"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
e pra mo mo arabat jane ata qe te kane ndihmi pa kushte
fush aviacioni po
autostrad po
tirone po e regullojne, po cfar do me o rob i zotit!!??
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 28-09-2010 më 22:18
Kontrolloni fjalorin qe shpreheni dhe mos e banalizoni temen. Ju kam paralajmeruar disa here qe te jeni me te miresjelle madje disa prej jush edhe jane perjashtuar per kete pune. Shprehje te kesaj natyre:
ju bejne te fluturoni nga forumi.Ketij mafiawarz edhe sikur ne sume tja rasi ndonje izraelit ,do thoje, ska faj izraeliti, un po kruja sumen dhe ai erdhi te me ndihmoj.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Qitash prit qe kem me dashtë Izraelin. Izraeli lere me pranu pavarësinë, po edhe me ja ba 1000 të mira Kosoves, prapë nuk i lan ato te mira qe ja kem ba na.
Sa per titullin e temes, është i lirë autori (Iliriani) ta vëndoj çfarëdo titulli sepse në bazë të titullit bëhën diskutimet.
Mbaje mend mirë se keto shtete kurrë nuk do t'i duam:
Serbinë
Rusinë
Greqinë
Sllovakinë
Rumaninë
Izraelin
Të peqlqeu ose jo ty, ky është problem i yti.
Është mirë t'i kontrolloni edhe postimet e MafiaWarzit njëkohësisht, e jo të tregoni njëanshmëri. Jo rrallë herë kemi raportuar postimet e tij dhe jo rrallë herë jemi ankuar për fjalorin e tij, po për keto postime a fluturon nga forumi?!:
TERROR[/QUOTE]
Trego pas kësaj ti si pjesë e ketij smodit të forumit a pret që ne t'i pergjigjemi me mesazhe tolerance, kur në fakt ketij është moti t'i terhiqet vërejtja nga ana juaj.
Apo mos ndoshta juve ju duhet të merreni me vetën:
Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 29-09-2010 më 10:15 Arsyeja: postimi u fshi
Kam pun, sepse besimi im eshte i lidhur me qytetin e shenjt te Jerusalemit.
Kur vritën femije te pafajshem vetem pse jan femijë të muslimaneve, un si shqiptar i besimit Islamik jam i prekur drejtperserdrejti ! Prandaj dhunen dhe krimet qe behen nga shteti artificial i izraelit, duhet denuar ! Kur them denuar, kam fjalen fizikisht dhe jo vetem me rezoluta e fjal boshe.
Postuar më parë nga Darius
Kontrolloni fjalorin qe shpreheni dhe mos e banalizoni temen
Po ne fk e pasha bre Izrailin,ah sikur te jetonte me gjat Hitleri,apo te jetonte ne kete kohe dhe me ate fuqi qe e kishte.
Ndryshuar për herë të fundit nga Black_Mamba : 29-09-2010 më 06:58
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
S'ke c'pret shume nga izrael.
me habit fakti qe ne lajme percillet plot emocion qe disa familje shqiptare kane strehuar hebrej edhe kan bere heroizem te madh.
Sepse thojne cifutet
faleminderit shqiperise qe na mbroi nga hitleri-edhe ai pergjigjet ne te njejten monedhe.
Megjithese dua te behem paksa liberal sikurse dikush shprehet
s'ka popull te keq
ka politike te keqe.
Ajo politike
ai popull eshte pikerisht ata qe qeverisin boten anembane
ata jane te cilet s'duken,por truri amerikes jane pikerisht ata.
s'kemi c'presim nga ata
as nga greket
as nga spanjollet
as nga rusia.
s'me ben cudi pikerisht ky lajm
Kollaj të flasim për Izraelin kur deri para pak muajsh ishim duke i shitur disa "llokma" me qindra km^2 Greqisë. Izraeli ka shekuj që lufton për ekzistencë ndërsa ne për shkak të dashurisë së madhe ndaj Sulltanit, dolëm të fundit të pavarur, vajtëm nga 90,000+ km^2 në atë glasë që jemi sot, i japim prona mafiozëve Italianë dhe i lejmë shqiptarët të vuajnë, dhe ju habiteni se Serbia ka korrur një fitore diplomatike ? Po si jo, nuk keni faj, sepse ju nuk e keni idenë cdo të thotë diplomaci, sepse në Shqipëri nuk është bërë ndonjëherë diplomaci.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
si shekuj qe lufton per ekzistence.
ata qe i heqin te drejten palestines se ekzistuari.
qe ta kuptojme
je me izraelin e serbine ti
Krijoni Kontakt