ky polonez çifut ne tokat arabe ?
    http://1.bp.blogspot.com/_Xl9sgzAjlG...s_armes_AP.jpg

E keto ? Mos te duken mesazhe paqësore ?
    http://3.bp.blogspot.com/_Xl9sgzAjlG...0-h/enfant.jpg

Femiu palestinez ? Jetim i shkreti, dhe kur vritet jetimi zakonisht askush se ngre zerin per ta denuar izraelin.
    http://3.bp.blogspot.com/_Xl9sgzAjlG...65-1090372.jpg

Sa i perket fotove te femive te vrar, nuk do ti vendosi ne kete forum ! Jan aq te tmerrshme, sa qe do t'shokohesh ! Bile do ti kujtojn ata femit e tan, qe ran deshmor nga plumat e çetnikve !

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Harruat qe Cifutet shtyn Clinton qe te nderhynte ne lufte ne 1999...po nejse...ca flasim kot me murin...te na rroj Palestina dhe adheruesit e tyre!

Ju eshte ber Palestina ne gjake, sikur cdo problem qe kan Shqiptaret jan zgjidhur 2 mije vite me perpara dhe sot nuk kemi asgje tjeter te bejm/mendojm, vecse Palestinen!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Është mirë t'i kontrolloni edhe postimet e MafiaWarzit njëkohësisht, e jo të tregoni njëanshmëri. Jo rrallë herë kemi raportuar postimet e tij dhe jo rrallë herë jemi ankuar për fjalorin e tij, po për keto postime a fluturon nga forumi?!:

TERROR

Trego pas kësaj ti si pjesë e ketij smodit të forumit a pret që ne t'i pergjigjemi me mesazhe tolerance, kur në fakt ketij është moti t'i terhiqet vërejtja nga ana juaj.

Apo mos ndoshta juve ju duhet të merreni me vetën:
    Ik meso kuptimin e shprehjeve pastaj hajde ketu e me derdellit mua per rregulla.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-02-2010
    Postime
    24
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kam pun, sepse besimi im eshte i lidhur me qytetin e shenjt Jerusalemit.
    Kur vritën femije te pafajshem vetem pse jan femijë të muslimaneve, un si shqiptar i besimit Islamik jam i prekur drejtperserdrejti ! Prandaj dhunen dhe krimet qe behen nga shteti artificial i izraelit, duhet denuar ! Kur them denuar, kam fjalen fizikisht dhe jo vetem me rezoluta e fjal boshe.

Besimi jote i lidhur me qytetin e Jerusalemit???? Besimi tend eshte i idhur me qytetin e shkretetires dhe ska asnje lidhje me Jerusalemin, apo te ka genjyer xhaxhi muhameti ty, te ka thene qe ka shkuar ne parajse nga Jerusalemi??? kjo eshte qesharake. Ta ngulitesh mire ne koke se Jerusalemi eshte dhe do te jete pergjithnje i Israelit ne jete te jeteve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-02-2010
    Postime
    24
    Tema eshte per te ardhur keq, qellimi i vetem i ketij qe ka hap kete teme eshte vetem urrejtja e tij dhe asgje tjeter!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shto Turqine A paren qe na ka pushtuar me shume nga te gjithe, edhe Itali e Gjermani aty nga fundi listes qe na pushtuan nga pak.
    USA
    Britania e Madhe
    Turqia
    Gjermania

Janë miqët tanë të ngushtë, mbase do të duhej ta permendja në këtë mes edhe Italinë, nuk harrohet momenti kur NATO sulmoi caqet e Serbisë së pari herë u ndaluan në Itali dhe pastaj sulmuan, sulmi tjetër rodhi nga Turqia. Për Gjermaninë skemi çtë flasim ajo ushqeu shumë refugjatë tanë, madje klubi emrin e të cilit e kam tek nën-emri im ishte klubi që më së shumti shpenzoi për refugjatët nga Kosova. Për USA dhe Britaninë komentet janë të tepërta, pas tyre menjëherë radhitet Turqia, Gjermania dhe Italia.
    Si shqiptar i Kosovës u jam mirënjohës atyre që më shpëtuan jetën, e bashkë me mua edhe të gjithë kosovarët pa dyshim

Citim Postuar më parë nga Eliyahu Lexo Postimin
    Besimi jote i lidhur me qytetin e Jerusalemit???? Besimi tend eshte i idhur me qytetin e shkretetires dhe ska asnje lidhje me Jerusalemin, apo ka genjyer xhaxhi muhameti ty, te ka thene qe ka shkuar ne parajse nga Jerusalemi??? kjo eshte qesharake. Ta ngulitesh mire ne koke se Jerusalemi eshte dhe do te jete pergjithnje i Israelit ne jete te jeteve.
    Koha do ta deshmon se kujt do ti takoj Jerusalemi i Shentjë.

Edhe sikur palestinezët t'ia falnin Jerusalemin sionisteve, duhet ditur qe muslimanet e botes mbar asnjehere nuk do t'ia falin ! Enkas per kete qytet te bekuar, do te mblidhen forcat e mbar botes ku do te krijohet Khilafati, dhe do te riFitohet Vendi i xhamisë së shenjt Al-Aksa ! Ky eshte premtim nga Muhamedi a.s., un s'po them vec hajt se me pelqen, kjo do te ndodhe dhe pritet qe te ndodhe se shpejti. Vet rendi i ri boteror, lobon dhe mbledhe forcat e saja kunder kesaj fuqie qe do ta sheh driten se shpejti, por eshte mund i kotshem edhe per masonet.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    do bajn pjese trojet shqiptare n'ket kalifat?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Xhamia e Omarit (nuk e di ne quhet ndryshe) ne Jerusalem do te shembet, ajo eshte ngritur mbi rrenojat e tempullit te Solomonit dhe ky tempull do te rindertohet nga ebrejte te cilin presin "mbretin tokesor" nje mesia falls, tek i cili mbeshtesin shpresat e tyre. "Rendi i ri" boteror qe do te zgjase nja 7 vjet do te jete pikerisht sundimi i ketij "mesie", i cili nuk eshte gje tjeter vetem se biri i satanait=666
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 30-09-2010 më 06:30
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •