shiko dhe kete prift arab , do te dallosh fjalen allah kur flet
shiko dhe kete prift arab , do te dallosh fjalen allah kur flet
keto jane fakte te qarta, por shumica nuk duan tjeter vetem t'i mohojne ,
mos ndiqni rrugen e djallit, por ndiqni rrugen qe bazohet ne fakte te qarta , sepse Zoti thote;
12:108. Thuaj: Kjo λshtλ rruga ime, e vλnλ nλ fakte tλ qarta, e qλ unλ thλrras te All-llahu, unλ dhe ai qλ vjen pas meje. Larg tλ metave λshtλ All-llahu, e unλ nuk jam nga idhujtarλt.
kush ben mekat;
ai qe thote genjeshtra per Perendine , apo
ai qe thote te verteten
e si nuk u debatoka kur disa si puna e jote i vene emer Perendise,
kur tha ;UNE JAM , kjo sdonte te thoshte se ky eshte emri im ,
sepse thjeshte , une jam , ka kuptimin une jam, dhe kjo nuk eshte emer , eshte thjesht nje fraze qe perbehet nga dy fjalle dhe ka nje kuptim, por jo emer, se po te ishte emer do thoshte une jam xxxxxx, pra do thoshte ne vazhdim emrin
Bani kam tash nje pyetje per ty..
qka do te thot si pas teje apo si e kupton ti fjalen | All-llah | hė ma thuaj se spo muj te bjen kush ne fije bre vlla ty.
Jezusi (Isai a.s) ėshtė sikurse edhe gjithė profetėt tjerė rob i zgjedhur dhe i dėrguar i Allahut.
shikoni dhe ne meshe , me besimtaret e krishtere prifti fillon me BISMILAH
shikoni me vemendje gjithe videon , do te shihni shume terme qe perdoren ne islam si vetem islamike,rasul , rrabena, allah , ibrahim etj,
arabet ju mashtrojne , dhe nuk po ju them gje tjeter vec te vertetes
Elif Lβm Rβ. Ky λshtλ Libri, ajetet e tλ cilit janλ radhitur mrekullueshλm dhe janλ shpjeguar nga ana e Gjithdijshmit dhe Plotλdijshmit.
Adhuronie vetλm Perλndinλ, unλ jam pλr ju nga Ai, paralajmλrues dhe sihariques, -
dhe kλrkoni falje nga Zoti juaj e kthehuni tek Ai. Ai do t’ju japλ tλ shijoni kλnaqλsi tλ bukura deri nλ afatin e caktuar dhe do t’i japλ ηdo tλ miri shpλrblimin e merituar. E, nλse shmangeni, unλ i druaj dλnimit (qλ do t’ju gjejλ) nλ Ditλn e Madhe.
Te Perλndia do tλ ktheheni, e Ai λshtλ i Plotλfuqishλm pλr ηdo gjλ!
Ah! me tλ vλrtetλ, ata mbulojnλ krahλrorin e tyre, qλ tλ fshihen nga Ai. Ah! por edhe kur tλ mbulohen nλ petkat e tyre, Ai di se ηka fshehin ata dhe ηka shfaqin, - Ai, me tλ vλrtetλ, λshtλ i Gjithλdijshλm se η’ka nλ zemra (tλ ηdokujt).
S’ka asnjλ gjallesλ nλ Tokλ, qλ Perλndia tλ mos ia ketλ caktuar furnizimin dhe Ai di vendbanimin e tij dhe vendin e vdekjes. Tλ gjitha keto janλ (tλ shλnuara) nλ Librin e qartλ.
Ai λshtλ qλ ka krijuar qiejt dhe Tokλn pλr gjashtλ ditλ (periudha tλ caktura kohore), e Arshi (pushteti) i Tij λshtλ mbi ujin – pλr t’ju provuar kush λshtλ mλ i mirλ nλ vepλr. Nλse ti thua: “Ju do tλ ringjalleni pas vdekjes”, mohuesit, me siguri do tλ thonin: “Kjo nuk λshtλ asgjλ tjetλr, pλrpos magji e kulluar!”
marre nga KUR"ANI perkthim i hasan nahi
Krijoni Kontakt