Close
Faqja 65 prej 94 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 933
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Per ty kjo eshte jeta, ti rezistosh sa te mundesh Allahut. Ku, thuajse ne ēdo tem je ne konflikt me Zotin ! Po si ta shprehesh kete mosmarrveshje ??? Thjesht, Vjen dhe na rrefehesh neve, thuasje plasem na me dit se cka mendon ti per Allahun.

A e ke provu hic neuropsikiatrin ?

o ilir , ja pyte chinon se a eshte ne konflikt me Allahun , apo me Zotin ,
    kujdes se po merr ndonje pergjigje qe do habitesh
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Edhe nese e thote Bibla ate sic thua ti, une s'e pranoj, e hedh poshte. Por kjo nuk e ben Biblen liber te keq nese e krahasoj me Kuranin. Sepse Kurani meson te behesh arab. Nga prizma e shqiptarit kjo eshte e njejta gje. A e do serbin apo e arabizon veten, e njejta gje. Ky krahasim vlen vec per kete pike. E kur i marr parasysh edhe piket tjera ne mes te ketyre dy librave, Bibla eshte me vitdrite me e cmuar nga une. T'i kam thene arsyet, perse mendoj keshtu.
    Po hajde sjelli ato gjera qe te pelqejn ne Bibel dhe te hekurosi edhe per ato gjera njeher e mir , hajde na trego , cka te pelqen ne Bibel ? Se deri me tani per gjithcka qe kemi diskutu , ke then se nuk e pranon ate pjes te Bibles dhe kam kriju bindjen se ti 99% te Bibles nuk e pranon.

Ahahaha

Kurani ste meson te behesh arab jo , por esht Bibla ajo qe te meson ti nenshtrohesh cdo pushtuesi.

Pra ti si krishter mekaton nese lufton kunder pushtuesit , do te digjesh.

Kjo esht ajo qe te meson Bibla dhe per nje person qe vlerat kombetare i ka ne plan te par , Bibla esht nje liber anti kombetar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Po hajde sjelli ato gjera qe pelqejn ne Bibel dhe te hekurosi edhe per ato gjera njeher e mir , hajde na trego , cka te pelqen ne Bibel ? Se deri me tani per gjithcka qe kemi diskutu , ke then se nuk e pranon ate pjes te Bibles dhe kam kriju bindjen se ti 99% te Bibles nuk e pranon.

Ahahaha

Kurani ste meson te behesh arab jo , por esht Bibla ajo qe te meson ti nenshtrohesh cdo pushtuesi.

Pra ti si krishter mekaton nese lufton kunder pushtuesit , do te digjesh.

Kjo esht ajo qe te meson Bibla dhe per nje person qe vlerat kombetare i ka ne plan te par , Bibla esht nje liber anti kombetar.
    T'i kam thene cilat jane ato per mua. Nuk i perseris, i gjen tek komuniteti katolik. Ose hap teme tjeter me kete titull. Jo ketu, se mjaft kaluam radiusin e temes.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    o ilir , ja pyte chinon se a eshte ne konflikt me Allahun , apo me Zotin ,
    kujdes se po merr ndonje pergjigje qe do habitesh
    Po, Ilir guxo!!

POSTIMET E MON.ALIZA
    Nuk e ka Zoti emrin Allah,por Allahu osht zoti im
    Deri sa jom rrit ne nje frym ku ka dominu Islami kame fillu mi marr njohurit e para,nuk kane mjaftu kom lexu libra fetare edhe jom bind edhe vet qe Allahu osht i vetmi Zot qe egziston,dhe feja islame e vetmja fe....Njeri nder argumentet osht zbritja e Kur'anit...

P.S.S'po ofendoj fe te tjera...

Ilirian mos u mirr me keta sepse thell ne vete edhe keta e dine se egziston nje Zot dhe ai eshte All-llahu
    All-llah osht emri i Zotit tim , i Zotit te cilit i lutem ku do qe te isha rritur ky emer nuk ndryshon...All-llah osht ne krejt boten dhe ne te gjitha gjuhet e botes

E ty qysh kishin me te thirr finlandezet ose amerikanet a po dikush tjeteer...?
    Me kto qka e the ti e qe nuk the kurgjo hiq..po i bjen sikur ne qdo vend qe shkon ti me ta perkthy ose me ta lon nga nji emer te ri...Njeri pa identitet kishe met at'her
    ja nuk po pertoj dhe po ti sjell ashtu sic deshirove , cke per te thene tani !!!

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Kurgjooo spo shof diqka qe nuk shkon ketuu....
    Gjerat nganjeher i marrin njerzit ashtu si iu konvenojn..por nuk eshte ashtu realiteti...

Tash.....vetem me mbetet t'ju pyes nga sa ju paguajn ata te cilet ju shtin te loboni keshtu....?

Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Gjerat nganjeher i marrin njerzit ashtu si iu konvenojn..por nuk eshte ashtu realiteti...

Tash.....vetem me mbetet t'ju pyes nga sa ju paguajn ata A cilet ju shtin te loboni keshtu....?

pse a shkon te thuash se ; Nuk e ka Zoti emrin Allah

me kete tjetren ; All-llah osht emri i Zotit tim

, tani mos na e hiq hardiskun prej kaptine krejt , se ja qite funin muhabetit

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

Tash.....vetem me mbetet t'ju pyes nga sa ju paguajn ata te cilet ju shtin te loboni keshtu....?
    Hm. Kjo pyetje eshte zenke. Kshtu.. Ne jemi disa ne numer. Secili kemi pagesa te ndryshme. Une e kam nje te vecante. Ajo eshte te jem nje shqiptar, i cili e hoqi qafe Islamin. Keshtu te flasin pasardhesit e mi per mua. Vetem kaq. Pra jam prej argateve te lire ne cmim.

U kenaqe me pergjegjen time?

Tash ca pyetje nga une:
    A beson se do e njihje fjalen Allah apo fene e tij sikur te mos ishte pushtuar populli shqiptar nga osmanet? Nese Jo, a bazon e tera qe ke ne koke ne lidhje me Allahun ne pushtim dhe dhune? Nese Po, a mendon se ka Zot, i cili nuk njehmundesi tjeter per te perhapur fjalen e tij pos me dhune? Nese Po, me cilin argument mund te thash se Allahu nuk eshte kriminel? Shpresoj te degjoj ndogje nga ti ketu!! : D

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Nuk di sa e ke kapacitetin po fare spo ta kape me at se qfare kame thene ..Zot quajne njerzit tjer edhe gjera te tjeraudistet,Krishteret edhe keta mendojne se i kane Zotat e tyre etj...amo osht veq nji Zot e Ai osht All-llahu
    Btw...PEACE

Rrnoft Shqiprija e Madhe

Nuk di sa e ke kapacitetin po fare spo ta kape me at se qfare kame thene ..Zot quajne njerzit tjer edhe gjera A tjeraudistet,Krishteret edhe keta mendojne se i kane Zotat e tyre etj...amo osht veq nji Zot e Ai osht All-llahu
    Btw...PEACE

Rrnoft Shqiprija e Madhe

edhe te krishtert arab i thon Allah, Jezuit,

ja pra qe nuk e therasin vetem krijuesin Allah , ashtu sic pretendon ti,

por te krishteret arab therrasin Isain Allah,

po tani , cdo na thuash pasi teoria jote se vetem Krijuesin e therrasin allah ra poshte

Faqja 65 prej 94 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •