Close
Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 169
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ata thon : Jemi me sërbin.

Ju thoni, jo ! Ata po genjejn sepse jan me neve !

Vitin kur u bombardua Serbia, Ariel Sharoni ishte ne pushtet, dhe ne ate kohe, ishte deklaruar kundër bombardimëve të NATO-s në Serbi.

Un ne gjitha rastet jan pro-kauzës palestineze dhe kunder shtetit kriminal cionist, na njohen apo s'na njohen, ky eshte dhe do te mbetet qendrimi im si musliman shqiptar qe jam !
    Dhe shqiptaret mund te shkojne pa viza ne Izrael sa per dijeni, jo vetem serbet.

Dhe do beje mire te mendoje thjesht si shqiptar e ti kritikosh te gjith ata qe nuk e njohin Kosoven. Jo shan Izraelin dhe nuk thua asnje llaf per vendet myslimane qe se kane njohur Kosoven. Keshtu thjesht tregon se per ty ka me shume rendesi myslimanizmi e anti-cifutizmi, sesa pavarsia e Kosoves.

Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Qitash prit qe kem me dashtë Izraelin. Izraeli lere me pranu pavarësinë, po edhe me ja ba 1000 të mira Kosoves, prapë nuk i lan ato mira qe ja kem ba na.
    Sa per titullin e temes, është i lirë autori (Iliriani) ta vëndoj çfarëdo titulli sepse në bazë të titullit bëhën diskutimet.

Mbaje mend mirë se keto shtete kurrë nuk do t'i duam:
    Serbinë
    Rusinë
    Greqinë
    Sllovakinë
    Rumaninë
    Izraelin

Të peqlqeu ose jo ty, ky është problem i yti.
    Shto Turqine te paren qe na ka pushtuar me shume nga te gjithe, edhe Itali e Gjermani aty nga fundi listes qe na pushtuan nga pak.

Kam pun, sepse besimi im eshte i lidhur me qytetin e shenjt Jerusalemit.
    Kur vritën femije te pafajshem vetem pse jan femijë të muslimaneve, un si shqiptar i besimit Islamik jam i prekur drejtperserdrejti ! Prandaj dhunen dhe krimet qe behen nga shteti artificial i izraelit, duhet denuar ! Kur them denuar, kam fjalen fizikisht dhe jo vetem me rezoluta e fjal boshe.
    Femije te pafajshem vriten edhe ne Izrael edhe ne Palestine. Jane e njejta rrace e poshter.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Femije te pafajshem vriten edhe ne Izrael edhe ne Palestine. Jane e njejta rrace e poshter.

Nuk ka rrac te poshter. Me paragjykimet e tua, veshtir te debatohet. Sepse me nje an te dhimbsen çifutet rus, polonez e çka dreqin jan, dhe ne njeren an i uren ndoshta shkaku i kosoves keshtu qe edhe palestinezet edhe çifutet = rrac e poshter. Super !

Dhe shqiptaret mund shkojne pa viza ne Izrael sa per dijeni, jo vetem serbet.

Dhe do beje mire te mendoje thjesht si shqiptar e ti kritikosh te gjith ata qe nuk e njohin Kosoven. Jo shan Izraelin dhe nuk thua asnje llaf per vendet myslimane qe se kane njohur Kosoven. Keshtu thjesht tregon se per ty ka me shume rendesi myslimanizmi e anti-cifutizmi, sesa pavarsia e Kosoves.
    Ne rend te par, eshte vendi im ku flitet shqip, tani vien te tjerat.

Po ku te djegi ty ? Tema eshte per izraelin e ti me qan drrasa per shtetet myslimane !
    Ku eshte Vatikani qe solidarizohet me Irinejin ? ! Sepaku, prijësit e mi kan lobuar po aq sa ka lobuar Skender Hyseni e Hashim Thaqi ne shtetet Islamike ! Cka nuk mund te themi njesoi per ipeshkit e dy vendeve tona ne vatikan, rusi, apo edhe greqi !

Nuk ka rrac poshter. Me paragjykimet e tua, veshtir te debatohet. Sepse me nje an te dhimbsen çifutet rus, polonez e çka dreqin jan, dhe ne njeren an i uren ndoshta shkaku i kosoves keshtu qe edhe palestinezet edhe çifutet = rrac e poshter. Super !

Me fal nuk jemi te gjithe objektiv si puna jote qe qan vetem per femijet myslimane.

Une urrej te gjithe ata qe hedhin bomba per te vrare njerez te pafajshem. Qofshin palestinez apo izraelit, se s'me plas shume se cfare feje jane. Kurse per ty ndryshon puna. Po jan myslimane, le te vrasin sa te duan.

Ne rend te par, eshte vendi im ku flitet shqip, tani vien te tjerat.

Po ku te djegi ty ? Tema eshte per izraelin e ti me qan drrasa per shtetet myslimane !
    Ku eshte Vatikani qe solidarizohet me Irinejin ? ! Sepaku, prijësit e mi kan lobuar po aq sa ka lobuar Skender Hyseni e Hashim Thaqi ne shtetet Islamike ! Cka nuk mund te themi njesoi per ipeshkit e dy vendeve tona ne vatikan, rusi, apo edhe greqi !
    Me fal qe ti shava vendet myslimane, se e kuptoj qe eshte teme shume e prekshme per ty. Por sic te thashe, ver Kosoven mbi te gjitha, jo fene. Dhe shaj ata qe nuk e kane njohur, nga i pari te i fundit, qofshin myslimane apo jo.

Me fal qe ti shava vendet myslimane, se e kuptoj qe eshte teme shume e prekshme per ty. Por sic thashe, ver Kosoven mbi te gjitha, jo fene. Dhe shaj ata qe nuk e kane njohur, nga i pari te i fundit, qofshin myslimane apo jo.
    Te falemnderit per keshillat e tua. Se paskam menduar asnjehere kete.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Logjik he bac, Izraeli nuk njeh pavarsin e Kosoves per shkak te palestines ket e din te gjith shum mir, .
    hahahah cfar logjike , nese sipas teje serbia nuk ka legjitimitet ne kosove dhe eshte e drejte e Kosovareve te vendosin per shtetitn e tyre , atehere cfar kerkon Izraeli ne Palestine ??

sikur ta njohe Kosoven dtth se Serbia eshte njejte si Izraeli

Kët, ti po e thua e jo un.
    Po kur kritikon vetem izraelitet dhe jo palestinezet, ate je duke thene, qe vrasjet e njerezve te pafajshem lejohen nese vrasesit jane myslimane. Por ama denohen kur viktimat jane myslimane.

Nese me verte ke hallin e Kosoves, atehere ben mire te shkosh dhe te kjo teme http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=96439 se pervec Izraelit flet dhe per shtete te tjera qe se kane njohur Kosoven. Thuaje nje llaf kundra dhe per ata.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 29-09-2010 më 08:54

Faqja 13 prej 17 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •