Vertet? Ndoshta per ate nuk i rruhej shume per Allahun, e hedhte ne shporte per demokracine..
Saktesisht kjo. Kunder perzierjes se metejshme te osmano-arabeve ne definimin e kultures dhe qellimeve shqiptare.Kundėr vlerave te Shqiptareve,
Jo, assesi. Sikur te thoje se Krishterimi eshte bullshit sepse tenton te ngulfase kulturen, Kushtetuten dhe ligjet shqiptare, per mua do ishe hero. Numri i mendimtareve lun rol ne vendimmarrje, jo ne kualitet. Po kujt t'i them se!nese mbi 90% te shqiptareve do te ishin te krishter, dhe te isha deklaruar kunder te krishtereve, atehere do i binte qe un jam kunder popullit dhe vlerave te popullit tim.
S'e ofendoj aske. Por kur ofendohem per shkak te refuzimit tim maksimal te Allahut, ne vend se t'i ofendoj ata, e ofendoj Allahun. Sepse ky eshte burimi i ofendimit paraprak ndaj meje. Lexo firmen: Ushtaret qorra nuk i sulmoj, por koken e gjarperit.Ti je anti-shqiptar, sepse s'je i aft qe ta respektosh besimin e "vellezerve" tu pa i fyer, provokuar e deklaruar luftra fetare.
Rrezik publik varet se nga kush definohet. Pyetur ndonje imam arab une jam edhe armiku me i madh i njerezimit. Por pyetur vlera shqiptare, Kanunin e Kushtetuten, une jam njeri fare i rendomte.Ti me fjal tjera, je rrezik publik ! Por prek vetem nje publik te ngusht, sepse tash per tash, je i vetem nese si marrim ne konsiderat iluzionet e tua.
Po si pederat e kushtetutes si pedofilet e incestoidet e Allahut, nje m** jane.Bashk me mendimin tend, i gjejmi edhe pederat ne kushtetuten tend, krah-per-krahi, po sa eshte pro-pedera kjo shoqeria jon ?Kjo kushtetut eshte e shkruar nga Ahmaktissari, nuk eshte shkruar nga Shqiptari !'
Krijoni Kontakt