Sigurisht, kur ndotja e atdheut kanoset, Chino ben cfare mundet. Tregon per shembull se nuk i rruhet as nje fije te fijes per Allahun.
Jo, ate jo, por vec nja 40 profesora deri sot qe me kane atestu secili aftesi shembullore te mendimit analitik.A e ke provu hic neuropsikiatrin ?
Vec edhe Allahu me ka mbete pa e bindur!! Sa ta shoh!!!
Pata thene ne nje teme tjeter. Ne Kosove nuk ka muslimane te vertete, por vec aso qe besojne Allahun ose per inat ose nga frika. Sikur te kishte nje njeri tjeter ato vetekunderthenie ne mendime, moti do kishte deklaruar se nuk beson, nuk di ne cfare beson. Por tek nje kosovar kjo vetekunderthenie eshte "besim". Vec pak m'i pastru ton dalin kaurra.
A.r.g.u.m.e.n.t. te fort, riperseritse, tashme bajate.Postuar mė parė nga ;2879157
Chino kunder Shqiptareve te besimit Islam.
Qe dmth, tye duhet izoluar, ose te shkruhet nje peticion qe te behet nje vizė o per mosku o per vatikan. Atje ka burra qe ta tregojn tye qefin e kaurrit![]()
Ti pyete, une u pergjegja. Nuk u pergjegja vetevetiu. Ishte reaksion.
Jo. Chino pro vlerave kombetare, kushtetutes, demokracise, dhe me kaq automatikisht kunder Islamit.Chino kunder Shqiptareve te besimit Islam.
Jo se mendimin tim e gjen ne Kushtetute, ne Kuvend, ne shtresen intelektuale kosovare. Ndryshe qe ata nuk kane kohe te merren me ujerat e ndytur, une po. Ndaj "bie" ne sy.Qe dmth, tye duhet izoluar, ose te shkruhet nje peticion qe te behet nje vizė o per mosku o per vatikan. Atje ka burra qe ta tregojn tye qefin e kaurrit![]()
Reaksion, refleks, obsession !Ferid Agani thon qe eshte psikiater i mir vallahi. Po provo i'here.
Kundėr vlerave te Shqiptareve, nese mbi 90% te shqiptareve do te ishin te krishter, dhe te isha deklaruar kunder te krishtereve, atehere do i binte qe un jam kunder popullit dhe vlerave te popullit tim. Ti je anti-shqiptar, sepse s'je i aft qe ta respektosh besimin e "vellezerve" tu pa i fyer, provokuar e deklaruar luftra fetare. Ti me fjal tjera, je rrezik publik ! Por prek vetem nje publik te ngusht, sepse tash per tash, je i vetem nese si marrim ne konsiderat iluzionet e tua.Jo. Chino pro vlerave kombetare, kushtetutes, demokracise, dhe me kaq automatikisht kunder Islamit.
Bashk me mendimin tend, i gjejmi edhe pederat ne kushtetuten tend, krah-per-krahi, po sa eshte pro-pedera kjo shoqeria jon ?Jo se mendimin tim e gjen ne Kushtetute, ne Kuvend, ne shtresen intelektuale kosovare. Ndryshe qe ata nuk kane kohe merren me ujerat e ndytur, une po. Ndaj "bie" ne sy.Kjo kushtetut eshte e shkruar nga Ahmaktissari, nuk eshte shkruar nga Shqiptari !'
Ilirian mos u mirr me keta sepse thell ne vete edhe keta e dine se egziston nje Zot dhe ai eshte All-llahu![]()
Krijoni Kontakt