Po hajde sjelli ato gjera qe te pelqejn ne Bibel dhe te hekurosi edhe per ato gjera njeher e mir , hajde na trego , cka te pelqen ne Bibel ? Se deri me tani per gjithcka qe kemi diskutu , ke then se nuk e pranon ate pjes te Bibles dhe kam kriju bindjen se ti 99% te Bibles nuk e pranon.
Ahahaha
Kurani ste meson te behesh arab jo , por esht Bibla ajo qe te meson ti nenshtrohesh cdo pushtuesi.
Pra ti si krishter mekaton nese lufton kunder pushtuesit , do te digjesh.
Kjo esht ajo qe te meson Bibla dhe per nje person qe vlerat kombetare i ka ne plan te par , Bibla esht nje liber anti kombetar.
Shqiperi eshte edhe Cameria
POSTIMET E MON.ALIZA
Nuk e ka Zoti emrin Allah,por Allahu osht zoti im
Deri sa jom rrit ne nje frym ku ka dominu Islami kame fillu mi marr njohurit e para,nuk kane mjaftu kom lexu libra fetare edhe jom bind edhe vet qe Allahu osht i vetmi Zot qe egziston,dhe feja islame e vetmja fe....Njeri nder argumentet osht zbritja e Kur'anit...
P.S.S'po ofendoj fe te tjera...
Ilirian mos u mirr me keta sepse thell ne vete edhe keta e dine se egziston nje Zot dhe ai eshte All-llahuja nuk po pertoj dhe po ti sjell ashtu sic deshirove , cke per te thene tani !!!All-llah osht emri i Zotit tim , i Zotit te cilit i lutem ku do qe te isha rritur ky emer nuk ndryshon...All-llah osht ne krejt boten dhe ne te gjitha gjuhet e botes
E ty qysh kishin me te thirr finlandezet ose amerikanet a po dikush tjeteer...?
Me kto qka e the ti e qe nuk the kurgjo hiq..po i bjen sikur ne qdo vend qe shkon ti me ta perkthy ose me ta lon nga nji emer te ri...Njeri pa identitet kishe met at'her
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Kurgjooo spo shof diqka qe nuk shkon ketuu....
Gjerat nganjeher i marrin njerzit ashtu si iu konvenojn..por nuk eshte ashtu realiteti...
Tash.....vetem me mbetet t'ju pyes nga sa ju paguajn ata te cilet ju shtin te loboni keshtu....?
Hm. Kjo pyetje eshte zenke. Kshtu.. Ne jemi disa ne numer. Secili kemi pagesa te ndryshme. Une e kam nje te vecante. Ajo eshte te jem nje shqiptar, i cili e hoqi qafe Islamin. Keshtu te flasin pasardhesit e mi per mua. Vetem kaq. Pra jam prej argateve te lire ne cmim.
U kenaqe me pergjegjen time?
Tash ca pyetje nga une:
A beson se do e njihje fjalen Allah apo fene e tij sikur te mos ishte pushtuar populli shqiptar nga osmanet? Nese Jo, a bazon e tera qe ke ne koke ne lidhje me Allahun ne pushtim dhe dhune? Nese Po, a mendon se ka Zot, i cili nuk njehmundesi tjeter per te perhapur fjalen e tij pos me dhune? Nese Po, me cilin argument mund te thash se Allahu nuk eshte kriminel? Shpresoj te degjoj ndogje nga ti ketu!! : D
Nuk di sa e ke kapacitetin po fare spo ta kape me at se qfare kame thene..Zot quajne njerzit tjer edhe gjera te tjera
udistet,Krishteret edhe keta mendojne se i kane Zotat e tyre etj...amo osht veq nji Zot e Ai osht All-llahu
Btw...PEACE
Rrnoft Shqiprija e Madhe![]()
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Krijoni Kontakt