Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 169
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Ketij mafiawarz edhe sikur ne sume tja rasi ndonje izraelit ,do thoje, ska faj izraeliti, un po kruja sumen dhe ai erdhi te me ndihmoj.

pershtisi e gjalle

mos i perbuzni arabet sepse ata po na i regullojne qendren e tirones, 10 miljon dollar dhane po te jeni burra kontriboni per vendin tuaj dhe mos u pranoni ndihmat if not shut f up

sala me edvinin ngelen ne kuvajt nje here ne muaj diku u quravitur per leke kurse ju na shisni dengla.
    Nga shtetet Arabe, të vetmet shtete që kanë dhënë ndihma në forma grantesh pa kushte kanë qënë Kuvaiti dhe Arabia Saudite. Cuditërisht të dya aleate te SHBA-ve. Shtete të tjera dhe organizma "cross-border" islamike kanë dhënë lekë vec për xhamia.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    e pra mo mo arabat jane ata qe te kane ndihmi pa kushte

fush aviacioni po

autostrad po

tirone po e regullojne, po cfar do me o rob i zotit!!??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 28-09-2010 më 22:18

Kontrolloni fjalorin qe shpreheni dhe mos e banalizoni temen. Ju kam paralajmeruar disa here qe te jeni me te miresjelle madje disa prej jush edhe jane perjashtuar per kete pune. Shprehje te kesaj natyre:

Ketij mafiawarz edhe sikur ne sume tja rasi ndonje izraelit ,do thoje, ska faj izraeliti, un po kruja sumen dhe ai erdhi te me ndihmoj.
    ju bejne te fluturoni nga forumi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    kjo dhe refuzon ta njeh Kosovën ! nuk eshte askund ne ket deklarat, prandaj meriton te editohet titulli i temes, ky ket e ka shtuar vetem per te nxit urrejtie ndaj Izraelit.
    Qitash prit qe kem me dashtë Izraelin. Izraeli lere me pranu pavarësinë, po edhe me ja ba 1000 të mira Kosoves, prapë nuk i lan ato te mira qe ja kem ba na.
    Sa per titullin e temes, është i lirë autori (Iliriani) ta vëndoj çfarëdo titulli sepse në bazë të titullit bëhën diskutimet.

Mbaje mend mirë se keto shtete kurrë nuk do t'i duam:
    Serbinë
    Rusinë
    Greqinë
    Sllovakinë
    Rumaninë
    Izraelin

Të peqlqeu ose jo ty, ky është problem i yti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kontrolloni fjalorin qe shpreheni dhe mos e banalizoni temen. Ju kam paralajmeruar disa here qe te jeni me te miresjelle madje disa prej jush edhe jane perjashtuar per kete pune. Shprehje te kesaj natyre:

ju bejne te fluturoni nga forumi.
    Është mirë t'i kontrolloni edhe postimet e MafiaWarzit njëkohësisht, e jo të tregoni njëanshmëri. Jo rrallë herë kemi raportuar postimet e tij dhe jo rrallë herë jemi ankuar për fjalorin e tij, po për keto postime a fluturon nga forumi?!:

TERROR [/QUOTE]

Trego pas kësaj ti si pjesë e ketij smodit të forumit a pret që ne t'i pergjigjemi me mesazhe tolerance, kur në fakt ketij është moti t'i terhiqet vërejtja nga ana juaj.

Apo mos ndoshta juve ju duhet të merreni me vetën:

Eshte per shkak te imbecileve si puna jote qe ndodhin keto gjera. Se ca pune ke ti si shqiptar me palestinezet, vetem ti e di dhe arabofilet e tjere si puna jote e dine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 29-09-2010 më 10:15 Arsyeja: postimi u fshi

Eshte per shkak imbecileve si puna jote qe ndodhin keto gjera. Se ca pune ke ti si shqiptar me palestinezet, vetem ti e di dhe arabofilet e tjere si puna jote e dine.
    Kam pun, sepse besimi im eshte i lidhur me qytetin e shenjt te Jerusalemit.
    Kur vritën femije te pafajshem vetem pse jan femijë të muslimaneve, un si shqiptar i besimit Islamik jam i prekur drejtperserdrejti ! Prandaj dhunen dhe krimet qe behen nga shteti artificial i izraelit, duhet denuar ! Kur them denuar, kam fjalen fizikisht dhe jo vetem me rezoluta e fjal boshe.

Postuar më parë nga Darius
    Kontrolloni fjalorin qe shpreheni dhe mos e banalizoni temen

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Po ne fk e pasha bre Izrailin,ah sikur te jetonte me gjat Hitleri,apo te jetonte ne kete kohe dhe me ate fuqi qe e kishte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Black_Mamba : 29-09-2010 më 06:58
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    S'ke c'pret shume nga izrael.

me habit fakti qe ne lajme percillet plot emocion qe disa familje shqiptare kane strehuar hebrej edhe kan bere heroizem te madh.

Sepse thojne cifutet

faleminderit shqiperise qe na mbroi nga hitleri-edhe ai pergjigjet ne te njejten monedhe.

Megjithese dua te behem paksa liberal sikurse dikush shprehet

s'ka popull te keq
    ka politike te keqe.

Ajo politike

ai popull eshte pikerisht ata qe qeverisin boten anembane
    ata jane te cilet s'duken,por truri amerikes jane pikerisht ata.

s'kemi c'presim nga ata
    as nga greket
    as nga spanjollet
    as nga rusia.

s'me ben cudi pikerisht ky lajm

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kollaj të flasim për Izraelin kur deri para pak muajsh ishim duke i shitur disa "llokma" me qindra km^2 Greqisë. Izraeli ka shekuj që lufton për ekzistencë ndërsa ne për shkak të dashurisë së madhe ndaj Sulltanit, dolëm të fundit të pavarur, vajtëm nga 90,000+ km^2 në atë glasë që jemi sot, i japim prona mafiozëve Italianë dhe i lejmë shqiptarët të vuajnë, dhe ju habiteni se Serbia ka korrur një fitore diplomatike ? Po si jo, nuk keni faj, sepse ju nuk e keni idenë cdo të thotë diplomaci, sepse në Shqipëri nuk është bërë ndonjëherë diplomaci.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    si shekuj qe lufton per ekzistence.

ata qe i heqin te drejten palestines se ekzistuari.

qe ta kuptojme

je me izraelin e serbine ti

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •